17 June 2024

Cat de important este un mobilier de gradina pentru curtea ta

In niciun alt anotimp nu apreciezi mai mult gradina casei tale ca in perioada verii. Serile lungi si frumoase, petrecerile in familie sau alaturi de prieteni, clipe de relaxare petrecute intr-un balasoar in timp ce citesti cartea preferata si multe altele sunt doar cateva dintre motivele sa iti iubesti curtea casei. Cu ajutorul unui mobilier de gradina potrivit ai toate sansele sa iti transformi usor gradina intr-o adevarata oaza de relaxare, iar noi iti putem oferi cateva sugestii in acest sens.

  • Iluminatul

Indiferent de cum alegi sa-ti amenajezi gradina, poti sa o pui mai bine in valoare cu ajutorul unor corpuri de iluminat bine alese. De asemenea, si gradina pare cu totul alta seara, cand pui accentul pe anumite zone folosind jocuri de lumini aparte.

  • Culoarea

Tu stabilesti de cat de multa culoare are nevoie gradina ta, pentru a fi cu adevarat una de-a dreptul spectaculoasa. Da, avem culorile naturale ale vegetatiei, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la orice fel de culoare atunci cand vine vorba despre mobilier pentru gradina. Vei oferi spatiului un plus de dinamism si vitalitate.

Cand alegi mobilierul, trebui sa iti pui intrebarea: vrei sa fie solide sau usoare? Raspunsul il stii doar tu, dar cert este ca in alegerea lui trebuie sa tii cont in primul rand de spatiul pe care il ai la dispozitie. Gradina ta nu este chiar atat de spatioasa? Atunci piesele moderne, confectionate din otel – pentru cadruri si fibre rezistente, dar usoare. In rest, daca spatiul este unul generos, nu ar trebui sa ai parte de dificultati in alegerea pieselor de mobilier pentru gradina ta.

Canapele joase

Pentru dupa-amiezile de vara cand vrei doar putina relaxare dupa o zi care parea ca nu se mai termina, un balansoar sau o canapea joasa sunt o alegere perfecta. Nu doar ca sunt foarte confortabile, dar ofera si un aspect tineresc spatiului. Adauga si niste pernute decorative, cu imprimeuri si culori diferite, si totul va arata minunat!

Gradina ta e spatiul in care poti sa experimentezi in voie, astfel, amenajeaza spatiului de vis este pe deplin la dispozitia ta!