13 June 2024

Un amanet auto Bucuresti, sursa ta rapidă și sigură de bani atunci când ai nevoie

Te afli într-o situație dificilă, ai nevoie urgent de bani și nu știi de unde să îi obții rapid, și mai ales, fără riscuri prea mari. Prietenii și rudele nu sunt o soluție, și nici băncile, deoarece fie ar dura prea mult timp până ți s-ar aproba creditul, fie ești în Biroul de Credit și atunci nu ai șanse să primești banii de care ai nevoie. Situația este de-a dreptul disperată, și nu pare că se vede nicio soluție? De fapt, există una: apelează la un amanet auto, și problema ta se va rezolva rapid!

Cea mai bună soluție pentru un împrumut rapid

La fel ca și băncile, casele de amanet reprezintă o modalitate de a obține bani atunci când ai nevoie. Poate fi vorba de sume mai mari sau mai mici, în funcție de necesitățile tale, dar și de obiectul pe care îl amanetezi. Cu cât valoarea acestuia este mai mare, cu atât și împrumutul pe care îl poți obține este mai consistent. De altfel, sunt mulți cei care apelează la o casă de amanet, pentru că oferă rapid banii de care ai nevoie.

Dacă nu ai mai apelat până acum la un amanet auto Bucuresti, ai fi tentat să susții că este mai avantajos să obții un credit de la o bancă. De fapt, lucrurile nu stau chiar așa, și îți vom demonstra și de ce facem această afirmație. Pentru a obține un împrumut de la o bancă, ai nevoie de multe acte și documente, după care urmează o serie de verificări pentru a vedea dacă ești sau nu eligibil pentru acordarea acestuia. Mult timp pierdut, și nu întotdeauna la final ai parte și de rezultatul dorit de tine. Prin urmare, este destul de riscant să mizezi pe acești bani pentru a-ți rezolva problema. Aici intervin casele de amanet, în special cele auto, care te ajută să ieși rapid din impasul financiar în care te afli: nu ai nevoie de o dosar cu multe acte, primești banii rapid și multe alte avantaje pe care ți le vom prezenta și în continuare.

Rapiditate

Toată lumea este de acord că rapiditatea este principalul avantaj al unei case de amanet. Procesarea datelor și apoi acordarea banilor de care ai nevoie se face în aceiași zi, în maxim câteva ore. În schimb, obținerea unui credit la bancă este o procedură care se întinde uneori pe durata a câteva săptămâni bune.

Desigur, un împrumut oferit de o casă de amanet nu urmează aceleași reguli precum unul acordat de o instituție bancară, și acest lucru trebuie să îl știi de la început. Astfel, un amanet are nevoie de o garanție din partea ta, adică un element care urmează să fie schimbat cu banii de care ai nevoie. În momentul în care tu și reprezentanții casei de amanet vă veți înțelege în ceea ce privește suma de care ai nevoie, articolul tău va trece la ei, iar tu vei primi imediat banii. Este un proces rapid, care nu durează mai mult de o oră.

După cum probabil ți-ai dat seama, cu cât obiectul oferit drept garanție este mai valoros, vei primi mai mulți bani. Aici este avantajul pe care îl au casele de amanet auto, pentru că suma pe care o poți primi poate ajunge chiar și la 80% din valoarea la care a fost evaluat autoturismul tău.

Nu contează scorul de credit

Spre deosebire de instituțiile bancare, pentru o casă de amanet auto și nu numai, nu contează scorul tău de credit, fie el pozitiv sau negativ. Pentru reprezentanții amanetului este importantă garanția ta. Vei observa că nici măcar nu te vor întreba care este ratingul de credit pe care îl ai. Prin urmare, nimic nu te va împiedica să obții acei bani de care ai nevoie chiar acum.

De asemenea, dacă îți făceai griji că acest împrumut ți-ar putea afecta cumva scorul de credit, poți sta liniștit și în această privință. Dacă în cazul instituțiilor bancare sau a celor de creditare, plățile cu întârziere a ratelor lunare se răsfrângeau negativ asupra ratingului tău de credit, aici nu mai este cazul. Știm și noi cât de dificil este să obții un împrumut atunci când ai un scor de credit scăzut, așa că nu dispera: casa de amanet auto nu este interesată de scorul tău de credit, iar banii pe care îi vei obține nu îți vor aduce mai multe puncte negre la dosar.

Împrumuturi multiple

Un alt mare avantaj al unei case de amanet auto este faptul că poți lua câte împrumuturi dorești, chiar și în fiecare zi a săptămânii. Tot ce trebuie să faci este să aduci o garanție nouă pentru fiecare cerere de împrumut pe care o faci. Această flexibilitate a împrumuturilor nu poate să fie decât în avantajul tău, și o vei întâlni doar în casele de amanet. În orice altă instituție de creditare nu vei avea acest avantaj.

Viața este plină de întâmplări neprevăzute, care te pot face să ai nevoie urgent de bani. Din fericire, atunci când pare că nicio soluție nu se întrevede pentru tine, înseamnă că nu te-ai gândit și la o casă de amanet, care poate reprezenta soluția ta rapidă și eficientă. Și, dacă stai și citești cu atenție avantajele despre care și-am menționat mai sus, îți dai din ce în ce mai mult seama că reprezintă una dintre cele mai sigure și de încredere modalități de a obține fondurile de care ai nevoie urgent!