17 June 2024

Configureaza pret casco in asa fel incat sa primeze siguranta!

E dimineata, in plina pandemie, iar primavara se lasa mult asteptata. Nu am avut zapada in decembrie, de sarbatorile de iarna si avem  acum, cand pomii sunt inmuguriti. Oare de ce? De ce se schimba toate in defavoarea oamenilor? Contribuim si noi putin la aceste schimbari climatice nefaste, la aparitia virusilor si a bolilor periculoase?

M-am trezit la ora 5, sa fiu gata la ora 6, cand trece masina sa ma ia, sa ajung la serviciu. In ora aceasta imi fac un dus rapid, ma imbrac, ma aranjez si mai ales imi fac o cafea, sa ma trezesc.

Nu uit mastile de protectie, fiindca fara ele nu ai voie sa intri nicaieri.

An pandemic, greu! Mergem 20 de metri prin ceata si zorile incep sa se contureze. Au culoarea roz ca pielea unui copil abia nascut, rozul acela fraged, care te face sa intinzi mainile, sa mangai sau sa ocrotesti.

Era racoare, era liniste, dar deodata ne-am speriat ca se auzeau sirenele masinii de pompieri:

-Inca un cos nematurat la soba, a spus soferul!

Pe masura ce ne apropiam, un fum negru si des se inalta catre cer. Ardea ceva in centrul comunei, iar pompierii fusesera sunati, sa vina sa stinga incendiul.

De cate ori arde o casa ma rog ca oamenii din ea sa fi iesit la timp.

In intersectie, ramasese carbonizata o masina de transport muncitori sau marfa. Usile erau larg deschise, semn ca toata lumea a coborat la timp din ea, masinile de pomieri plecasera, cand am ajuns noi la locul respectiv.

Nu credeam vreodata sa vad o masina atat de arsa, incat sa nu se aleaga nimic din ea! De multe ori spunem: „Cum sa arda fierul?” sau „Cum sa arda zidurile, peretii unei case?” Dar flacarile inghit cu lacomie totul. Ele sunt capabile sa macine si piatra cu forta lor.

Asa facuse cu microbuzul acela. Ramasese din el un schelet care trebuia aruncat undeva. Nu se mai putea recupera nimic.

M-am gandit sa iti povestesc aceasta intamplare, ca tu sa iti configurezi pret casco astfel incat sa cuprinda si asigurarea in caz de incendiu.

O asigurare minimala nu acopera multe riscuri si nu cred ca esti linistit sa stii ca polita pe care o detii ii serveste partenerului de trafic pe care l-ai lovit din neatentie si atat. Ne dorim mai mult de la asigurarile pe care le facem, fie ca sunt de masini, de case, de sanatate sau de viata.

Este mult mai avantajos un pret mai mare care sa iti ofere o asigurare cu arie mare de acoperire a riscurilor.

Un scurt-circuit si masina se poate aprinde din mers. Vezi ca scoate un fum inecacios, opresti undeva, aveti timp sa coborati toti si imediat se aprinde ca o torta.

Pe site-ul firmei Asigurareacasco.ro poti configura singur tipul de asigurare dorit.

Tot aici gasesti informatii referitoare la cazurile in care se ofera despagubiri posesorului politei sau beneficiarului desemnat sa incaseze suma prevazuta in contract.

Nu mai este cazul sa te intrebi cum iti vei repara masina, daca va cadea din senin peste ea un corp greu, fiindca asigurarea poate acoperi pagubele. A iti lasa masina sub un pom falnic vara nu reprezinta nepasare, fiindca toti cautam umbra, cand in jur soarele arde totul. In luna lui cuptor, oamenii se bat sa isi parcheze masinile la umbra. O furtuna poate izbucni insa din senin si pomul falnic se rupe si cade peste masina. Fenomenul extrem poate avea loc la miezul noptii, cand dormi dus, iar a doua zi gasesti busteanul pe caroserie.

Multe lucruri se pot intampla cu masina ta, de aceea configureaza o asigurare complexa care sa acopere cat mai multe daune. De pilda, poate fi suita pe platforma si lovita sau poate fi furata, tamponata si abandonata la sute de kilometri de casa.

Posesorii autoturismelor trebuie sa stie ca pot asigura orice masina in stare perfecta de functionare, care nu are mai mult de 12 ani si a trecut de inspectia tehnica periodica.

Colaborarea cu firma de asigurari prezentata mai sus le ofera clientilor urmatoarele avantaje:

-informatii complete pe site. Poate ca nu stii cat ar trebui sa stii despre asigurari, dar in articolele ample de pe site-ul firmei de asigurari afli.

-posibilitatea configurarii asigurarii, in functie de datele masinii, informatii privind soferul acesteia si riscurile pe care le acopera asigurarea.

-sansa de a achita in rate asigurarea, fiindca in acest moment veniturilor tuturor s-au diminuat, dar masina nu poate sta fara asigurare.

Intra si tu pe site-ul firmei si evalueaza costul asigurarii, fiindca ai la dispozitie un calculator online care iti permite acest lucru!

Trimite cererea si vei vedea ca primesti raspuns in cel mai scurt timp, sa ai asigurarea la timp.

Imi plac firmele care se gandesc la cat mai multe riscuri, cand ofera sau mediaza asigurari, ca asiguratul sa fie linistit in ceea ce priveste viitorul bunurilor sale de pret.

Se pot intampla multe lucruri pe care nu le putem controla, dar o asigurare foarte buna inseamna plata unor despagubiri care sa indulceasca putin pierderea suferita.

Asigura-te acum, sa nu plangi, cand inevitabilul se va produce si sa te trezesti in situatia de a te imprumuta, sa iti cumperi alta masina! O asigurare inseamna ca pui bine de acum un sfert sau jumatate din pretul bunului asigurat si ca totul va fi bine.

Oamenii at trebui sa profite din plin de ofertele firmelor de asigurari si sa isi ia timp, sa se documenteze si sa configureze cele mai avantajoase asigurari auto.