17 June 2024
acoperisuri metalice

Acoperișuri durabile și garduri asortate în oferta MIHU

Fiecare centrimetru din acoperișul și gardul casei tale este pe mâini bune atâta timp cât apelezi la MIHU.

Întreaga echipă te ajută să îți transformi reședința în ceea ce ai visat mereu.

Compania pune la dispoziţia clienţilor o ofertă cuprinzătoare de modele de ţiglă metalică și garduri dar și tablă cutată, accesorii pentru acoperiş, sisteme pluviale, panouri sandwich, toate produsele fiind de o calitate superioară şi foarte rezistente în timp.

La doar 3 ani de la înființare, Mihu are o serie de realizări notabile, fiind una dintre cele mai performante companii partenere Blachotrapez din România.

Clienții care colaborează cu această societate primesc din partea firmei consultanță pentru a alege cele mai potrivite produse, măsurători gratuite și servicii de transport și montaj autorizat.

Compania iese în evidenţă cu produse premium care să îţi ofere un acoperiş metalic calitativ, dar și garduri din șipci metalice cu o durată de viaţă de câteva decenii şi cu aspect deosebit.

gard metalic

În oferta de tablă tip țiglă metalică sunt disponibile 6 tipuri de tablă și anume: Diament, Janosik, Kingas Eco Plus, Kingas, Germania Simetric, Germania Simetric Plus.

Oferta de garduri metalice include mai multe modele și anume: Bavaria, Click, Jaluzea, Vion, Elevatie, T18, Bavaria Plus. Gardul de șipci metalice are un aspect plăcut, dar caracteristicile sale tehnice îi oferă o durată de viață considerabilă.

Cu siguranță vei obține un proiect impresionant dacă vei completa acoperișul de tablă tip țiglă metalică cu un gard din șipci metalice din tablă marca Blachotrapez.

Te invităm și pe tine să apelezi la cele mai de calitate produse și servicii în materie de acoperișuri și garduri iar întreaga echipă Mihu va face o treabă excelentă.

Dacă vrei să beneficiezi de un acoperiș și de un gard trainic și rezistent pentru o perioadă îndelungată de timp, atunci nu ezita să consulți oferta de astfel de produse disponibilă pe site-ul web www.acoperisuri-mihu.ro/tabla-tip-tigla. Poți să beneficiezi de cele mai bune prețuri la produsele dorite cu o calitate superioară, dar în același timp poți să le achiziționezi apelând la plata în rate.