20 June 2024

5 motive să alegi un curs de Time Management cu Cătălina Duțu?

Cea mai rentabilă investiție este aceea de a investi în noi. Cu cât alocăm mai mult timp, resurse și fonduri formării personale și profesionale continue, cu atât șansele de a avea o viață mai împlinită și mai cu rost sunt mai mari.  Educația se poate face cu cărți. Însă cel mai bine, educația se face cu oameni, cursuri și cărți.

Dacă vrei să ai parte de o experiență personală și educațională deosebită, în care să primești cu entuziasm și condensat, cele mai importante informații de care ai nevoie pentru a fi mai eficient/ eficientă în tot ceea  ce faci, îți oferim mai jos 5 motive pentru care să alegi un curs de time management cu Cătălina Duțu.

Atunci când ești tânăr nu ai niciun motiv de îngrijorare să crezi că nu există șanse și oportunități și pentru tine. Atunci când ai o vârsta medie și simți că lucrurile nu merg pe traiectoria dorită și nu ai realizat nimic important din ce ai visat, mai ai încă timp să schimbi ceva. Atunci când ești bătrân, poți să înveți în continuare, dar și să te gândești că, dacă ai fi fost mai atent, ai fi putut avea mai multe împliniri și mai puține regrete. Și poți da mai departe din experiența ta.

Tocmai de aceea, un curs de management al timpului este o opțiune de viață, pe care o poți alege oricare ar fi vârsta ta. Timpul este o resursă pe care, dacă învățăm să o exploatăm cum trebuie cât mai din timp, avem multe de câștigat în plan personal și profesional.

 

De ce să alegi un curs de management al timpului?

 

 

Există foarte multe motive pentru care să alegi un curs de time management și tot atât de multe motivații pentru care să decizi  să urmezi un curs de time management.

 

Iată care au fost cele mai des invocate motive,  oferite de cei care au participat la diferite ateliere și cursuri de profil:

  • “Înveți să prețuiești mult mai mult ceea ce ai și să îți dai seama că fiecare moment al zilei trebuie tratat cu atenția cuvenită, pentru a ajunge ca la finalul zilei să îți găsești clipe și pentru tine și pasiunile tale.” – Diana
  • ” Credeam ca sunt un om organizat și că am o viață cât se poate de ordonată. Sunt punctual, eficient la muncă și mă întâlnesc adesea și cu prietenii. Nu credeam în niciun fel că stresul cu care mă confruntam uneori se datora lipsei unui program echilibrat, ci îl vedeam doar ca pe rezultatul răutății celorlalți. După acest curs am o cu totul altă concepție și viziune asupra timpului meu. ” – Radu
  • ” Viața de familie este o bucurie. Dar devine o cursă contra cronometru atunci când nu știi cum să te mai împarți între job, copii și toate activitățile pe care le ai de făcut în gospodărie. După acest curs, mă simt mult mai împăcată cu situația mea și îmi fac cât de des pot timp și pentru mine” – Laura ,43 de ani
  • “Consideram că organizarea timpului nu are nicio legătură cu succesul în afaceri și cu a câștiga mai mulți bani. După terminarea acestui curs am aflat și ce greșeam și ce să fac pentru a fi un antreprenor mai bun și mai prosper” – Laurențiu
  • “După o anumită vârsta gândim că nu mai putem face mare lucru pentru a recupera ce am pierdut. După finalizarea acestui curs, mi-am dat seama ca viața se poate schimba și după 50 de ani și am atâtea obiective de atins ” – Nicoleta

 

Acestea sunt opinii ale celor ce au urmat cursuri de time management care arată cum perspectiva se schimbă când ai conștientizarea că timpul e viață.  Cătălina Duțu tocmai cu această perspectivă nouă vine către voi: conștientizare profundă a nevoii de echilibru și know-how-ul dobândit de-a lungul experienței sale și  a cursurilor de EMBA.

Iată care sunt, după aceste mărturii, în cele mai simple cuvinte, cele 5 motive pentru care să alegi un curs de time management cu Cătălina Dutu: profesionalism, empatie, adaptarea cursurilor și tematicii în funcție de participanți, informații relevante pentru o viață mai bună și un om bine cu tine.