17 June 2024

Alegerea parfumului perfect

Alegerea unui parfum este dificila. Din cand in cand, femeia pleaca intr-o cautare, unde a gasit un parfum. Aceasta se da peste vechiul parfum si observa ca exista inca unul care s-ar putea potrivi mai bine. La urma urmei, parfumurile au mult de-a face cu un vibe bun. Oamenii se inconjoara de fiecare data de ele si, in cel mai bun caz, parfumurile reflecta personalitatea fiecaruia. Pentru unii, parfumul devine chiar o marca comerciala, deoarece poate dura ani pentru a gasi parfumul perfect.

Pentru a alege cele mai bune parfumuri este foarte important sa tii cont de urmatoarele aspecte de baza – parfumurile trebuie sa fie de fiecare data potrivite corpului tau si tie in general, deci in momentul in care vrei sa cumperi un parfum potrivit pentru tine nu uita de acest aspect. Alege parfurmuri care sa te reprezinte si care sa transmita ceva despre tine. Alegand cele mai bune parfumuri vei reusi cu siguranta sa impresionezi pe cei din jur si sa iti conturezi foarte bine personalitatea. Cu ajutorul parfumurilor de calitate vei reusi sa mirosi bine toata ziua. In momentul in care iti alegi parfumul, nu uita de faptul ca va trebui sa cumperi si cele mai bune arome pentru tine. In felul acesta, vei putea sa obtii un vibe mai bun si mai fresh. Alege de asemenea parfumul si in functie de evenimentul la care participi. In timp ce unele parfumuri sunt de zi altele sunt de seara si altele nu sunt potrivite deloc la evenimente. Iti recomandam sa cumperi de asemenea parfumuri de la firmele de incredere astfel incat sa persiste cat mai mult timp.

Tipul de piele este important pentru a cauta parfumul potrivit. Parfumurile se desfasoara diferit pe fiecare piele. Parfumul favorit actual miroase complet diferit pentru cel mai bun prieten. Explicatia este foarte simpla!  Are o compozitie diferita a pielii, la urma urmei, nici o persoana nu este identica, dieta si medicamentele luate joaca, de asemenea, un rol major. In cautarea parfumului potrivit identitatii personale, ar trebui determinat mai intai tipul de piele.

Se aude mult prea rar, dar in acest caz avand un ten gras este un avantaj. Uleiurile naturale pe care le produce corpul ofera parfumului o baza perfecta pentru a se lipi de piele mai mult timp . Deci parfumul dureaza mai mult. Expertii in parfumuri recomanda in special utilizarea notelor citrice, deoarece acestea ofera o tenta racoritoare pentru tipurile de ten gras si lasa o senzatie usoara si placuta.

Din pacate, parfumul nu tine bine pe pielea uscata – parfumul se evapora rapid. Acest lucru se datoreaza faptului ca uleiurile din parfum nu gasesc o retinere pe suprafata uscata si aspra a pielii si astfel se evapora mai repede. Mirosurile usoare, foarte proaspete dispar si mai repede, asa ca cel mai bine este in a folosi o aroma grea pentru nota de baza, care merge mai adanc si contine mult ulei in sine. Cele mai rezistente sunt parfumuri arabesti. Acestea confera o aroma specifica de mosc, tamaie si alte ingrendiente condimentate. Daca pielea este uscata, un sfat este de a nu folosi un parfum conventional, ci pe bete sau uleiuri de parfum. Acestea contin umiditate hranitoare si parfumul dureaza mai mult.

Tipurile de piele sensibila sunt foarte diferite, deci este dificil in a le clasifica. Unii reactioneaza la anumite ingrediente, altii nu. Un mit este ca tipurile de piele sensibila ar trebui sa se bazeze doar pe ingrediente naturale. Cu toate acestea, contin multi alergeni. Parfumurile naturale sunt un potential iritant pentru piele. De aceea, majoritatea produselor de ingrijire a pielii pentru cei sensibili nu contin parfumuri.