20 June 2024

La regalfermierul.ro gasesti echipamente de constructii si instalatii pentru profesionisti!

Regalfermierul.ro este, dupa cum sugereaza si numele, magazinul ideal pentru gopsodarii si profesionistii priceputi care necesita in permanenta echipamente de constructii si instalatii la preturi corecte si de calitate foarte mare.

Cand vorbim despre cosntructii si instalati in contextul regalfermierul.ro, acestea pot insemna orice, de la o sera contruita in propria gradina, la constructia unei anexe pentru o camera noua, renovarea unei camere existente, reparatii prin casa sau reparati in curte si gradina.

Deci aceste echipamente de constructii si instalatii pot include betoniere, foarfeca taiat PVC, macara electrica, masina caneluri pentru rigips si zidarie moale, masina caneluri si cantuire placi ceramice si beton, masina de Slefuit Pereti si Tavane DWS 750, pistol aer cald si multe altele.

Macaralele pot fi actionate electric, hidraulic, pneumatic sau manual. Atunci cand comparam macaralele electrice si macaralele hidraulice, ambele sunt instrumente excelente pentru a deplasa sarcini in moduri imposibile pentru noi in a le face singuri. Macaralele electrice ofera mai multa precizie pentru cicluri de functionare mai scurte. Un amplificator poate fi incorporat pentru a adauga tensiune in timp ce bateria se incarca si se descarca – mai multe despre aceasta mai tarziu. Macaralele hidraulice sunt cele mai bune pentru aplicatii cu functii extinse, deoarece functionarea lor poate fi practic continua. Pentru a preveni acumularea de caldura in ulei, rezervorul macaralei trebuie sa fie mai mare, cu cat este mai greu de utilizat.

Deoarece macaralele electrice ofera un control mai precis decat majoritatea macaralelor hidraulice, acestea ofera o precizie foarte importanta necesara pentru reglarea motoarelor sau a transmisiei. Nu necesita un motor pentru functionare, macaralele electrice sunt mai „verzi” decat hidraulice si sunt mai usor de instalat si deplasat daca este necesar, deoarece nu au nevoie de pompa, rezervor sau furtunuri. Macaralele electrice pentru ridicare foarte grea trebuie sa fie echipate cu o baterie de stocare si un servomotor reversibil pentru a permite dinamului sau motorului macaralei sa functioneze la o sarcina constanta. Boosterul adauga tensiunea necesara atunci cand bateria se incarca si se descarca pentru a mentine macaraua la o presiune constanta si echilibrata.

Unele dintre primele macarale cu doc electric au fost construite de compania britanica de inginerie Stothert & Pitt in 1892. Fara a fi nevoie sa astepte un cazan sau un motor cu aburi, fiecare macara avea un motor central puternic pentru utilizare imediata. Aceste macarale mai usoare si mai mobile ar putea fi aduse chiar la marginea docului pe propriile lor linii ferate, sporind eficienta prin deplasarea de la nava la nava, spre deosebire de o macara fixa, pe care navele au trebuit sa o astepte la un capat.

De la macarale electrice de 12 volti cu o capacitate de 1000 lb. pana la unitati mai mari de pana la 6000 lb. capacitate maxima, macaralele electrice sunt utilizate in interior in fabrici si depozite pentru aplicatii precise de manipulare si in exterior pentru manipularea materialelor mai grele. Si, macaralele electromagnetice ofera avantajul recuperarii metalelor feroase in locuri precum santierele de gunoi.

Modelul Macara Electrica EH 250/500 ofera fiabiltiate, caltiate si eficienta de fiecare data cand este actionata. Acest model poate fi achizitionat de pe site-ul regalfermierul.ro si prezinta urmatoarele caracteristici:

-Motor electric monofazat de 1000 W;

-Cablu de otel de 12 m, Ø 4,0 mm, previne rasucirea incarcaturilor in timpul ridicarii;

-Comutator de control cu buton de urgenta;

-Scripete de deviere cu carlig pentru sarcini de pana la 500 Kg.

Sisteme de siguranta multiple:

-Frana automata in caz de avarie;

-Limitator de greutate;

-Limitator de siguranta pentru inaltimea maxima;

-Motor cu protectie termica la suprasarcina.

Cu sigurnata nicio constructie majora din ciment nu poate fi realizata fara o betoniera.

Pentru locuri de munca mai mici, cum ar fi reparatii rezidentiale, renovari sau proiecte la scara pasionata, de obicei nu sunt necesare multe curti cubice de beton. Cimentul in sac este usor disponibil in loturi mici, iar agregatul si apa se obtin cu usurinta in cantitati mici pentru santierul mic. Pentru a deservi aceasta piata de beton cu lot mic, sunt disponibile multe tipuri de malaxoare portabile mici.

O betoniera portabila tipica foloseste un tambur mic rotativ pentru a amesteca componentele. Pentru locuri de munca mai mici, betonul realizat la santier nu are timp pierdut in transport, oferind muncitorilor suficient timp pentru a utiliza betonul inainte ca acesta sa se intareasca.

Betonierele portabile pot fi alimentate cu motoare pe benzina, desi este mai frecvent ca acestea sa fie alimentate de motoare electrice folosind curent de retea standard.

Aceste malaxoare de beton sunt impartite in continuare pe baza mecanismului lor de incarcare. Cimentul, nisipul si alte agregate sunt incarcate intr-o palnie actionata hidraulic si apoi turnate in tamburul de amestecare pentru amestecarea finala. Acestea pot fi descarcate prin inclinarea tamburului. La malaxoarele de beton alimentate manual, cimentul, nisipul si alte agregate sunt adaugate direct la tamburul de amestecare manual.

In criteriile de selectie, va trebui sa tineti cont si de frecventa de utilizare a betonierului.

Utilizare ocazionala

Daca aveti nevoie de o malaxoare de beton pentru un singur santier, ar putea fi suficient un rezervor de 60 litri. Favorizati o betoniera electrica in acest scop.

Utilizare frecventa

Aici, malaxorul de 120 litri este in general suficient. In functie de dimensiunea lucrarii, puteti creste volumul la 160 sau 190 de litri. Daca lucrati pe site-uri in care accesul la electricitate este garantat, favorizati o betoniera electrica.

Utilizare regulata sau intensiva

Daca aveti nevoie de beton non-stop, in fiecare zi, va trebui sa optati pentru un rezervor mai mare, de cel putin 250 de litri. In acest scop, utilizati un model cu motor cu ardere pentru a evita problemele legate de alimentarea cu energie electrica.

Regalfermierul.ro aduce cele mai bune echipamente de constructii si instalatii, la preturi fara egal!