18 June 2024

Ce și-ar dori partenerul să audă mai des de la tine

Orice bărbat implicat într-o relație își dorește să fie apreciat, iubit, și să primească asigurări că face bine ceea ce face. De aceea, există unele lucruri pe care orice reprezentant al sexului tare își dorește să te audă că le spui mai des, iar dacă erai curioasă care sunt acestea, iată o listă cu unele dintre ele.

Te respect pentru ceea ce faci

Nu, nu este o dovadă de slăbiciune din partea ta, ci este un mod prin care îi arăți că el are parte de toată atenția ta. Și să știi că bărbații chiar caută respectul celor din jur, spre deosebire de femei care își doresc să fie iubite și apreciate.

Hai să încercăm ceva nou

Se știe că bărbații și monotonia sunt inamici pe viață. Cu această replică, deja ai arătat că îți pasă de el. Lasă-l pe el să propună ceva, sau chiar vino tu cu unele sugestii. Și cum viața de cuplu implică și o latură sexuală, fii ceva mai deschisă din acest punct de vedere. Astfel, puteți apela amândoi la un magazin erotic, de unde puteți achiziționa unele jucarii sexuale pentru femei și bărbați, lenjerie sexi sau chiar vibratoare. Sună kinky, nu?

Arăți bine

Da, și bărbaților le place să li se spună că arată bine, mai ales că nu este chiar genul care să nu îi pese deloc de felul cum se îmbracă, se piaptănă sau face multe exerciții fizice.

Sunt mândră de tine