17 June 2024

Unde gasesti lampi UV pentru sterilizare

Caldor Industrial Heating este producatorul pe care te poti baza atunci cand ai nevoie de lampi UV pentru sterilizare. Venim cu solutii eficiente pentru toate contextele si intotdeauna cautam sa obtinem cele mai bune rezultate, astfel ca toti cei care apeleaza aici au garantia ca se bucura de profesionalism deplin.

Pentru nenumarate domenii

O lampa ultraviolet pentru sterilizare poate fi folosita in nenumarate domenii, incepand de la cel medical si pana la alimentar, in restaurante si hoteluri, in zootehnice si cabinete veterinare, in saloanele de cosmetica, dar si in diferite spatii educationale sau office. Astfel, Caldor  Industrial Heating este partenerul perfect pentru toti cei care sunt in cautarea unor solutii eficiente din toate punctele de vedere.

Principalele avantaje

O lampa cu ultraviolete se dovedeste a fi avantajoasa dintr-o multime de puncte de vedere, incepand de la faptul ca lumina este cu unda scurta, iar aceasta perturba imperecherea bazelor ADN. Astfel, acestea ajuta la dezactivarea bacteriilor, virusurilor si protozoarelor, iar produsele sunt disponibile atat in versiunea fixa, cat si mobila pentru mai multa flexibilitate.

Totusi, cei care folosesc o lampa ultraviolete bactericida trebuie sa fie atenti la evitarea contactului vizual direct cu tuburile fara o protectie speciala care sa includa manusi si ochelari intrucat pericolele sunt mari.

Informatii tehnice

O lampa UV bactericida poate fi prevazuta cu 1, 2, 3, 4 tuburi care sa genereze lumina de tip UV-C, in functie de preferinte. Tuburile sunt de cea mai buna calitate, fie marca proprie, fie Philips sau Osram si dispun de un strat de protectie suplimentar din teflon pentru ca in cazul spargerii accidentale cioburile de sticla sa nu fie un pericol. In plus, acestea sunt cat se poate de eficiente si pot functiona pana la 9000 de ore. Montajul poate fi de doua tipuri, cu prindere pe perete sau daca se doreste, pe stand. In plus, lampa cu ultraviolete si sterilizare se poate roti pana la 180 de grade in plan vertifical, astfel incat sa fie mai simpla orientarea fluxului de lumina in directia dorita.

Noi cei de la Caldor Industrial Heating putem veni in sprijinul tuturor clientilor nostri cu solutii care mai de care mai eficiente si adaptate la nevoile lor. Pentru o protectie suplimentara se alege o carcasa de otel aluminizat, inoxidabil sau galvanizat, iar daca se doreste se poate opta si pentru un cablu de silicon optional.

Raport calitate – pret

Raportul calitate – pret pe care il asiguram pentru fiecare dintre produsele noastre este unul mai mult decat ideal, astfel ca toti cei care se bazeaza pe noi sa aiba certitudinea ca au nimerit unde trebuie si ca au parte de solutiile adecvate. Poti sa apelezi chiar acum si sa te convingi!