17 June 2024

Just4Girls te ajută să-ți ții bărbatul ”la adăpost”

În acest articol voi fi foarte sinceră, cum de altfel am fost și până acum. Dacă aveți o altă părere decât a mea, aștept comentariile voastre. În urmă cu ceva vreme, bunica mea mi-a spus un lucru. ”Mamă, femeia când își alege bărbatul ideal se gândește că acesta trebuie să fie iubitul perfect, soțul fidel, amantul pasional, tatăl copiilor ei, bărbatul protector, mecanicul săritor, bucătar la nevoie, ajutorul de nădejde în casă, principala sursă de venit…și lista poate continua. Însă, bărbații gândesc mult mai puțin decât noi, când vine vorba de femeia ideală: Ei vor MÂNCARE și SEX. Mai sunt câte unii care mai țin cont și când sau cât vorbești…dar primele două sunt REGULI DE AUR, dacă vrei să-ți ții bărbatul ”la adăpost”.
Așa că, având sfatul bunicii în cap, ajung să meditez. Dacă la mâncare mai pot apela la o carte de bucate, la un serviciu de catering sau la un restaurant…când vine vorba de sex trebuie să fie totul ca la carte. Trebuie să fiu unică, pasională, senzuală, provocatoare, inventivă…ce mai..iubita perfectă..cea la care nici măcar nu a îndrăznit să viseze.
Și uite așa, am descoperit Just4Girls, adică un minunat site cu lenjerie intimă sexy, provocatoare, piese unicat, deosebite dar, în același timp inventive…costumașele și piesele ideale pentru a satisface și cea mai ascunsă fantezie a unui bărbat…că trebuie să recunoaștem…uneori e bine să mai pigmentăm relația și să ne lăsam pradă pasiunii dând frâu liber imaginației.
Acum vă voi spune ce mi-a plăcut mie foarte mult. A fost greu să aleg pentru că oferta este foarte bogată și tentantă, însă la capitolul lenjerie intimă am ales două piese. Un set format din sutien, fustă cu portjartier și chilot tanga dar și babydoll și chilot tanga. Ambele îmi pun în evidență atuurile corpului meu, trezind pasiunea partenerului. Și asta ne dorim, nu? În plus, prețurile sunt convenabile, așa că sunt convinsă de alegerea mea.
La capitolul fantezie în dormitor, îmi voi surprinde partenerul cu un costum de crăciuniță. Și aici am ales tot un babydoll si chilot tanga pentru că e ușor de dezbrăcat…dar în același timp provocator. Pe viitor, imaginația mea sigur va îmbrăca și alte forme…polițistă, army sau poate stewardessa…pe just4Girls.ro găsești și astfel de costume dar și altele piese de lenjerie sexy. Intră și alege și tu ceea ce îl va ține pe partenerul tău ”la adăpost”