17 June 2024
case modulare cu etaj

Avantajele caselor modulare

Aceasta tipologie constructiva a dobandit de-a lungul timpului si in purificarea tehnicii de constructie, in principal pe baza progreselor tehnologice, o serie de avantaje    fata de constructia traditionala care prioritizeaza si imbunatateste procesul de constructie a proprietatii, precum si factorii de conflict dobanditi in mod traditional intr-o lucrare:

  • Conditii sporite de control
  • Impacturi minore asupra mediului
  • Mai multe timpi comprimati in constructie
  • Mai putine litigii de munca
  • Imbunatatirea materialelor care trebuie utilizate
  • securitate

Constructii rezistente la cutremur

Casele prefabricate sunt locuinte construite din sectiuni standardizate, care sunt fabricate in avans in afara amplasamentului si apoi expediate la locatia finala pentru asamblarea finala. Poti cumpara mai multe case prefabricate de pe instalart.ro.

Materiale

Exista o mare varietate de case prefabricate, variind materialele lor in functie de dimensiuni (suprafata, numar de plante), clima (temperatura si umiditate) si buget pentru constructia lor. Cele mai utilizate materiale sunt lemnul si betonul armat, desi exista multe combinatii si variante de aspect relativ recent. Casele prefabricate din aluminiu, precum si materialele reciclate, sunt, de asemenea, din ce in ce mai utilizate.

Cladiri din beton prefabricate

Acestea sunt blocuri de beton create in industrii cu un sistem independent in structura, cu izolatie termica exterioara si interioara, capabile sa reduca temperaturile si zgomotul.

Blocurile sunt realizate de un corp paralelipiedic dreptunghiular care contine patru camere de aer ventilate care trec in directia laturilor mai mari care contin aceeasi conformatie geometrica. Pe partea exterioara a fetei sale contine o baza cimentata pentru aderenta polistirenului care se extinde la fata exterioara care contine un strat de polistiren. Plasa din fibra de sticla conduce ca armare a elementelor mentionate mai sus, noua baza cimentata ajuta la acoperirea fibrei de sticla. Prin urmare, baza fiecarui bloc si legata de camera de aer ventilata interni poate oferi ventilatie pentru ele.case modulare cu etaj

Cladiri din otel prefabricat

Cladirile din otel sunt cele mai durabile si stabile structuri care exista pana in prezent. Unul dintre avantajele prefabricatelor in blocurile de otel este ca fiecare componenta de care are nevoie, indiferent daca usile, ferestrele si peretii sunt prefabricati, ceea ce garanteaza o viteza mai mare de constructie.

In comparatie cu alte cladiri, acestea sunt create in mult mai putin timp, deoarece sunt construite printr-o constructie modulara din otel deja prefabricata intr-o fabrica. Timpul de constructie este mai lung in fabrica decat in cazul in care au fost asamblate, deoarece vin in module deja construite. Aceste cladiri sunt construite tinand cont de utilizarea care le va fi data. In acest domeniu ar fi legate de locuintele tehnologice care ar fi intotdeauna dezvoltate avand in vedere eficienta energetica maxima A sau B printr-un design bioclimatic si un control domotic al acestuia.

Cladiri prefabricate din lemn

De obicei, sectiunile care alcatuiesc casa sunt realizate folosind incadrarea lemnului tratat. Intre aceste grinzi este plasat izolatorul, cu o gama larga din care sa alegeti. Acoperind atat grinzile, cat si izolatorul, sunt plasate o serie de straturi izolante si de protectie. Pe aceasta poti aplica un acoperis din lemn, care ofera un aspect mai traditional sau un acoperis mineral.