18 June 2024

Walter GPS pentru cresterea productiei si pentru realizarea de piese perfecte

Masinile, telefoanele mobile, electrocasnicele si mobila sunt alcatuite din piese mici, lucrate atent sa se potriveasca  in locul in care trebuie sa fie facut montajul.

In trecut, oamenii masurau de zece ori inainte de a gauri, de a taia sau de a prelucra prin aschiere, fiindca producerea pieselor nu era digitalizata ca acum. Lipseau utilajele performante in care este suficient sa se introduca programe si comenzi, iar omului nu ii ramane altceva de facut decat sa supravegheze procesul.

Evident ca in momentul in care se lucreaza manual la piese se greseste enorm si apar rebuturi. Acestea sunt suportate de persoana care a lucrat eronat sau de intreg colectivul, in functie de decizia conducerii.

In prezent, se impune ca lucrurile sa se desfasoare diferit, fiindca:

-tehnica si stiinta au avansat enorm si oamenii culeg roadele cercetarii milenare. Asa s-a ajuns la producerea pe banda a componentelor scaunelor. Toate piesele sunt perfecte si necesita asamblare, fara eforturile oamenilor.

-resursele mediului sunt limitate si se impune sa se faca economie. Romania a avut metal, apa potabila in panza freatica, paduri sanatoase, dar abuzurile facute incep sa se resimta. In plus, in tara nu mai sunt combinate siderurgice, asa ca metalul se impune sa fie economisit in aceeasi masura ca lemnul si ca apa.

-consumatorismul impune cresterea productivitatii si realizarea unor produse perfecte. Sunt atat de multe oferte in mediul fizic si in cel online, incat omul alege marfurile perfecte. Ar gresi enorm sa aleaga un scaun care are un picior mai lung cu cativa milimetrii, din moment ce in alt magazin gaseste piesa perfecta de mobilier de care are nevoie.

In acest moment exista aplicatii performante care inlatura risipa de materiale si rebuturile, fiindca lucreaza la sigur si au si capacitatea de a estima costul fiecarei piese.

Walter GPS nu trebuie sa lipseasca din fabricile mari, dar nici din ateliere fiindca este cea mai buna solutie si indeplineste functii revolutionare care aduc numeroase beneficii celui care il detine.

Pe site-ul firmei Industrialexim.ro se gasesc produse grupate in urmatoarele categorii:

  1. Sisteme pentru brosare.

In dreptul produselor sunt afisate preturile in euro, iar consultanta este gratuita. Cumparatorii au la indemana si tutoriale pentru a vedea exact cum se utilizeaza anumite aplicatii, dispozitive sau produse performante.

Transportul este rapid, fiindca furnizorul intelege nevoia clientului de a continua, accelera si perfectiona  permanent procesul productiv.

Marfa se livreaza atat in tara, cat si in afara ei, fapt care demonstreaza calitatea premium a produselor. Asa se explica si faptul ca limbile oficiale ale site-ului sunt romana si engleza si ca anumite tutoriale sunt in engleza.

Produsele sunt realizate de catre marii producatori ai lumii, cum ar fi: Walter, Garryson, Simonds.

Cumparaturile se fac usor, punandu-se produsul dorit in cosul virtual si indicandu-se adresa de livrare.

Firma prezentata mai sus isi innoieste permanent produsele din stoc pentru a sprijini industria din Romania si a se implica in obtinerea unor piese perfecte pentru clientii sai.

INDUSTRIAL Exim isi desfasoara cu succes activitatea in Romania din anul 2003 aducand in tara cele mai bune produse pentru prelucrarile mecanice. Inca putin si de 20 de ani aceasta societate contribuie decisiv la revolutia industriala care se desfasoara in lumea intreaga.

Colaborarea cu echipa de specialisti de la INDUSTRIAL Exim inseamna:

  1. Gasirea si implementarea celei mai bune solutii pentru fiecare client si pentru activitatea pe care acesta o desfasoara.
  2. Raport calitate-pret stabilit cu maxima onestitate.
  3. Aprovizionare prompta.
  4. Expedierea catalogului produselor sau aplicatiilor in format electronic.
  5. Consultanta gratuita de cate ori este cazul.

Cataloagele electronice prezinta produsele in functie de brand  si de utilizarea acestora. Clientii gasesc echipamente cu o durata mare de viata pentru prelucrarea lemnului, a metalului si a aluminiului si in acelasi timp si tehnologii inovatoare.

Pentru fiecare intreprinzator se gaseste o solutie, dar multe dintre piese, scule si echipamente pot fi folosite si in atelierele personale.

Uneori se ofera si definitii ale proceselor mai dificile ca solicitantului unui produs sa ii fie mai usor.

Pe site-ul acestei firme exista scule pentru strunjire exterioara si strunjire interioara si 4441 placute amovibile, iar detaliile tehnice cuprind informatii despre: adancimea de aschiere, avans pe rotatie, codificare scula, lungimea muchiei aschietoare, raza la colt si familie produse.

La rubrica Folosit de este prezentata lista completa a produselor care valorifica placutele respective in cadrul procesului productiv.

Iubitorii de tehnica gasesc pe acest site multe produse pe care si le doresc sau de care afacerea lor are nevoie urgenta.

Si persoanele care nu au pregatire in domeniu pot intelege pana la un punct importanta acestui magazin si a produselor pe care le aduce in tara direct de la producatori.

O tara nu poate sa ramana in randul statelor dezvoltate ale lumii fara industrie si fara activitati economice diverse.

Nu se poate aduce totul din afara, ci este nevoie de fabrici de mobila, de electronice si electrocasnice, de produse metalice pentru constructii si garduri.

Toate acestea se realizeaza cu efort minim din partea omului, fiindca marii producatori au digitalizat productia si au pus la punct utilaje si linii de fabricatie performante.

Exista solutii de productie eficiente, dar si sisteme de monitorizare a activitatii si toate aceste mecanisme inovatoare sustin economia.

Pentru industrie, o societate cum este INDUSTRIAL Exim este la fel de indispensabila cum este painea pe care o punem pe masa zilnic, fiind hrana de baza a tuturor.

Echipamente complet straine pentru necunoscatori sunt atat de necesare in industrie, incat nu este fabrica sau uzina in care sa nu se gaseasca produse aduse in tara de specialistii de la firma aparuta pe piata din Romania din anul 2003.