21 June 2024

”Prelucrează-ți” frumusețea cu Oriflame!

Advertoriale & Stuff 24 Apr 14
Astăzi e ziua în care voi recunoaște câteva adevăruri pe care, cu siguranță, nu le voi mai recunoaște peste un timp. Sunt sclifosită, fandosită și de cele mai multe ori, narcisistă. În fond, toate suntem. De ce?
Noi, femeile, suntem prin definiție esența frumosului. Suntem conștiente de punctele noastre tari, însă mai bine de atât, știm cum să mascăm micile noastre defecte. Iar asta nu putem face decât punându-ne în evidență calitățile. Ei bine, toate acestea n-ar fi posibile fără ajutorul nostru de nădejde: machiajul.
Nu e niciun secret că orice femeie care se respectă apelează la produsele de îngrijire. Fie că folosesc un ruj intens pentru a-și pune în evidență buzele cărnoase, fie că apelează la un mascara pentru a-și alungi genele, o femeie întotdeauna va fi mai încrezătoare dacă toate calitățile sale fizice sunt puse în valoare.
Și pentru că astăzi sunt ceva mai sinceră, am să vă dezvălui câteva dintre secretele mele. De curând, am avut de făcut o ședință foto iar machiajul trebuia să fie pe măsură. Pentru make-up am folosit produse Oriflame dintre care: bază pentru machiaj, fond de ten, blush, pudră, eyeliner, fard pleoape, creion sprincene, etc. Așadar, dragelor recomand cu căldură produsele Oriflame, mai ales că a apărut colecția The One.
Eu, una, cu siguranță voi vrea să testez toate produsele din noua colecție. Nu am cum să ratez Rimel Volume Blast care dă genelor mele un volum impresionant fără însă a le încărca. Știți voi cum e, când se încărcă și se lipsesc. Bleah! Ei bine, lucrul ăsta nu se poate întâmpla cu un rimel profesionist. M-am bucurat să descopăr că Oriflame oferă și tutoriale pentru cele care nu se descurcă chiar atât de bine la acest capitol.
Cât despre culori, eu sunt destul de curajoasă. Așa că la următoarea ședință foto îmi doresc să apelez la culori intense, oferite bineînțeles tot de Oriflame. Deja am pus ochii pe un petroleum shine pentru un smokey eyes.
În ceea ce privește rezistența machiajului, recunosc că deși eram sceptică la început, am fost plăcut surprinsă. Fie că e vorba de un machiaj de zi în care folosim culori ușoare, apropiate de tonul natural, fie că e vorba de un machiaj de seară în culori intense și eyeliner, produsele Oriflame îți asigură un look perfect o durată îndelungată de la aplicarea lor.
Ce mai, eu mă folosesc de ajutorul meu ”Oriflame” oricând e nevoie.
* Galerie foto personală! A nu se prelua imaginea fără sursă!