23 May 2024
implant megagen

implant megagen

Profita de progresele medicinii stomatologice cu un implant Megagen!

Probleme care pareau imposibil de rezolvat in urma cu numai cateva decenii sunt astazi tratate cu succes de medicii stomatologi, datorita progreselor uluitoare ale tehnologiei. De exemplu, persoanele care si-au pierdut dintii au la indemana solutii revolutionare, care se dovedesc eficiente indiferent daca pacientii au varsta de 20 de ani ori se apropie de centenar!

Una dintre companiile care se fac remarcate pe plan mondial prin calitatea solutiilor propuse este Megagen din Coreea de Sud. Infiintata in 2002, s-a remarcat prin crearea unui tratament avand caracteristici cu totul speciale. Este vorba despre asa-numitul implant Megagen AnyRidge, apreciat de toti pacientii care l-au urmat. Iata cateva dintre caracteristicile care il fac unic!

Spirele progresive Knife Thread

implant megagen
implant megagen

Una dintre noutatile fundamentale aduse de tratamentul cu implant Megagen disponibil la clinica stomatologica Dental Premier este reprezentata de spirele progresive Knife Thread. Ele prezinta avantajul de a putea fi utilizate indiferent de calitatea osului in care trebuie sa fie inserate. Caracteristicile lor revolutionare le permit sa asigure protectia osului cortical si, in paralel, sa ofere posibilitatea atasarii unei coroane fixe in aceeasi sedinta in care se realizeaza inserarea. Astfel, sunt reduse in mod semnificativ atat durata, cat si costurile procedurii.

Pe cat de rapid este efectuata interventia, pe atat de rezistenta se dovedeste in timp. Datorita faptului ca este creata o solutie unica, individualizata in functie de caracteristicile fiecarui pacient, ajunge sa se remarce atat prin functionalitate, cat si prin estetica absolut ireprosabila.

Tratamentul de suprafata Xpeed si platforma anatomica S-line

Un implant Megagen se remarca si prin folosirea unui tratament special de suprafata, cunoscut sub numele de Xpeed. Acesta consta in incorporarea pe suprafata implantului a unei nanostructuri formate din ioni de calciu, cu rolul de a activa depunerea de os in jurul locului inserarii. Astfel, este accelerata producerea procesului de osteointegrare, adica de acceptare a noului corp de catre organism, avand ca etapa finala fuzionarea cu celulele proprii. Spre deosebire de alte proceduri, durata fenomenului este redusa spectaculos, de la 3-6 luni pana la aproximativ 30 de zile!

La randul sau, platforma anatomica S-line functioneaza ca un suport pentru gingie, identic aproape in totalitate cu cel al unui dinte natural. Beneficiile estetice obtinute sunt evidente mai ales in cazul dintilor din fata, unde criteriile estetice sunt deosebit de importante.

Conexiunea hexagonala de tip con-in-con

Specialistii companiei sud-coreene acorda atentie tuturor detaliilor, fiind permanent interesati sa asigure atat longevitatea unui implant Megagen, cat si sanatatea osului in care acesta este inserat. La atingerea obiectivelor amintite contribuie in mod esential conexiunea hexagonala interna de tip con-in-con, de 5 grade. Ea este astfel creata incit sa asigure o inchidere perfect ermetica, prin sudura la rece intre diferitele elemente. Prin urmare, este eliminat riscul de slabire a surubului intern si pacientii nu mai trebuie sa isi faca griji nici din cauza vreunui disconfort de natura estetica.

Prin urmare, un implant Megagen AnyRidge reprezinta solutia potrivita pentru cele mai diverse cazuri, de la pacientii tineri la cei de varsta a treia si de la cei care au pierdut accidental un singur dinte pana la cei care mai au doar cativa, si aceia cu recomandare de extractie. Profita de evolutia uluitoare a tehnologiei alegand cele mai avansate proceduri existente pe plan mondial!