13 June 2024

De ce este important sa ai sprancene bine conturate?

Sprancenele sunt unele dintre cele mai importante trasaturi faciale. Te ajuta sa-ti exprimi emotiile, adauga un fler aspectului tau si chiar iti pot imbunatati (sau inrautati) forma fetei. Cu toate acestea, cu exceptia catorva oameni norocosi, toti ceilalti au nevoie de o sesiune de ingrijire lunara sau saptamanala numai pentru sprancenele lor.

De-a lungul anilor, sprancenele au devenit o parte integranta a imbunatatirii frumusetii cuiva, de aceea a devenit absolut necesar sa ne conturam si sa ne umplem sprancenele pentru a obtine un aspect placut din punct de vedere estetic. In randurile ce urmeaza, iti vom spune de ce sprancenele bine intretinute iti pot imbunatati aspectul.

​Te pot ajuta sa arati mai tanara.

Priveste o persoana cu sprancene stufoase, neuniforme, apoi priveste pe cineva cu sprancene ingrijite si incearca sa le ghicesti varsta. Cu siguranta, vei crede ca cea cu sprancene ingrijite este mai tanara. Sprancenele ingrijite sunt un antidot impotriva imbatranirii, pe care foarte putini oameni il cunosc. Practic, sprancenele bine pensate, conturate conform formei fetei, iti vor face chipul mai luminos, vor face ca ochii sa para mai mari si te pot face sa arati mai tanara.

​Iti accentueaza ochii.

Pensarea sprancenelor se poate transforma, uneori, in cel mai mare cosmar al cuiva. De ce? Ei bine, pentru ca se poate intampla ca acestea sa nu fie pensate tocmai corect. Cu toate acestea, nu exista o regula stricta despre cum arata o spranceana “corecta”, dar cu siguranta exista o perspectiva implicata, asa ca inainte de a te aseza pe scaunul din salonul de cosmetica, asigura-te ca stii ce forma are fata ta si apoi decide ce forma, lungime si grosime sa alegi pentru sprancenele tale. Sau, mai bine, mergi la G. Beauty Concept, un salon de infrumusetare Brasov, unde te poti lasa linistita pe mainile unui profesionist in conturarea sprancenelor.

​Iti rafineaza aspectul si iti corecteaza defectele.

Multi oameni submineaza importanta sprancenelor bine intretinute, pentru ca nu stiu cat de simplu sprancenele ingrijite pot crea un aspect mai placut al fetei, fara a se folosi strop de machiaj. Dimpotriva, sprancenele fara intretinere regulata par stufoase si inestetice, ceea ce, evident, te poate face sa pari mai batrana si foarte aspra.

In plus, sprancenele bine intretinute pot ajuta la ascunderea diferitelor defecte: ochii mici, ochii departati sau ochii lasati. Tipul potrivit de forma a sprancenelor poate adauga atat dimensiune, cat si lungime ochilor, ascunzand in acelasi timp defectele ca si cum n-ar fi existat niciodata. Sprancenele bine pensate, cu forma corecta, nu numai ca arata bine, dar arata curate si placute ochiului uman.