18 June 2024
Livrare Flori Moldova

De ce să alegi un cadou floral livrat rapid și eficient?

Cu fiecare nouă aniversare, alegerea cadoului se poate transforma într-un adevărat puzzle! Iată câteva sfaturi valoroase pentru a te ajuta să îți reînnoiești cadoul pentru a crea efectul surpriză mult sperat.

Spune ce simți cu flori!

  • Buchetul rotund este un cadou foarte feminin. Elegant și delicat, se oferă ca o bijuterie dedicată frumuseții și senzualității. Pentru o zi de naștere, există încă un pariu sigur pentru a seduce toate femeile: de la tonuri luminoase (roșu, multicolor, roz strălucitor) pentru cele mai tinere până la tonuri mai subtile (pastel, alb-crem) pentru cele mai experimentate.
  • Buchetul înalt este potrivit atât pentru o femeie, cât și pentru un bărbat. Cu toate acestea, pentru cei din urmă, evită culorile roz și pastel. Este o idee de cadou care promite surprize frumoase atunci când este oferită pentru o zi de naștere.
  • Aranjamentul floral este un ansamblu de flori aniversare înfipte într-un recipient. Rotund sau înalt, necesită o muncă minuțioasă a florarului pentru a produce o creație florală care se păstrează mai mult decât un buchet tradițional. Pentru o zi de naștere, aceasta este o idee de cadou foarte utilă pentru livrarea la locul de muncă sau recepție.
  • Planta verde sau cu flori este foarte decorativă atât în ​​interior, cât și în exterior, în funcție de soiul ales. Spre deosebire de buchete și aranjamente florale, aceasta poate fi păstrată câțiva ani, cu o anumită atenție din partea destinatarului. Pentru o zi de naștere, este un cadou care îi interesează pe toți iubitorii de plante și flori care au balcon, terasă sau grădină.
  • Mini-arbustul. Poate fi un bonsai, un ficus, un măslin sau un citric, precum lămâiul. Pentru o zi de naștere, este un cadou original care este oferit atât unei femei, cât și unui bărbat, acasă sau la locul de muncă. Mini-arbustul are avantajul că necesită puțină întreținere.

Idei de cadouri pentru livrarea cu flori

  • Sticla de șampanie este cadoul esențial al oricărui eveniment festiv, precum o zi de naștere. Oferit cu un buchet, o plantă sau un aranjament floral, acest produs de înaltă calitate este un semn de savoir-vivre și rafinament. Cu livrare gratuită 24/7 în toată Moldova, surpriza va fi garantată.
  • Ciocolată. Ciocolata este o idee de cadou gourmet care să însoțească livrarea de flori. Nu este nevoie să aștepți sărbătorile de Paște sau de sfârșitul anului pentru a surprinde papilele gustative, ciocolata este perfectă pentru o zi de naștere și transmite mesajul cu gust și originalitate.
  • Plușul, o idee blândă de cadou. Urs, iepure, tigru sau pisoi, prietenii animale ajung ca întăriri pentru a-ți acoperi destinatarul cu îmbrățișări și tandrețe.
  • Obiectul decorativ. Poate fi de design sau retro, util sau pur decorativ, parfumat … În toate cazurile, obiectul decorativ trebuie ales în funcție de gusturile destinatarului tău sau în conformitate cu forma și culorile aranjamentului floral.

Sticla de vin este considerată un obiect de lux în multe țări din întreaga lume. În roșu, alb sau roz, în funcție de afinități, este un cadou care însoțește un buchet de flori, un mini arbust sau un aranjament floral cu mult caracter.