17 June 2024

Ce avantaje ofera manichiura semipermanenta?

Manichiura este un subiect sensibil pentru foarte multe persoane, mai ales pentru faptul ca oja clasica nu tine mult. De aceea, cea mai buna varianta se dovedeste a fi oja semipermanenta, care rezista mult mai bine decat cea normala si care vine cu alte avantaje fata de manichiura semipermanenta cu gel. Iata de ce ar trebui sa apelezi la astfel de solutii.

Manichiura semipermanenta are un aspect natural

Primul si cel mai important avantaj este faptul ca manichiura semipermanenta are un aspect natural. Acum si tehnicile cu gel au evoluat foarte mult, insa unele persoane nu se pot obisnui cu manichiura cu gel pentru ca unghiile se simt tot groase, caz in care este foarte posibil ca acestea sa incurce putin utilizatorul. In timp ce foarte multe fmeei se obisnuiesc repede cu unghiile clasice cu gel sau tips, alte persoane prefera tot manichiura semipermanenta deoarece unghiile nu sunt atat de mult incarcate. Daca folosesti si un primer unghii corect ales vei obtine o rezistenta foarte buna.

Manichiura semipermanenta rezista foarte mult

Un alt avantaj al manichiurii semipermanente este faptul ca rezista extrem de bine. Ce presupune asta? Nu va mai trebui sa pierzi extrem de mult timp cu manichiura, inlocuind periodic oja care sare. Oja clasica, inclusiv cea foarte buna, nu rezista pe unghii mai mult de o saptamana si incepe sa se exfolieze. Cu manichiura cu fel lucrurile stau mult mai bine pentru simplul motiv ca odata ce oja a fost uscata nu mai sunt probleme pentru cel putin doua saptamani.

Poti sa creezi unghii cu un design interesant

In momentul in care vrei sa obtii unghii care sa aiba un aspect super interesant, o poti face cu ajutorul unghiilor cu gel. Nu e deloc greu sa faci asta si de fapt, tot ce trebuie este sa te asiguri ca oferi manichiuristei o imagine reprezentativa pe care sa o copieze, sau ca iti iei tu referinte astfel incat sa obtii designul dorit. De asemenea, poti urmari tutoriale cu oja semipermanenta care sa te ajute.

Oja semipermanenta poate fi aplicata si acasa

Un alt avantaj este faptul ca vei putea obtine rezultate foarte bune si de acasa. Spre exemplu, poti gasi la Hotnails produse notificate CPNP si culori ultra pigmentate pe care sa le utilizezi in confortul propriei locuinte. Ai nevoie de o lampa cu ajutorul careia sa usuci aceste oje si rezultatele vor fi fabuloase. In cazul in care cumperi mai multa oja odata ai si alte avantaje, dupa cum urmeaza. Spre exemplu, gasesti pe site Promotie Kit 28 de culori oje semi si trei produse gratis. Cele trei produse sunt de fapt primerul, baza si top coatul, care te vor ajuta sa obtii cele mai bune rezultate in momentul in care iti cumperi oja semipermanenta pe care s ao folosesti acasa.

Astfel, nu mai este nevoie sa mergi la salon pentru manichiura si partea cea mai buna este ca vei reusi de fiecare data sa ai manichiura perfecta, la un pret mult mai mic pentru ca te costa mai putin sa ai propriile oje pe care sa le utilizezi ori de cate ori este necesar.