17 June 2024
vas toaleta

Un vas WC clasic sau modern?

O baie nu mai inseamna de mult timp doar un spatiu pe care sa il dotezi cu minimul necesar. Este un spatiu in care design-ul si modul in care se imbina toate elementele au o importanta deosebita. Acest lucru contribuie la starea ta de confort si relaxare, aspecte deosebit de importante mai ales dupa o zi plina.

Din seria elementelor care trebuie asigurate intr-o baie, trebuie sa alegi si obiectele sanitare care vor completa spatiul. Un vas WC este la fel de important precum un lavoar sau o cada intrucat se afla pe lista de obiecte sanitare pe care le folosesti cel mai des. Tocmai de aceea, este important sa faci o alegere cat mai potrivita pentru tine si care sa imbine costurile cu functionalitatea si latura estetica.

Ce tip de vas WC sa alegi pentru baia ta?

Pentru a alege un vas WC potrivit, este necesar sa tii cont si de spatiul disponibil in baie. Vasul de toaleta trebuie sa aiba suficient spatiu pentru a putea instala rezervorul dar si pentru a avea parte de confort vizual atunci cand te asezi.vas toaleta

Modelele de vas WC clasice sunt potrivite pentru persoanele care nu isi doresc functii speciale sau pur si simplu vor doar un vas de toaleta simplu care sa ii serveasca pentru cat mai mult timp. Cele moderne ofera o serie de functii si facilitati suplimentare care sporesc gradul de confort si in acelasi timp contribuie la un design mai placut si mai adaptat vremurilor actuale.

Totusi, atunci cand alegi un vas WC este bine sa tii cont atat de propriile preferinte cat si de necesitatile si dorintele celor care locuiesc impreuna cu tine.

Cele moderne pot sa fie dotate cu numeroase functii precum economisirea apei, tragere fara a atinge nici un buton, cu zgomot redus, cu odorizant sau cu functie de bideu, totul pentru a-ti asigura un nivel de confort mai mare.

Indiferent de marimea spatiului de care dispui, pe piata vei putea sa gasesti numeroase modele, incepand de la vase de toaleta cu montaj pe pardoseala pana la modele suspendate. Fiecare model prezinta o serie de avantaje si dezavantaje dar la acest capitol depinde doar de tine la ce doresti sa renunti sau nu.

Impreuna cu dezvoltarea tehnologiei au aparut foarte multe modele noi, mai compacte si cu numeroase functii care te ajuta sa ai parte de mai mult confort.

Criterii importante in functie de care sa alegi un vas pentru toaleta

Indiferent de alegerea ta, este important sa achizitionezi un model care poate sa valorifice spatiul din baie si, mai ales sa iti ofere confortul necesar. Poti sa alegi un vas WC modern precum cel suspendat sau poti opta pentru varianta clasica, in functie de tipul de toaleta care se potriveste cel mai bine.

Pentru a te bucura de un spatiu care valorifica la maxim fiecare bucatica de spatiu, trebuie sa tii cont de toate aspectele care tin de produsul ales de tine. Incepand de la dimensiune, modalitate de montaj, model, culoare, functii si pana la capacul de toaleta care se potriveste, trebuie sa te informezi foarte bine. Recomandarea noastra este sa nu achizitionezi niciodata un vas WC doar pentru ca este mai ieftin sau doar ca este potrivit ca design in baia ta. Analizeaza cu atentie fiecare informatie si pe baza acestora trebuie sa iei o decizie corespunzatoare.