17 June 2024

Ai nevoie de tractari in judetul Brasov? SOS Car 24/7

Nu iti doresti, dar se intampla sa ai nevoie de tractari auto. Nu stii niciodata cand faci o pana, cand masina refuza sa mai functioneze, cand ai un accident sau de ce nu, cand ramai fara combustibil. Evident, nu ai de unde sa stii unde va aparea momentul neplacut, insa daca vrei sa fii pregatit, inainte de fiecare drum este bine sa cauti numarul de telefon al unei firme de tractari din zona in care calatoresti.

Daca mergi la munte in Brasov, o firma de tractari auto Brasov trebuie sa isi gaseasca locul in datele de contact din telefonul tau, in asa fel incat sa ai pe cine sa apelezi la nevoie.

SOS Car 24/7, cea mai buna firma de tractari auto Brasov

Daca tot am ajuns la Brasov, atunci cand vrei tractari auto Busteni, Brasov, Bran, Predeal si in general in toate localitatile din judet, compania la care trebuie sa apelezi este SOS Car 24/7. Este firma de tractari in care poti avea incredere deplina, in principiu datorita experientei vaste si a miilor de masini tractate cu succes.

Avantajele pe care ti le ofera SOS Car 24/7 sunt numeroase:

  • Stiu cu exactitate ce trebuie sa faca, indiferent de situatia in care te afli. Au o experienta de peste 10 ani, ceea ce inseamna ca au trecut prin tot felul de situatii deosebite;
  • Sunt prompti. Daca ii suni imediat ce ai intampinat o problema, vor incerca sa ajunga in cel mai scurt timp la tine. Cel mai adesea, timpul de raspuns este de aproximativ 15 minute;
  • Raspund la telefon la orice ora din zi sau din noapte. Ii poti suna oricand fara probleme, indiferent de ora. Programul este non stop.
  • Ofera si servicii aditionale. S-ar putea sa nu ai nevoie de tractare. Poate ca ai nevoie de o vulcanizare mobila, de o mica reparatie sau de ajutor pentru deblocarea unei usi. SOS Car 24/7 te ajuta si iti ofera cele mai bune servicii aditionale;
  • Preturi mici. Este un alt mare avantaj pe care nu ai cum sa il ignori. Preturile sunt printre cele mai mici de pe piata si ceea ce este mai important, exista transparenta. Odata stabilit un pret, acesta ramane fix, fara riscul de a aparea costuri ascunse;
  • Asigurari foarte bune. Atunci cand masina este pe platforma este asigurata. Asta inseamna ca in situatia nefericita in care firma de tractari este implicata intr-un accident, masina ta este in deplina siguranta.
  • Dotarile de ultima generatie. Nu in ultimul rand, SOS car 24/7 se lauda cu dotari de ultima generatie, atat atunci cand vine vorba despre platforme, cat si atunci cand vine vorba despre accesorii.

Serviciile de tractari auto nu sunt servicii pe care sa le platesti de placere. Atunci cand ai nevoie de ele insa, este important sa le ai la indemana si sa stii ca te poti baza pe cei care te ajuta.