21 June 2024

Cadouri de Sărbători pentru angajați

În calitatea ta, de om de afaceri, ai cu siguranță mulți angajați care contribuie la buna dezvoltare a business-ului tău. De aceea, îți dorești să le arăți aprecierea ta, pregătindu-le mici surprize plăcute. Și, chiar dacă mai sunt câteva luni până la Crăciun, noi îți oferim câteva sugestii de cadouri de Sărbători, pentru a te pregăti din timp pentru acest moment special. Și, în plus, nici nu sunt chiar atât de scumpe, fiecare cadou are o valoare de aproximativ 50 de lei, ceea ce trebuie să recunoști, este chiar perfect.

Cărți

Un cadou cu care nu dai niciodată greș este o carte bună. Și, pentru că este destul de dificil să cunoști preferințele literare ale tuturor angajaților tăi, poți rezolva problema rapid, cu o carte motivațională, numai bună ca să îi ajute să se dezvolte. Pentru ca darul tău să nu fie chiar atât de impersonal, o dedicație scrisă chiar de tine, pe prima pagină, va schimba total lucrurile.

Coșuri cadou

Vrei ceva cu care să mergi la sigur? Atunci, nelipsite în această perioadă sunt acele cosuri cadou pe care toată lumea le adoră. Sunt pur și simplu perfecte, și pentru că vrei să fii bine pregătit, poate chiar ar trebui deja să iei legătura cu cineva care se ocupă de alcătuirea lor, pentru a vedea ce variante ai la dispoziție. Și, pentru că este vorba despre Sărbătorile de Iarnă, există multe variante de Cosuri Craciun pe care le poți oferi, la prețuri rezonabile.

CD motivational

Chiar și un CD motivațional poate fi un excelent cadou de Crăciun pentru angajații tăi, sau poți încerca unul cu colinde, dacă vrei ceva specific acestei frumoase perioade din an.

Accesorii vestimentare de efect

Angajații tăi lucrează mult cu oamenii? Atunci ești conștient că au nevoie de un aspect mereu impecabil, și diecare detaliu contează. Prin urmare, ce părere ai de un cadou special, cum ar fi niște accesorii vestimentare de efect: o cravată sau un papion pentru bărbați, o eșarfă sau o broșă personalizată pentru reprezentantele sexului frumos. Prin personalizarea acestora avem în vedere ca logo-ul firmei să fie prezent pee le, fără însă a le copleși.

Un voucher cadou

Deși este considerat de unele persoane drept un cadou cam impersonal, adevărul este că un voucher cadou este perfect. Va putea să cumpere orice vrea el, sau poate va completa cu voucherul de la tine suma de care mai are nevoie pentru a-și achiziționa ceva ce își dorea de multă vreme. Sună chiar bine, nu-i așa?

O ședință de masaj sau SPA

După orele întregi petrecute la serviciu, timp de câteva luni bune, chiar simți nevoia să te relaxezi un moment la o ședință de masaj, sau poate la un SPA… Sunt mulți cei care renunță la această plăcere, pentru că nu au banii sau chiar și timpul să o transpună în realitate. Atunci însă că primesc drept ”sarcină de serviciu” să se relaxeze, iar tu le vei oferi această posibilitate, nu credem că va exista cineva care să refuze această invitație!

Accesorii pentru telefonul mobil/tabletă

Care este obiectul care ne-a devenit indispensabil, atât pentru îndeplinirea multor sarcini de serviciu, dar și pentru a lua legătura mai ușor cu cei dragi din viața noastră? Telefonul, desigur! Ba chiar și tableta! Prin urmare, un excelent cadou pentru Sărbătorile de Iarnă îl reprezintă și accesoriile pentru una dintre cele două. Și, dacă pe lângă faptul că sunt și utile, mai adaugi și un mic logo al companiei, darul tău va fi interpretat așa cum se cuvine: ”ești un membru important al echipei mele și mă bucur că lucrăm împreună”. Nu știi ce să alegi? Dar este chiar simplu: huse, căști pentru urechi, folii protectoare, popsocket-uri și multe altele.

Ramă foto

Angajații tăi își petrec cel puțin opt ore pe zi la birou? Atunci cu siguranță au nevoie să își personalizeze spațiul de lucru. Evident, nu este vorba despre ceva ostentativ, dar o plantă sau o fotografie cu cei dragi se regăsesc mereu pe birourile noastre. De aceea, cadoul tău perfect de Crăciun poate fi o ramă foto de bună calitate, unde salariatul tău să păstreze o fotografie cu toți membrii famililei, copilul și nu numai.

Bilete la un concert/piesă de teatru

Pentru amintiri ale unui Crăciun de neuitat, biletele la un concert de Sărbători sau o piesă de teatru sunt perfecte. Atenție însă: acestea se oferă doar angajaților mai apropiați, cu care colaborezi zilnic și cu care ai ajuns chiar să ai o relație de prietenie. În caz contrar, mai bine renunță la idee, pentru că ai destul sugestii mai sus din care să te inspiri pentru un dar perfect de Sărbătorile de Iarnă.

Bonus de final!

Chiar dacă nu intră la categoria ”cadouri de până în 50 de lei pentru angajați”, avem pentru tine o sugestie de mare efect: o excursie pentru ei și familii, de Crăciun! Evident, sugestia este valabilă pentru cei care conduc afaceri cu maxim 20 de angajați, pentru că un număr mai mare chiar este o cheltuială uriașă. Două-trei zile, undeva la munte, sau poate într-o destinație exotică, reprezintă un cadou pe care nu îl vor uita niciodată, și care va rămâne în memoria tuturor drept cea mai frumoasă surpriză de Sărbători. Tu te vei ocupa de tot ce presupune cazare, masă, chiar și transport. Crede-ne, va fi ceva aparte: se vor cunoaște mai bine, se vor lega prietenii frumoase și chiar veți fi ca într-o mare familie!