20 June 2024

Provocarile nuntilor in aer liber | Rochii de mireasa edenbride.ro

Pandemia ne-a impins de-a dreptul, nu doar directionat, catre locatii cat mai deschise, in speranta ca in ele vom putea organiza din nou evenimente, cu ceva mai putine restrictii poate. Insa aceasta trecere la spatiul deschis aduce cu ea si niste particularitati pentru care e obligatoriu sa ai solutiile pregatite.

Intervalul orar de desfasurare al evenimentului poate suferi modificari. Spre exemplu, daca ai o nunta de primavara, ar fi indicat sa incepeti mai devreme, pentru ca inserarea aduce cu ea o racoare mult prea pregnanta

Faptul ca esti in aer liber inseamna ca ai niste invitati in plus la eveniment – tantarii si alte rubedenii de-ale lor. Ideal ar fi sa pui la dispozitia invitatilor spray-uri repelente, chiar daca zona a fost tratata impotriva tuturor ganganiilor pamantului. Alternativa cu diverse lumanarele cu uleiuri esentiale incluse in aranjamentele de masa este si ea buna, atata timp cat te asiguri ca parfumul degajat nu este deranjant.

Candy bar-ul trebuie ferit cumva de actiunea mediului extern, de temperaturile nepotrivite si de prietenii inaripati antementionati. Roaga-i pe cei care se ocupa de dulciuri sa se asigure ca ele vor arata la fel de bine pana la final.

Include in tinuta ta si ceva care sa te ajute in caz ca ti se face putin frig. Daca tot ai vizitat magazinul de rochii de mireasa EdenBride.ro , sigur gasesti la ei si un bolere pentru a-l adauga la o rochie de mireasa printesa sau poti adauga la o rochie de mireasa sirena niste manecute detasabile. E adevarat, o sa dansezi, vei fi in verva, dar nu vrei sa iti petreci luna de miere racita, nu? Poti gandi ceva si pentru invitati, niste paturici cum sunt cele care se ofera la terase ii pot ajuta pe cei care nu au venit pregatiti de acasa.

Ocupa-te indeaproape de lumina. Un spatiu deschis nu poate fi luminat la fel de usor si eficient ca variantele de la interior, asa ca vezi unde este necesara o suplimentare.

Ca veni vorba de interior, asigura-te ca aveti alternativa in caz de vreme neprietenoasa. Sigur nu o sa ploua fix la nunta ta, insa in cazul in care trebuie neaparat vestita viitoare bogatie a mirilor, e bine sa ai cum sa iti tii invitati in confort, ori cu un salon la interior, ori cu ceva acoperis si pereti ce pot fi adaugati in caz de nevoie.

In rest, voi sa va iubiti si voie buna sa fie!