18 June 2024

Preturi dezinsectie reprezinta investitii in sanatate

Suntem inconjurati de microorganisme, de vietati mici si mari, unele dragalase, altele enervante sau chiar letale. Romanii sunt norocosi, fiindca pe plaiurile noastre nu exista musca tete.

Insecta este foarte agresiva si lasa in urma ei o rana urata ce pare taietura de cutit si provoaca dureri mari si mancarimi in acelasi timp. Starile sunt confuze si iritante.

Aceasta insecta exotica este responsabila cu boala somnului care se manifesta prin urmatoarele simptome:

-febra foarte mare

-rau general, stare de epuizare

-somnolenta si edeme

-articulatii extrem de dureroase

-mariri alarmante ale ficatului si  ale splinei.

Piscatura unei muste poate cauza atata rau omului si totul pare ciudat, fiindca insecta este foarte mica, in timp ce omul este mare si atotputernic. Omul pare un urias fata de musca tete.

25 de specii de scorpioni au venin mortal pentru om si este foarte bine ca nici scorpionul nu se gaseste la noi in tara.

Asta nu inseamna ca toate insectele sunt dragalase ca buburuzele pe care le luam in mana, cand eram copii, implorandu-le sa zboare, sa aflam unde ne va fi norocul. Rosii sau galbene, cu picatele negre si mici, cu ele ornam adesea buchetele de flori de lux pe care le oferim celor dragi. Ne place de ele in natura, cand sunt putine si impodobesc margaretele, albastrelele, sangele voinicului sau firele de iarba.

Nu credeam sa imi schimb vreodata impresia de dragalasele insecte, pana cand m-au chemat niste prieteni sa imi arate o invazie de buburuze care patase tavanul si peretii proaspat zugraviti din casa lor cea noua.

Pete galbene ramaneau in urma insectelor care miroseau si urat in spatiul acela inchis.

Atunci am inteles ca preturi dezinsectie inseamna investitii in sanatate. Nu era in regula ca in camera aceea in care gargaritele se urcau peste tot sa stea copii sau adulti, fiindca nimeni nu stia exact de unde veneau insectele, ce traseu urmasera si ce microbi transportau.

Insectele noastre aparent inofensive au suferit mutatii sau noi am devenit mai sensibili, cert este ca in ultima vreme auzim tot mai des de oameni care au facut soc anafilactic din cauza intepaturilor de viespe sau de albine.

Multe dintre insectele autohtone nu se multumesc sa introduca acul si sa ia ca hrana sangele nostru, ci introduc acolo propriul venin sau si mai rau microbi periculosi.

Laudam furnicutele ca sunt harnice, ca sunt vulnerabile, ca sunt dragalase, dar cand ne invadeaza spatiul, este cazul sa intervenim la timp. Ai stat vreodata in iarba pe un musuroi de furnici rosii? Sau, hai sa fiu mai blanda si sa nu te supun unui astfel de tratament, ci sa te intreb, daca te-a ciupit vreodata creatura mica, iute si rosie!

Iti vine sa uiti de rusine si sa strigi de durere. Evident ca durerea anunta pericolul.

Nu poti sa te revolti pe furnici la ele acasa, dar cand vin la tine sute de insecte si innegresc pardoseala, apoi se urca pe masa si intra in recipientele in care pastrezi zaharul si faina si in orice aliment uitat pe masa, este cazul sa iei masuri.

Specialistii  de la Profesional3dderatizare.ro te scapa urgent de insecte in birouri, case si restaurante.

Si paianjenii de la noi pot cauza umflaturi ale pielii prin muscaturile lor, iar mustele sunt deranjante fiindca:

-emit un zgomot suparator din cauza caruia nu poti dormi sau nu te poti concentra, daca ai ceva de facut

-ciupesc si ele, incat iti ramane sange in piele si te ustura ingrozitor locul acela, in special inainte de ploaie si cand este arsita mare

-sunt recunoscute ca fiind transportatoarele gratuite ale microbilor, mai ales ca ele ca si gandacii vin din gunoaie, de pe resturi menajere intrate in descompunere, din canale sau dupa ce au poposit pe dejectii.

Tantarii le seamna in multe privinte, numai ca ei vin din balti, din zonele cu umiditate mare.

De fapt, cand incerci sa te lupti singur cu aceste insecte se intampla un paradox. Cand alergi dupa ele cu matura, cu pliciul, cu o paleta speciala, sa le lovesti si sa ramai linistit in camera se ascund si apar dupa ce esti pe punctul de a adormi.

Daca pe tine te pot pacali si gandacii de bucatarie si tantarii sau mustele, specialistii stiu exact unde sa caute aceste insecte si de ei nu mai au scapare.

Da, gandacul de bucatarie te vede ca ai luat matura, sa il lovesti si el se ascunde dupa teava, apoi de acolo se joaca de-a v-ati ascunselea cu tine, pana obosesti cautandu-l.

Trebuie sa fim mult mai prevazatori cu insectele care intra in casa noastra, acum in plina pandemie, fiindca nu stim cu cine au reactionat ele inainte si nu aveam certitudinea ca nu sunt purtatoare de covid 19. Iata de ce trebuie sa solicitam servicii de dezinsectie imediat ce am vazut tantari, gandaci sau furnici.

In plus, cu cat stau mai mult in casa noastra, cu atat fac mai mult rau. Mustele depun oua in locuri invizibile, murdaresc peretii si lustrele si provoaca boli periculoase, viespele isi pot face casa in apropierea omului, iar cand sunt iritate il ataca pe nepregatite.

Orice insecta care vine in casa noastra este un intrus si trebuie tratata ca atare. Este de ajuns sa dam un telefon si sa anuntam ca avem nevoie de dezinsectie si echipa de la firma prezentata mai sus vine neintarziat. Se actioneaza cu substante garantate asupra insectelor si reusita este 100% garantata.

Pastreaza casa perfect curata, daca doresti sa fii sanatos tu si intreaga familie! Dezinfectia reprezinta investitia in sanatate.