22 June 2024

De ce Ivory Residence Pipera reprezinta un concept ce-si propune satisfacerea celor mai exigente gusturi?

Nicaieri nu este ca acasa, iar cand acasa inseamna Ivory Residence Pipera, poti fi sigur ca ai parte de toate comoditatile unei locuinte moderne. Piata imobiliara in Romania a crescut foarte mult, aducand multe idei si modele de afara, iar  Ivory Residence Pipera reprezinta un concept ce-si propune satisfacerea celor mai exigente gusturi.

Pe cumparatorul roman nu il mai satisface un simplu apartament cu aer conditionat si centrala proprie. Acestea sunt lucruri din trecut care faceau furori in urma cu 20 de ani. Astazi pretentiile au crescut si multi cumparatori isi doresc un apartament de lux care sa ofere cea mai buna faianta, gresie, parchet de calitate si finisaje precum in casele vedetelor.

Ivory Residence Pipera un cartier rezidential situat intr-o pozitie cheie, foarte avantajoasa pentru orice locatar. Avand trei statii de autobuz in apropiere, acest complex rezidential reprezinta o optiune chiar si pentru cei care nu detin carnet de conducere. De asemenea, se afla si distanta de doua statii de metrou, transportul preferat al studentiilor si elevilor. Cei care detin propria masina au acces la soseaua de centura si autostrada A3  si la Aeroportul International Baneasa .

De asemenea, cartierul este situat aproape de Pipera Plaza, Cubic Center, Global Plaza, Swan Office Park , locatie ideala pentru cine lucreaza in zona sau pentru cei care au copii.

Pentru cei interesati in achizitionarea unei locuinte de la  Ivory Residence Piper, optiunile sunt deschise pentru urmatoarele:

-apartament de tip studio;

-apartament cu doua camere;

-apartament cu trei camere.

De ce sunt apartamentele mai avantajoase?

Unul dintre principalele motive pentru mutarea intr-un apartament este usurinta intretinerii. Cand nu trebuie sa va faceti griji cu privire la mentinerea proprietatii, lista de sarcini este inexistenta.

Detinerea unei locuinte aduce responsabilitatea pentru toate reparatiile, lucrarile de curte, intretinerea preventiva si costurile asociate acesteia. Chiar daca aveti pe cineva care sa aiba grija de apartament pentru voi, tot trebuie sa platiti sume destul de mari pentru a face treaba.

Cand locuiti intr-un apartament, dintr-un complex rezidential, nu trebuie sa va faceti griji. Indepartarea zapezii, inlocuirea unui geam spart la scara blocului sau repararea unui acoperis este responsabilitatea personalului care se ocupa de complexul rezidential. Tot ce trebuie sa faceti este sa-i  apelati pe cei care se ocupa de intretinerea proprietatii daca exista o problema.

Atunci cand se iau in considerare avantajele si dezavantajele unui apartament fata de o casa, siguranta ar trebui sa fie intotdeauna o prioritate absoluta. A locui intr-o cladire cu mai multe apartamente, va ofera o securitate suplimentara pe care nu o puteti gasi intr-o casa.

Multe complexe de apartamente au comunitati inchise, acces controlat, camere de securitate si protectie suplimentara impotriva incendiilor.

Apropierea vecinilor este, de asemenea, un beneficiu imens pentru siguranta. Sunt mai capabili sa auda daca se intampla ceva, sa observe daca pare ceva iesit din comun si pot avea timp suplimentar pentru a contacta autoritatile in caz de pericol.

Caracteristicile sporite de siguranta fac ca locuitul in apartament sa fie perfect pentru cei care locuiesc singuri, pentu familiile cu copii, persoanele in varsta sau cei care doresc doar liniste sufleteasca.

Facilitatile care vin cu apartamentul sunt greu de egalat. Cu o doza mare de comoditate, apartamentele ofera multe avantaje pe care nu le puteti gasi in majoritatea caselor individuale.

Pot exista intr-un complex rezidential sali pentru a organiza petreceri mari, locuri de joaca, centre de fitness si piscine sunt doar cateva dintre facilitatile pe care le veti gasi. In timp ce puteti construi astfelde facilitati intr-o casa individuala, trebuie luat in calcul si faptul ca costul poate ajunge la sume exorbitante.

Alte facilitati unice in complexul rezidential sunt cinematografele, saloanele, spa-urile, parcuri pentru a va plimba individual, cu copiii sau pentru animale de companie si parcarea subterana. Este un stil de viata modern, preferat de un numar tot mai mare de romani.

Un lucru pe care majoritatea dintre noi nu pare sa-l avem suficient (in afara de bani!) este timpul. Orice sacrificiu veti face pentru a avea mai mult timp in timpul zilei merita si asta va va oferi un apartament.

Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intretinerea curtii sau repararea lucrurilor din jurul casei. Daca locuiti intr-un complex mai aproape de munca, reduceti timpul petrecut in trafic.

Toate acestea ne ofera timp pretios. Weekend-urile voastre vor insemna momente importante petrecute cu familia sau desfasurand activitati pe care le iubiti. Desi puteti castiga intotdeauna mai multi bani, nu puteti intoarce timpul. A avea un stil de viata care iti ofera darul timpului este ceva nepretuit.

Desi o comunitate stransa se poate infiinta intr-un cartier de case, oportunitatile pentru acest lucru intr-un complex de apartamente sunt mai mari. Avand in imediata apropiere vecini si o mare oportunitate de a petrece timpul impreuna, locuinta in apartament creeaza o comunitate mai stransa.

Chiar daca locuiti aproape de vecinii vostri, multe complexe de apartamente vor face comunitatea cu un pas mai departe. Petrecerile alaturi de ceilalti locatari ofera tuturor sansa de a se uni si de a se cunoaste. In plus, intalnirea la centrul de fitness sau alte facilitati creeaza mai multe oportunitati de a va cunoaste vecinii.

Ivory Residence Pipera  ofera toate aceste lucruri, la un pret foarte avantajos, deoarece pretul pentru apartamentele cu doua camere incepe de la 86.000 € + TVA, iar pentru un apartament cu 3 camere preturile pornesc de la 130.100 € + TVA. Considerand piata actuala de locuinte, locatia Ivory Residence Pipera, aceste apartamente sunt o investitie foarte buna pentru orice tanar bucurestean care doreste sa isi cladeasca o fundatie stabila pentru viitorul sau.