14 June 2024

Cele mai importante motive pentru care sa iti faci manichiura la salon

Serviciile dintr-un salon de infrumusetare includ de cele mai multe ori si partea de manichiura, desi foarte multe femei inca prefera sa isi faca manichiura acasa. Iti oferim in cele ce urmeaza mai multe motive pentru care ar trebui sa ai grija de unghiile tale la un salon.

Serviciile sunt adaptate special nevoilor tale

In functie de situatia specifica a unghiilor tale se vor adapta si serviciile. In momentul in care mergi la un salon de manichiura, persoana desemnata sa iti ofere serviciile, va analiza forma unghiei, situatia specifica a unghiilor si modul in care acestea cresc, pentru a-ti oferi cele mai bune solutii. De asemenea, se vor alege acele manichiuri care sa se potriveasca locului in care vor fi purtate si activitatii pe care o desfasori, pentru a nu intampina probleme.

Poti apela la unghii tehnice puse corect

Unghiile tehnice sunt un subiect spinos pentru multe persoane, mai ales acum cand foarte multi au acces la produse pentru astfel de unghii si ajung sa isi distruga unghiile. In saloane, lucreaza persoane autorizate, care au cursuri in acest sens si care stiu foarte bine ce trebuie sa faca. In momentul in care folosesti gresit produsele pentru unghii tehnice, sansele de a avea probleme sunt extrem de mari. Unele persoane au ajuns sa isi distruga complet unghiile incercand sa le puna acasa.

Obtii acces la produse premium

Ai observat ca oja pe care o aplici acasa tine mai putin decat oja pe care o aplici la salon? Asta se intampla pentru ca produsele din saloane au o calitate mai buna si tind sa tina mai mult. De asemenea, tratamentele pentru maini aplicate la salon sau tratamentele pentru cuticule sunt mai bune pentru ca anumite firme care ofera produse premium lucreaza doar cu persoanele juridice si astfel produsele lor u sunt disponibile in magazine.

Sunt respectati toti pasii corect pentru manichiura

Un alt aspect la fel de important este faptul ca vor fi respectati toti pasii necesari pentru a se obtine o manichiura potrivita. Acesta este si motivul pentru care de cele mai multe ori in momentul in care iti faci manichiura acasa rezultatele nu sunt de durata. Si manichiura clasica are nevoie de pasi clari pentru a rezista. Unghia trebuie sa fie prelucrata corect in momentul in care iti faci manichiura altfel oja va sari foarte repede.

Te relaxezi in compania unor persoane specializate

O vizita la salon pentru manichiura iti va oferi cel putin o ora de relaxare in care nu trebuie sa faci absolut nimic pentru a arata perfect. Manichiura poate fi o activitate complexa si enervanta uneori, mai ales daca nu ai rabdare si te grabesti. Mergand la salon nu mai trebuie sa iti faci singur manichiura. Este suficient sa apelezi la specialisti si sa astepti pana cand mainile tale arata perfect. Poti chiar sa dormi in timp ce iti faci manichiura la salon sau poti sta de vorba cu manichiurista ta astfel incat timpul sa treaca mai usor.