13 June 2024

Vi s-a descărcat telefonul și nu aveți acces la o priză?

Telefoanele și tabletele au devenit niște extensii ale oamenilor; legătura cu lumea, cu tot ce e nou și interesant, cu familia și prietenii, ușurința cu care ne verificăm e-mailul, să citim o carte în format e-book sau să vedem un film, fac ca aceste gadgeturi să ne fie indispensabile zi de zi, oriunde ne-am afla. Performanța telefoanelor, avantajele pe care le oferă și plaja tot mai largă de comenzi pe care le suportă au însă, când sunt folosite intens, repercusiuni asupra bateriei care nu poate rezista ca în cazul telefoanelor mai vechi, care aveau funcții reduse.

Folosit de-a lungul unei zile, pentru scrierea de e-mailuri, discuții pe chat, ascultarea muzicii preferate ori clipele petrecute cu prietenii în apeluri video, telefonul se poate descărca fără să prindeți de veste. Există multe situații când, neavând acces la o priză, terminarea bateriei telefonului vă creează probleme. Dacă sunteți o persoană activă care călătorește mult sau are un job solicitant ce presupune diverse deplasări, aveți nevoie de puțin ajutor. Bateriile externe Romoss vă ajută să vă încărcați telefonul, oriunde și oricând, astfel încât să îl puteți folosi în voie, fără să fiți stresați din cauza terminării bateriei.

În funcție de necesități, alegeți bateria externă Romoss potrivită, cu o capacitate mare, astfel încât să vă puteți încărca ușor și rapid telefonul de mai multe ori, când rămâneți fără baterie și nu aveți acces la o priză. Eficiente și ușoare (cu greutăți variabile, de ordinul a 200-500 grame), din materiale de calitate, acestea vin la pachet cu un acumulator și un USB-microUSB. Bateriile externe sunt excelente când călătoriți, când sunteți în diverse excursii sau drumeții, plecat în deplasări și folosiți telefonul în mod regulat. Nu lăsați ca terminarea bateriei telefonului să vă stea în cale sau să vă strice planurile.

Încărcarea bateriei externe și apoi purtarea ei în geantă vă poate ajuta în situațiile în care bateria telefonului vă trădează. Super-portabile, ușoare, cu design atrăgător, bateriile externe create de Romoss România sunt integrate și cu noile technology Quick charge sau Wireless charge. Pe măsura experienței în domeniu, Romoss se dedică inovației și își dorește să îmbunătățească tehnologiile produselor de încărcare, verificând insistent materialele folosite în etapa de pregătire, trecând produsele prin diverse teste de performanță, astfel încât bateriile externe să corespundă necesităților dumneavoastră.

Bateriile externe Romoss sunt o soluție optimă pentru telefoanele performante, al căror consum de energie, grație capacităților pe care le au, este uriaș, iar bateria proprie nu poate ține pasul cu dumneavoastră. Astfel încât, pentru a evita situațiile când având mare nevoie de telefon, nu îl puteți folosi, căci este descărcat, alegeți bateria externă dorită, bucurându-vă de tehnologiile de încărcare fast charge, fit charge, quick charge, wireless charge. Cu 12 luni de garanție și cu spiritul practic, bateria externă vă va ajuta să fiți conectat în permanență, să vă puteți desfășura în liniște activitățile și să evitați situațiile în care descărcarea bateriei vă creează probleme. Încărcarea telefonului fără priză este acum la îndemână, oriunde și oricând!