22 June 2024

presidentcraiova.ro – adresa firmei de servicii funerare capabile sa ofere alinare apartinatorilor

Clipa despartirii definitive de cei dragi este iminenta din cauza conditiei de muritor a omului. Cand cineva trece de 40, de 50 de ani imposibil sa nu fi pierdut pe cineva drag: un bunic, o bunica, un unchi, o matusa.

Cel mai dureros este insa cand apartinatorul sufera pierderea care il marcheaza pe viata si tot el trebuie sa se ocupe de organizarea inmormantarii. Multi nu au experienta necesara si nu au logica etapelor in minte. Daca nu ar exista colacul de salvare, adica firmele de pompe funebre, apartinatorul ar actiona haotic si nu ar reusi sa se ocupe de tot ceea ce implica importanta ceremonie de ramas-bun.

https://presidentcraiova.ro/ este adresa firmei de servicii funerare care aduce alinare in sufletele apartinatorilor, indeplinindu-le toate dorintele ca despartirea de cel drag sa fie putin mai usoara.

Apartinatorii pot apela la serviciile acestei firme in cel mai dificil moment al vietii, atunci cand li se comunica decesul celui apropiat sau au asistat personal la sfarsitul acestuia, sunt depasiti de situatie si nu stiu cum sa actioneze.

Un trup inert, rece sperie, fiindca apartinatorul se gandeste cum va fi pregatit de ceremonie in conditiile in care a incremenit, mainile nu mai asculta si nu mai pot fi miscate dupa dorinta, trupul pare greu ca de plumb.

Durerea supraomeneasca este amplificata de multe ingrijorari. El, cel care a pierdut pe cel drag, se gandeste ca nu va fi in stare sa ii asigure o inmormantare decenta, iar gandul acesta suparator ii ravaseste fiinta.

Tocmai de aceea, alegerea firmei de pompe funebre partenere in organizarea inmormantarii celui drag trebuie sa plece de la criteriul disponibilitatii, care este foarte important.

Firmele cu program non-stop dau dovada de maxima seriozitate si demonstreaza ca sunt pregatite sa lucreze oricand pentru imbarbatarea familiei indurerate, pentru preluarea decedatului si pregatirea lui cu respectul cuvenit.

Un alt criteriu in alegerea firmei de servicii funerare de nadejde este acela al resursei umane eficiente, suficiente si bine pregatite profesional. Presidentcraiova.ro este o echipa formata din 50 de salariati de profesii diferite care pot organiza o inmormantare de la A la Z, fara ca apartinatorul sa fie nevoit sa rezolve anumite probleme, iar aceasta situatie este cea ideala, fiindca el trebuie sa se refaca sufleteste sau sa accepte ceea ce i s-a intamplat.

Maleabilitatea serviciilor care iau in calcul faptul ca trebuie sa fie sustinute si familiile cu posibilitati materiale, dar si cele care doresc pachete economice este un alt semn de bunavointa al firmei fata de familia decedatului. Sunt apartinatori care isi permit pachetele sociale sau economice si altii care solicita pachetele de lux sau personalizate. Tot ce aleg, tot ce fac exprima sentimentele de iubire, de regret si respectul fata de defunct.

Este de asemenea de dorit ca firma aleasa sa fie capabila:

– sa elibereze actele necesare inmormantarii pentru a se castiga timp. Daca decesul a survenit intr-o perioada caniculara, inmormantarea trebuie urgentata putin, chiar daca defunctul va fi imbalsamat si se pune la dispozitia familiei indurerate capac frigorific pentru sicriu. Caldura excesiva grabeste procesele de descompunere, decedatul se poate invineti la fata sau se poate umfla si apar multe neplaceri.

– sa furnizeze sicriul si sa aiba in stoc mai multe modele de sicrie ca familia sa poata alege. Este o mare multumire pentru cineva care a pierdut o persoana draga sa ii poata alege un sicriu bun si elegant, sa ii asigure transportul cu o masina funerara curata si condusa atent de un sofer politicos. Pentru apartinator toate aceste detalii conteaza si il pot linisti sau supara.

-sa organizeze parastasele la cele mai bune restaurante, acolo unde calitatea preparatelor este foarte buna ca participantii la masa sa nu aiba probleme de sanatate.

-sa furnizeze informatiile utile despre actele necesare si despre modul in care se elibereaza aceastea si despre obtinerea ajutorului de inmormantare. Acesta este un drept al apartinatorilor, iar din el se deconteaza o parte din cheltuielile facute.

Firma prezentata mai sus poate furniza si servicii de impachetare a decedatului (foarte dificile), cand trupul neinsufletit se afla intr-o stare avansata de descompunere sau arata groaznic dupa un accident violent.

In acest caz, personalul sigileaza defunctul si sigileaza si capacul sicriului. Operatiunea este delicata din toate punctele de vedere, dar acesti profesionisti o executa fara probleme, fiindca stiu ca misiunea lor este sa ii ajute pe cei indurerati.

Cosmetizarea defunctului este o alta manopera de finete pe care specialistii firmei o realizeaza la solicitarea familiei pentru reconstituirea trasaturilor din timpul vietii ale decedatului.

Pachetul social costa 1490 de lei si include serviciile si produsele minime pentru organizarea unei inmormantari. Apartinatorilor le revin mai multe sarcini, dar este de subliniat faptul ca sicriul este complet echipat, decedatul este asezat in sicriu de personalul firmei si transportul sicriului este inclus in pret.

Pachetul economic completeaza primul pachet cu batiste si prosoape si cu un aranjament funerar care se asaza pe sicriu.

Chiar si cel mai scump pachet de servicii nu depaseste valoarea ajutorului de inmormantare, de aceea apartinatorii trebuie sa fie generosi, cand vine vorba de ultimele atentii pe care le ofera decedatului.

In prezent, niciun apartinator nu este singur, cand trebuie sa organizeze inmormantarea unei persoane dragi. El are la dispozitie firme serioase, cu vechime si experienta care se pozitioneaza alaturi de familia indurerata si ceremonia va fi la nivelul asteptarilor.

Servicii funerare President Craiova isi pliaza ofertele dupa dorintele apartinatorilor si dupa posibilitatile financiare ale acestora si intotdeauna se bucura de recunostinta celor carora le-a oferit un sprijin in cele mai dificile momente.