20 June 2024

Brazii artificiali de Craciun sunt la moda – vezi unde sa ii gasesti pe cei mai buni

Multi oameni adora sa isi lase bradul de Craciun afara pe tot parcursul lunii decembrie si chiar si in ianuarie. Cu toate acestea, bucuria dispare atunci cand bradul isi pierde acele si devine cenusiu si plictisitor la vedere. Va indrumam unde sa cumparati cei mai buni brazi de Craciun din plastic.

Brazi de Craciun artificiali

Pot exista multe motive pentru a alege un brad de Craciun artificial. Una dintre ele poate fi economica. Un brad de Craciun artificial nu trebuie sa coste mai mult decat unul real cumparat de pe piata. Iar un brad de Craciun din plastic poate fi reciclat an de an, asa ca este o afacere buna. Motivul ar putea fi si faptul ca doriti sa scapati de toata mizeria si incurcatura cu ace si rasina – sau ca pur si simplu doriti sa incercati ceva diferit. Iata vativa brazi de Craciun care arata amploarea selectiei de brazi de Craciun artificiali.

Bradul de Craciun exclusivist – brad de Craciun artificial cu lumini

Daca doriti sa dati un plus de importanta bradului de Craciun, exista mai multi furnizori de brazi de Craciun de lux din plastic, care pot fi usor de confundat cu unul adevarat. Brondsholm are o gama larga de brazi de Craciun artificiali, ramuri de molid si brazi de Craciun cu si fara ornamente si luminite. Acest brad cu 550 de lumini LED este un brad de Craciun foarte realist, de calitate aerisita, cu spatiu pentru o multime de decoratiuni de Craciun. Bradul de Craciun este format din trei sectiuni si este fabricat din material ignifug.

Brad de Craciun din plastic norvegian

Acest brad de Craciun din plastic norvegian, cu ramurile sale stralucitoare si dense este ideal pentru un Craciun ca in povesti. Bradul este fabricat din PVC si este ignifugat. Depozitul de brazi are, de asemenea, o selectie larga de brazi de Craciun. Puteti opta spre exemplu pentru un brad cu o inaltime de 210 metri si un numar foarte mare de crengi. Bradul poate fi demontat in patru parti si este prevazut cu o baza metalica.

Brazi de Craciun artificiali mici

Iata un brad de Craciun mai mic din plastic, “bradul de Craciun in ghiveci”, care este perfect pentru ocazii mici datorita dimensiunilor sale. Bradul de Craciun este, de asemenea, genial daca doriti doar o mica decoratiune la ferestre sau in fata usii de la intrare. Culoarea este foarte realista, iar pretul este accesibil. Nu uitati ca puteti folosi bradul timp de multi ani. Bradul are o inaltime de 70 de centimetri.

Acele cu zapada – brazi de Craciun artificiali albi

Cautati un brad de Craciun artificial care are un strat usor de zapada pe el? Atunci il puteti gasi in la Depozitul de brazi, printre altele, la un pret foarte avantajos. Vedeti sau cumparati bradul artificial de Craciun cu zapada la noi pe site.

Acum, indiferent de dorintele si asteptarile pe care le aveti voi de la un brad, alegerea nu poate sa fie asa de grea.