20 June 2024

Rulouri exterioare, izolatia perfecta pentru iarna

Gospodarul are grija ca peretii si acoperisul casei sale sa fie in perfecta stare, mai ales inainte de venirea toamnei. O casa nu poate fi lasata cu gauri in pereti, fiindca sunt inestetice si daca nu sunt reparate la timp se fac din ce in ce mai mari.

Pe la ferestre insa intra frigul in casa si pernele asezate intre geamuri nu mai sunt de actualitate. In plus, nu erau eficiente nici in trecut, fiindca se umpleau de umezeala si grabeau producerea igrasiei sau a mucegaiului.

Rulouri exterioare din aluminiu de calitate premium reprezinta solutia ideala. Studiile facute de catre cercetatori au demonstrat ca dupa instalarea lor, facturile sunt cu 10 % mai ieftine.

Cum se explica acest lucru?

-Datorita lor se pastreaza caldura in casa si frigul de afara se opreste in fata barierei termice in zilele de toamna si de iarna.

-Vara aparatul de aer conditionat consuma mai putina energie electrica si este utilizat mai putin daca rulourile sunt montate si proprietarul nu uita sa le traga. El poate solicita firmei usi garaj automatizate si rulouri exterioare automatizate, fiindca este foarte bine cand pot fi actionate de la distanta.

Din punct de vedere cromatic  furnizorii rulourilor au o gama variata de produse care se asorteaza perfect aspectului casei.

Exista rulouri negre, argintii si cele care imita culoarea si textura lemnului.

Apartamentele de la parter ar trebui sa fie prevazute obligatoriu cu astfel de rulouri, fiindca locatarii sunt expusi privirilor indiscrete si se afla in pericol.

Rulourile exterioare reprezinta cea mai eficienta masura in pregatirea locuintei pentru sezonul rece. Nu este nevoie ca gospodarul sa faca nenumarate drumuri de acasa in cautarea acestor produse, ci accesul la site se face online, din orice locatie, prin intermediul unui dispozitiv conectat le internet.

Viitorul client are la dispozitie fotografii ale altor poiecte de unde se poate inspira, dar si datele de contact ale reprezentantilor firmei.

Fiecare primeste solutia potrivita, personalizata, adaptata nevoilor si gusturilor personale, dar si aspectului locuintei si ahitecturii cladirilor din jur.

Acest magazin util a acumulta experienta timp de 12 ani, iar tot ce a acumulat in aceasta perioada se concretizeaza in 100 de proiecte grandioase si zeci de mii de clienti multumiti pe deplin.