13 June 2024

Bijuteriile Kolok – etalonul feminității!

Advertoriale & Stuff 14 May 14
De când mă știu mi-au plăcut bijuteriile. Să fi fost pentru că o vedeam pe mama cum își pune bijuterii înainte de a ieși din casă și percepeam acest ritual ca fiind unul a înfrumusețării, sau pentru că mă visam a fi un descoperitor de comori… nu știu! Cert e că întotdeauna bijuteriile m-au fascinat.
Bijuteriile mamei îmi dădeau impresia unei prețiozități neasemuită. Obișnuiam să le privesc îndelung fără să le ating măcar. Asta în mare parte pentru că mi-era interzis s-o fac. Însă, numai văzându-le îmi dădeam seama că a purta o bijuterie e ceva care denotă feminitate și eleganță. Iar asta este ceea ce mi-a rămas întipărit în minte până când am devenit o domnișoară. Pe atunci deja mă bucuram de propriile accesorii, ba chiar și primul colier de margele din pietre semipretioase. Îl primisem cadou și îl apreciam pentru frumusețea lui. Mi-era prea greu să-l port, le asemuiam cu eleganța, rafinamentul de care numai o femeie matură poate da dovadă. Reîntâlnindu-mă cu persoana care mi l-a dăruit mi-a mărturisit că este un colier unicat, comandat doar pentru mine și potrivit personalității mele.
Mă gândeam ironic la ce ar fi putut să se refere. Cum un colier care să reflecte personalitatea unei persoane? M-a intrigat și mi-am dorit să aflu mai multe. Am căutat semnificația coralului, piatra semipretioasă din care era confectionat colierul de mărgele primit. Așa am aflat că această piatră are un rol protector asupra purtătorului. Mai mult de atât, coralul mărește abilitățile intelectuale, câmpul energetic, înțelepciunea, diplomația, intuiția, imaginația, capacitatea de comunicare, creativitatea, respectul de sine, curajul.
De îndată ce am aflat proprietățile acestei bijuterii am căutat și altele pentru a le purta zi de zi. Așa am dat peste bijuteriile Kolok. Nu-mi venea să cred că există o așa mare varietate de pietre semiprețioase. Brusc, mă simțeam de parcă am descoperit comorile la care mă gândeam când eram doar o copilă. Rubin, smarald, safir, acvamarin, agate, onix, amazonit, chihlimbar, coral, granat, opal, cuarț, fluorit și alte zeci de pietre pretioase si semipretioase, de care eu n-auzisem în mare parte sau nu mă gândisem să le port.
Printre primele bijuterii pe care vreau să le comand de pe site-ul Kolok.ro se numără un inel din opal și safir albastru acompaniat de un lănțișor cu un pandantiv floare din argint cu safir albastru și opal, placat cu rodiu. Asta pentru că am deja am rochia potrivită acestor bijuterii divine și ocazia perfectă pentru a-mi etala noile podoabe. Desigur, sunt în plan și altele însă cu ajutorul bijuteriei Kolok o să mă pot bucura de o nouă achiziție la timpul potrivit.
Dacă și voi prețuiți la fel de mult o bijuterie și vreți să aflați mai mult despre ceea ce vă reprezintă, site-ul Kolok.ro este locul în care să vă găsiți răspunsurile. Eu, cu siguranță mi le-am găsit.