17 June 2024
protectie dulapuri copii

protectie dulapuri copii

Protectie dulapuri pentru copii – preventia e cea mai buna metoda de a-l tine in siguranta!

Copiii sunt ”renumiti” pentru spiritul lor explorator, cat si pentru lipsa sentimentului de frica – calitati ce ii fac, de foarte multe ori, sa se confrunte cu pericole extrem de mari.

Trasul de sertare sau urcatul pe piesele de mobilier din casa sunt doua dintre activitatile lor cele mai indragite, insa si extrem de periculoase. Astfel, pentru a evita aparitia eventualelor accidente, nu uita sa montezi cate o protectie dulapuri copii la fiecare obiect de mobilier din locuinta. Preventia a fost si ramane cea mai buna metoda de protectie!

Buy4Baby.ro are o gama variata de protectii care pot fi montate la dulapuri si sertare, astfel incat micul tau explorator sa poata sa descopere mediul inconjurator in siguranta.

5 motive pentru a monta o protectie dulapuri pentru copii

A oferi un mediu sigur de dezvoltare este prioritatea oricarui parinte, astfel ca nu trebuie ignorate pericolele care il pandesc pe cel mic la fiecare miscare. Casa, cu toate ca ar trebui sa fie cel mai sigur loc din viata micutului tau, nu este nicidecum lipsita de pericole. De aceea, este bine sa ai in vedere montarea unor protectii, astfel incat sa faci tot posibilul sa reduci numarul si gravitatea accidentarilor copilului tau.

Iata 5 motive pentru care sa alegi sa montezi protectii fiecarui sertar si dulap din locuinta:

  • Siguranta – odata montata o protectie dulapuri pentru copii, reduci riscul de accidentare a micutului. Montarea unei astfel de protectii te va ajuta sa blochezi sertarele dulapurilor si sa eviti pericolul ca acestea sa pice peste copil sau sa-si prinda degetelele in ele;

  • Organizare – usile blocate ale dulapurilor sunt o siguranta si pentru confortul din casa. Usile blocate il vor impiedica pe micul tau explorator sa iti imprastie bunurile din dulapuri sau sertare prin toata casa;

  • Evitarea distrugerii documentelor – nu te-ai gandit pana acum la asta, nu-i asa? Dar daca cel mic va ajunge la sertarul tau cu documente, el nu va sti cat sunt de importante acestea si, intr-o fractiune de secunda, le poate rupe si distruge! Pentru a evita ca nazdravanul tau sa-si exerseze abilitatile motorii fine pe documentele tale, monteaza o protectie dulapuri si la sertarele biroului!;

  • Montare usoara – indiferent de modelul de protectie dulapuri pentru copii pe care-l alegi, acestea se monteaza extrem de usor, fara sa ai nevoie de scule sau ustensile aditionale. Le poti atasa cu usurinta la orice dulap sau sertar ai nevoie, fara insurubare sau schimbari la nivelul mobilierului. In plus, au lungime ajustabila, astfel incat sa se poata adapta oricarei suprafete (lucioase, stratificate, sticla, oglinda, aparate electrocasnice);

  • Nu lasa urme – este un aspect important, pentru ca, desi perioada in care se va putea accidenta cu usurinta in casa este una indelungata, ea nu va tine la nesfarsit! Asa ca e important sa poti indeparta protectiile fara sa ramana urme si sa fii nevoit sa schimbi intregul mobilier.

Nu lasa imprevizibilul sa te surprinda! Intra pe Buy4baby.ro, comanda o protectie dulapuri copii si asigura-te ca micutul tau se va simti protejat si liber sa descopere caminul. Siguranta lui inseamna linistea ta!