18 June 2024

Arata ca iti pasa – ofera celor indurerati o coroana funerara Iasi

In traditia romanilor, coroana funerara este foarte importanta, deoarece omagiaza viata celor trecuti in nefiinta si este prezenta la orice inmormantare. Atunci cand alegem o coroana funerara Iasi, este foarte important sa ne gandim in primul rand la ce i-ar fi placut persoanei decedate sau ce i-ar placea familiei indoliate.

Coroana este un simbol al respectului nostru fata de cel decedat, iar florile alese reflecta sentimentele pe care le avem fata de aceasta. Nu conteaza cat de impunatoare, cat de colorata sau cat de scumpa este o anumita coroana, daca nu tinem cont de cel mai important punct de la care trebuie sa pornim in alegerea ei: care sunt florile care ii placeau persoanei decedate si care pot sa exprime cel mai bine regretul nostru.

Divaflor.ro are o multime de coroane funerare Iasi online ce pot fi comandate de oriunde si livrate la adresa indicata.

In aranjamentele funerare alegem flori sensibile care devin un omagiu pentru sufletul celui plecat dintre noi. Floarea dintr-o coroana funerara are calitatea de a transmite insasi vesnicia celui decedat.

Care sunt si ce semnificatie au cele mai populare flori funerare urmeaza sa cititi in randurile urmatoare.

Trandafirii sunt un simbol al dragostei absolute, alegerea acestei flori ca omagiu pentru persoana trecuta in nefiinta demonstreaza in mod evident dragostea, afectiunea si respectul pentru cel care ne-a fost aproape, pe care l-am iubit sau care ne-a ajutat. Trandafirii albi semnifica puritatea, nevinovatia, cei rosii dragostea si respectul, iar cei galbeni prietenia.  Pe site-ul coroane funerare Iasi cu siguranta gasim astfel de aranjamente!

Crinii, denumiti si flori regale, aceste flori pot alcatui coroane funerare potrivite pentru acele persoane care au ocupat functii importante in viata sau care au avut un rol foarte important pentru cei din jurul lor pe parcursul vietii. Crinii albi simbolizeaza eleganta si nobletea, iar crinii galbeni pot semnifica aprecierea pentru cel decedat.

In fine, garoafele sunt cele mai comune flori utilizate in aranjamentele funerare si totodata printre cele mai accesibile ca pret. Garoafele semnifica prietenia, iubirea si atasamentul pentru cel care a parasit aceasta lume. Cele mai potrivite sunt garoafele rosii ce simbolizeaza renasterea si nevinovatia.

Arata celor dragi ca iti pasa de durerea lor si ofera-le o coroana funerara pentru sufletul celui decedat.