21 June 2024

Pompe funebre Sector 2 garanteaza inmormantari de top

Nu exista inmormantari frumoase, fiindca toate au doza aceea de tristete sfasietoare care iti marcheaza sufletul. Te-ai dus acolo din solidaritate, fara sa ai o relatie de rudenie cu defunctul, dar gandul iti zboara la cei pe care i-ai pierdut si amintindu-ti de ei, incepi sa plangi si tu. Cand pierzi pe cei dragi, varsta lor, oricat de inaintata ar fi, nu atenueaza durerea.

Tata ramane tata si la 40 si la 80-90 de ani, iar lipsa lui te marcheaza profund. Cercetarile stiintifice au demontrat ca doliul tatalui afecteaza cel  mai mult psihicul apartinatorului.

Dar si cand moare mama simti ca ti-ai pierdut radacinile, fiindca trupul ei a fost templul vietii tale.

Oamenii care ne-au ocrotit copilaria, care ne-au invelit in  noptile reci si ne-au spus povesti devin umbre care se estompeaza usor-usor.

Este bine sa te duci la inmormantari la vecini, la prieteni, la cunoscuti si sa ii ajuti pe cei ramasi in viata sa treaca mai usor peste pierderea imensa.

In acelasi timp, ma induiosez de cate ori vad, cum apartinatorul s-a ingrijit de toate si:

-defunctul arata ca in timpul vietii. Este pus la la patru ace, barbierit proaspat, daca este barbat si machiata si coafata, daca este de genul feminin. Apartinatorii trebuie sa faca totul sa apere memoria celor dragi. Sa zicem ca cineva apropiat a avut o moarte violenta si este desfigurat. Familia trebuie sa decida sa ceara cele mai bune firme de funebre sector 2 sa refaca imaginea din timpul vietii a defunctului. Nu se poate ca el sa fie vazut pentru ultima data, asa cum nici el nu si-ar fi dorit!

-sicriul si crucea inscriptionata, plus lenjeriile din sicriu si perna sunt alese cu gust si se vede cu ochiul liber ca nu au costat putin. Obiectele cu ajutorul carora ritualul inmormantarii se poate desfasura trebuie sa arate decent, fiindca aspectul si calitatea lor demonstreaza si respectul fata de decedat si iubirea familiei pentru el, dar si finetea sufleteasca a apartinatorului. Sicriul de calitate demonstreaza ca apartinatorul nu pune banii pe primul plan, ci pentru el cei mai importanti sunt oamenii.

-masina funerara este eleganta, straluceste de curatenie, iar soferul este imbracat adecvat momentului si adopta un comportament potrivit. La fel de important este si modul in care conduce si in care se adreseaza familiei indurerate.

Exista mereu oamenii din afara care evalueaza inmormantarile la care participa.

-mormantul este pregatit cu atentie si nu se produc intarzieri, fiindca fiecare etapa a organizarii a fost parcursa la timp.

-florile funerare sunt alese si ele cu gust si coroanele din flori naturale sau aranjamentul pentru sicriu la fel.

-nu lipseste nimic din cosul care se duce la biserica, batistele sunt de calitate, prosoapele din bumbac si destul de mari, se vede ca apartinatorul a dorit sa iasa o ceremonie de ramas bun perfecta.

-pachetelele de mancare impartite participantilor la inmormantare sunt generoase, iar alimentele din ele proaspete si bune.

-parastasul este organizat la un restaurant bun.

-slujba de inmormantare nu este intarziata de faptul ca lipseste vreun act, fara de care preotul nu ar putea oficia ceremonia.

Am prezentat cateva aspecte din care cred ca ai inteles cat de greu este sa organizezi inmormantarea unei persoane si iti este greu-greu, daca ea a fost apropiata de tine si te-a iubit mult.

Sa nu ai nici cea mai mica indoiala ca nu vei reusi sa organizezi totul ca la carte, din moment ce exista firme de pompe funebre de top in sectorul I! Profesionistii empatici si cu experienta in organizarea unor astfel de evenimente, vor fi alaturi de tine de la cateva ore de la inregistrarea decesului si pana la organizarea parastaselor.

Prin urmare, stiu ca esti descumpanit, stiu prin ce treci, dar nu uita urmatoarele aspecte:

  1. Bucura-te de timpul pe care l-ai petrecut cu persoana respectiva, in loc sa blestemi si sa condamni cerul. Nu te ajuta la nimic si in plus este o atitudine nedreapta sa nu te bucuri de anii petrecuti impreuna cu cel drag. Stiu niste parinti minunati care si-au pierdut copilul la varsta de 3 ani si in loc sa se razvrateasca si sa rosteasca ireparabilul la adresa divinitatii, au spus:„Multumim cerului pentru ca a ingaduit ca vreme de 3 ani sa ne bucuram de acest copil minunat!”
  2. Suna la firma de pompe funebre prezentata de mine si solicita consultanta mai intai, apoi solicita-le servicii funerare complete!

Ti se ia o piatra de pe inima, fiindca nu mai te chinuiesti si cu alte lucruri care iti amplifica durerea. Alege ce este mai bun si mai frumos pentru cel drag, fiindca sunt ultimele daruri pe care i le poti face!

  1. Pregateste-te temeinic pentru eveniment si sa stii ca pregatirea ta va fi exemplara, daca vei tine cont de sfaturile reprezentantilor firmei de pompe funebre. Ei stiu cel mai bine si din generozitate pentru tine te vor ajuta sa treci cu bine peste durerea fara limite.

Firma prezentata de mine mai sus a postat pe site o multime de informatii utile despre comportamentul in astfel de situatii si sfatul cel mai important este sa respecti perioada de doliu si sa nu te incarci si cu organizarea inmormantarii.

Este esential sa ai suficient timp ca mintea ta sa poata accepta realitatea si sa ia deciziile care se impun, fiindca orice amanare costa.

Intareste-te si roaga-te sa primesti intariri divine  si organizeaza o inmormantare de top cu ajutorul unei firme de top, fiindca numai asa iti mai poti arata si iubirea si respectul fata de defunct!