20 June 2024

Promotii la inceput de an scolar la Quickmobile!

Inceputurile de an scolare sunt intotdeauna palpitante pentru elevi, deoarece este momentul in care parintii le achizitioneza rechizite noi, haine si desigur device-uri si gadget-uri utile.

La Quickmobile, in perioada de 5 si 15 Septembrie, se organizeaza campania Back to school, in care clientii beneficiaza de sute de produse cu discount destinate elevilor si parintilor.

Magazinul Quickmbile este unul deosebit, deoarece aici clientii pot sa achizitioneze atat telefoane de calitate, cat si sute de gadget-uri, precum laptop-uri si tablete, de la producatori cu renume.

De fiecare data cand o persoana achizitioneaza un telefon smartphone de ultima generatie, specialistii sfatuiesc sa aleaga si o garantie extinsa sau o asigurare casco online, precum cea oferita de QuickMobile.

Desi la prima vedere o polita pentru smartphone poate parea neinsemnata, la o analiza mai atenta aceasta se dovedeste a fi foarte utila.

Exista motive pentru care asigurarea pentru telefonul mobil ar putea parea o idee buna. De exemplu, daca:

-aveti un istoric al telefoanelor pierdute, furate sau sparte;

-aveti un smartphone scump si / sau sunteti blocat intr-un contract pe termen lung;

-nu v-ati putea permite sa inlocuiti receptorul si nu v-ati dori sa treceti la un model mai ieftin;

-te bazezi pe telefonul tau mobil si ai avea nevoie de o inlocuire instantanee daca a fost pierdut, furat sau deteriorat.

In timp ce majoritatea producatorilor ofera o garantie de un an, o garantie extinsa ajuta la preluarea acestei acoperiri peste aceasta perioada pana la trei ani. De obicei, acest lucru ajuta clientul in cazul unor probleme legate de garantie, folosind parteneri de service. O astfel de politica de garantie extinsa este relevanta cu atat mai mult, datorita bazelor de setari de smartphone-uri cu buget redus din Romania. Clientii care cumpara aceastaasigurare pot fi siguri ca orice eventualitate aparuta din defectul producatorului poate fi acoperita. Cu toate acestea, trebuie sa retineti ca acest lucru nu acopera furtul, efractia sau daunele fizice accidentale, deoarece este o prelungire a garantiei producatorului.

Prin definitia sa, aceasta asigurare pentru toate riscurile va va acoperi telefonul pentru orice problema, inclusiv daune fizice accidentale, furt, efractie etc.

Asigurarile generale ofera o gama de solutii care variaza de la sanatate la domiciliu pana la polite de asigurare auto. A avea o protectie adecvata oferita este cu siguranta una dintre cele mai bune forme de investitii. Prin urmare, industria asigurarilor doreste ca milenarii sa inteleaga si sa se echipeze cu acest plus de protectie.

Avand in vedere ca unele dispozitive pot ajunge si la sume destul de costisitoare, o asigurare casco online reprezinta o investitie minima in comparatie cu achizitionarea altui dispozitiv. Asigurarea mobila pare a fi cea mai buna modalitate de a ajunge la aceasta clientela si de a le face cunoscute avantajele investitiilor in asigurari ca protectie impotriva pierderilor financiare neprevazute ale telefoanelor mobile.

De asemenea, o garantie extinsa poate sa reprezinte un alt plan de protectie prelungit, mai ales pentru un smartphone de ultima generatie. Garantiile sunt emise de producator si sunt adesea limitate ca domeniu si timp. Este posibil sa descoperiti ca noul  telefon are o garantie de 1 an care, de exemplu, exclude distrugerea ecranului. Deci, daca telefonul inceteaza brusc incarcarea, laptopul nu  va porni sau ceasul inteligent are o eroare, producatorul isi poate asuma responsabilitatea pentru acest lucru, oferind dispozitivului ceea ce este prevazut in garantie, daca garantia nu a expirat si daca puteti dovedi ca defectiunea dispozitivului vostru nu rezulta din daune provocate de voi. In esenta, aceste planuri prelungesc durata garantiei pentru dispozitivul vostru. Unii producatori ofera mai multe niveluri de protectie, dar chiar si cele mai complete pachete ar putea sa nu protejeze impotriva daunelor cauzate de neglijenta. Puteti gasi mai multe cercetari de sprijin pentru garantii la Quickmobile!