17 June 2024

Ce trebuie sa stii despre tarot daca esti incepator

Cardurile de tarot sunt reprezentari picturale ale evenimentelor si energiilor pe care le putem intalni in viata, cum ar fi determinarea, rabdarea, noile inceputuri, lasand lucrurile in urma, bucurie, durere, reflectie, luare a deciziilor si multe altele. Seturile Tarot contin in mod normal 78 de carduri, dintre care 22 sunt denumite ARCANA majora si descriu schimbarile majore pe calea noastra prin viata.

Celelalte 56 de carti, cunoscute sub numele de Arcana minora, se extind pe aceste teme. Tarotul poate fi folosit ca instrument divin prin citirea cardurilor care sunt selectate nevazute de la o punte si interpretarea interactiunii cardurilor si pozitiile acestora intr-o raspandire, cu referire la problemele importante din viata noastra. Pentru citiri personalizate, poti accesa cu incredere https://tarot.ro/.

O scurta istorie a cartilor de Tarot

Originile exacte ale cardurilor de tarot sunt necunoscute. Cardurile de joc au fost utilizate in China in secolul al unsprezecelea si exista, de asemenea, dovezi care sa-si conecteze originile in India si in budism, desi una dintre teoriile cele mai probabile este ca a provenit din Egipt, unde se crede ca preotia a folosit cartile de tarot.

Din aceste origini incerte, Tarotul a supravietuit (uneori ascuns, ironic, in peretii bisericii si in alte momente fiind folosite doar ca un instrument de joc) relativ neschimbat pana in secolul al XIX-lea, cand au fost produse cateva punti noi. Din cauza scalei mici de productie, acestea au fost probabil limitate in circulatia lor la cei cu un interes activ in ocultism.

Prima punte comerciala – Puntea Rider Waite – pe care se bazeaza multe punti moderne, a fost produsa in 1910 de A. E. Waite. Tarotul a continuat sa creasca in popularitate, iar metodele de tiparire moderne se asigura ca aceste carti sunt la dispozitia oricui doreste sa le exploreze utilizarea. Acest lucru nu inseamna ca toata lumea intelege Tarotul – doar studiul si cresterea personala pot ajuta la dezvaluirea multor mistere.

Poate Tarotul sa-mi spuna viitorul?

Tarotul poate fi folosit pentru a cartografia tendintele in viitorul tau. Nu va poate da raspunsuri definitive, dar va poate spune ceea ce este probabil sa se intample daca urmati cursul actual de actiune. De exemplu, poate arata ca, daca va despartiti de partenerul dvs., este posibil sa continuati sa fiti nefericiti. Mai multe informatii gasesti si pe https://www.news20.ro.

Unii cititori de tarot au abilitati clarvazatoare si va pot vedea cu trei copii in viitor, dar alegerea finala este a ta. Nu exista nimic care sa va opreasca sa utilizati contraceptia dupa al doilea copil, de exemplu. Viitorul este in mainile tale si a nimanui altcuiva. Daca un cititor de tarot spune unei femeie de 25 de ani ca se va casatori cand are 35 de ani, ea poate sa nu lase nici un om langa ea pentru urmatorul deceniu.

Cu toate acestea, ea ar putea sa se intalneasca cu omul viselor ei la o saptamana dupa lectura si poate trai cu el timp de 10 ani inainte de a decide sa se casatoreasca. Trebuie sa decideti daca doriti cu adevarat sa cunoasteti viitorul. Chiar vrei detalii precise, chiar daca cititorul de tarot este suficient de clar pentru a le vedea? Se poate dovedi mult mai util sa examineze problemele actuale din viata ta. Cum te apropii de munca ta, de familia ta si viata ta sociala? Cum poti face lucrurile mai bune pentru tine? Ce se intampla la nivel subconstient?