13 June 2024

Credit24h finanteaza visurile oricui

In afara de dificultatile fara rezolvare din viata omului, lipsa banilor este stanjenitoare. Ea face omul sa se simta mic, mic de tot si lipsit de putere, fiindca banul ii da omului puterea:

– sa faca o casa asa cum si-o doreste: moderna sau rustica, uriasa sau micuta si primitoare, cu etaj sau cu mai multe etaje, dotata cu tot ce este nevoie;

-sa cumpere masina dorita, chiar si masina de lux cu tapiteria si volanul imbracate in piele cu scaune incalzite electric si decapotabila;

-sa se imbrace de la marile case de moda si sa lase in urma sa o dara placut mirositoare care ramane zeci de minute;

-sa cumpere o centrala performanta, sa monteze panouri fotovoltaice pe casa, sa cumpere un generator;

-sa aiba grija de sanatatea si viata sa si a celor dragi.

Exemplele pot continua. Este cat se poate de trist sa isi doreasca o persoana casa pentru cei dragi si sa nu o poata construi din cauza lipsei banilor!

Omul se supara mai tare, cu cat munceste mai mult, din ce in ce mai mult si tot nu reuseste sa isi implineasca visurile.

Salariile abia ajung de facturi, pentru cosul zilnic si eventualele urgente. Sunt persoane care au o norma si jumatate si tot nu reusesc sa stranga bani sa cumpere o casa, sa inlocuiasca frigiderul sau masina de spalat care s-au defectat. Oamenii se simt insa striviti de preturi si de lipsa banilor, fiindca nu se adreseaza cui trebuie, credit ipotecar Credit24h.ro finanteaza visurile oricui, oricat ar fi de indraznete.

Acest lucru se poate demonstra prin:

  1. Creditele variate care corespund tuturor nevoilor romanilor;
  2. Promptitudinii cu care sunt acordate imprumuturile;
  3. Accesul facil la bani;
  4. Posibilitatea alegerii perioadei de creditare.

Persoana care doreste sa imprumute bani de la Credit24h.ro are la dispozitie urmatoarele produse: creditul ipotecar sau imobiliar, credit verde, credit noua casa, credit de nevoi personale, credite de consum, credite auto, card de credit, refinantare credite si credite puse la dispozitia persoanelor juridice.

Nimeni nu s-ar fi gandit sa existe asa de multe produse la dispozitia celor aflati in criza de bani! Consumatorul are la dispozitie si instrumente precise de calcul, sa stie exact valoarea ratei lunare, in functie de perioada de creditare. Evident ca totul se raporteaza la salariu sau la salarii, fiindca nu se poate altfel. Situatia sta in felul urmator: in fata unui functionar, omului ii este rusine sa spuna ca doreste un credit pe 30 de ani, sa isi permita achitarea ratelor, dar aflat in fata simulatorului isi pregateste atent temele. Calculatorul il ajuta sa selecteze suma de care are nevoie, apoi sa aleaga perioada de rambursare convenabila, astfel incat sa ii ramana si bani suficienti pentru supravietuire.

Un credit ipotecar se obtine simplu si repede, prin parcurgerea urmatoarelor etape:

  1. se introduc datele in formularul pus la dispozitie pe site;
  2. se trimite formularul;
  3. se primeste raspuns intr-un timp foarte scurt.

Daca persoana care are nevoie de un credit ipotecar si nu a gasit inca locuinta Credit24h.ro ii pune la dispozitie peste 2000 de oferte variate din care isi poate alege varianta ideala. De asemenea, tot prin intermediul site-ului i se pune la dispozitie un expert financiar sau un consultant imobiliar.

Solutiile de creditare eficiente sunt oferite in cel mult 24 de ore de la trimiterea formularului, pierderile inutile de timp fiind in acest mod eliminate.

Nu este nevoie sa plece cineva de acasa, sa ia mijloace de transport in comun costisitoare sau sa se duca la sediul bancii cu masina personala, ci formularele disponibile pe site se completeaza de acasa de pe un dispozitiv conectat la internet.

Solicitantul produsului isi poate alege tipul de dobanda: fixa sau varibila si poate gasi si casa ideala pentru care face imprumutul, in cazul in care nu i-a placut nimic din ceea ce a vazut, dar trebuie sa se mute urgent.

Singur in fata computerelor si a formularelor de pe site, clientul nu are de infruntat birocratia, stresul fiind eliminat complet. Nu este coada la ghiseu, in jurul lui nu sunt alte persoane care ar putea auzi ceea ce doreste, mai discret decat atat nu se poate!

O vreme, consumatorul este administratorul produsului dorit, fiindca el selecteaza: suma, durata creditarii, isi noteaza atent valoarea ratei lunare.

Suma obtinuta depinde de veniturile solicitantului, dar se accepta venituri obtinute din: dividende, drepturi de autor, pensii, diurne, chirii, venituri obtinute in afara tarii.

Credit24h ofera solutii imobiliare complete in care intra: evaluari si certificate energetice.

Interesante si utile sunt si creditele verzi care permit amenajarea locuintei sa devina independenta energetic. Creditul verde este foarte flexibil sub multe aspecte. El este accesibil persoanelor in varsta de 18 ani si celor care vor avea 75 de ani la data achitarii datoriei. Prin urmare, aceasta institutie financiara nu exclude pensionarii. Poate beneficia de un credit pe 2 ani o persoana in varsta de 73 de ani.

Venitul minim care califica pentru obtinerea unui credit verde este de 1386 de lei, dar persoana care solicita creditul verde trebuie sa aiba 15% din suma totala. O alta conditie prevede ca locuinta sa apartina clasei energetice A. Tot pe acelasi site se gasesc si serviciile conexe la fel de utile cum sunt creditele, pentru ca nevoia de asigurari este mare, iar romanii au inceput sa solicite din ce in ce mai des astfel de produse. Se pot face: asigurari de viata, de sanatate, de locuinte, de pensie si de studii. Partenerii acestei institutii financiare sunt puternici si seriosi.