14 June 2024

Piscine-concept.ro va ofera o vasta gama de accesorii piscine supraterane si solutii de intretinere!

In ziua de astazi, aproape toti cei care si-au cumparat o casa au optat si pentru o piscina in spatele casei. Fie ca au ales un model detasabil, sau un model fix ori subteran, cert este ca romanilor le place sa isi petreaca zilele de vara in piscina personala alaturi de prieteni.

Piscine-concept.ro ofera piscine si accesorii piscine supraterane pasionatilor de sporturi acvatice, la preturi foarte bune garantand calitate si promptitudine.

Ce tipuri de pisicina comercializeaza piscine-concept.ro?

-Piscine fibra de sticla;

-Piscine Isoblock;

-Piscine supraterane.

Piscinele prefabricate pot fi, in general, impartite in doua tipuri – deasupra solului si incorporate. Ambele tipuri sunt construite dintr-un perete metalic si o banda din PVC (folie sau membrana). Experienta si practica au dovedit ca acest tip de piscina este cea mai potrivita optiune pentru o piscina de familie in gradina.

Avantajele piscinelor prefabricate:

Costul scazut al piscinei si al echipamentului – piscinele prefabricate sunt de cateva ori mai ieftine decat constructia unei piscine din beton si de doua pana la trei ori mai ieftine decat monolitele. Nu exista costuri neasteptate, iar majoritatea companiilor de pe piata ofera piscina si echipamentele intr-o oferta pachet.

Costuri reduse de intretinere si usor de asamblat- piscine prefabricate cu captuseala de intretinut usor si cu costuri reduse. Acestea sunt usor de curatat, previn pierderea de apa, nu necesita reumplere constanta a apei din piscina, nu afecteaza aciditatea adica apa nu necesita cantitati uriase de preparate pentru a regla pH-ul. Piscinele pre-asamblate sunt usor de asamblat, totul fiind o joaca de copii.

Instalare rapida – Instalarea bazinelor prefabricate conform modelului dureaza de la cateva ore pana la doua zile. Pregatirea terenului pentru instalare este, de obicei, o treaba de doar cateva ore (pentru piscinele supraterane) si aproximativ o saptamana pentru cele incorporate. Intregul proces, de la pregatire pana la finalizare, dureaza atat de putin incat chiar daca decideti sa aveti o piscina in mijlocul sezonului cald, o veti putea utiliza pe deplin in aceeasi luna.

Abilitatea de a instala deasupra solului – Acest avantaj il au piscinele prefabricatede forma circulara si unele modele ovale care au suport suplimentar pentru montajul suprateran. Instalarea subterana a bazinului este mult mai usoara si mai putin costisitoare decat cea incorporata. Mai mult decat atat, bazinele instalate deasupra solului asigura securitatea relativa in cazul in care familia are un copil mic, sunt mai usor de curatat de murdarie, iar frunzele si insectele care se afla pe sol au sanse mai mici sa cada in piscina, deoarece este peretele care le opreste. In unele cazuri in care terenul nu este foarte stabil, exista ape  la mica adancime sau alte conducte ce trec pe sub terenul pe care il detineti, piscinele de suprafata sunt cele mai recomandate.

Schimbarea simpla si ieftina a foliei (liner) si a pieselor de piscina – Poate cel mai mare avantaj al piscinelor prefabricate este inlocuirea usoara a pieselor si a celor standardizate furnizate pentru modelul respectiv. Fiecare parte a bazinului, inclusiv folia, este detasabila si poate fi instalata in cateva ore.

Echipamente pentru piscina – modelele si formele bazinelor prefabricate sunt de obicei standard. Toti producatorii folosesc, in general, aceiasi parametri, facand astfel furnizarea de echipamente si accesorii, cum ar fi – huse si alte componente, usoara si ieftina, fara proiectare, taiere sau alte dificultati.

Rezistenta la cutremure – peretele metalic si captuseala piscinelor prefabricate sunt extrem de flexibile si rezistente la cutremure.

Desigur, nici piscinele betonate sau introduse in sol nu sunt o optiune de trecut cu vederea. Acest tip de instalatie este cel mai spectaculos, deoarece beneficiarul unei piscine ingropate poate personaliza toate detaliile ei, incepand de la forma si dimensiune, pana la finisaje. Totul depinde de suprafata terenului disponibil si de suma pe care proprietarul este dispus sa o aloce. Pentru constructia unei piscine subterane aveti o gama variata de optiuni: piscina din beton armat sau cu structura metalica, cu placi de ceramica sau mozaic, din otel galvanizat, polipropilena, plastic sau rasiini poliesterice armate cu fibra de sticla.

Constructia unei piscine ingropate implica insa si un efort considerabil care consta atat in investitii financiare majore, cat si in timpul necesar pentru realizarea acesteia. Astfel, asamblarea piscinei trebuie sa inceapa in aprilie pentru a pregati corespunzator terenul. Timpul necesar pentru a pregati un teren curat, orizontal si plan depinde de natura lui, dar si de conditiile climaterice care pot tergiversa efectuarea lucrarilor.

Chiar daca par simplu de realizat la prima vedere, piscinele ingropate au la baza tehnologii destul de complicate. Proiectarea corecta sta la baza intregii constructii, de aceea, inainte de a demara orice fel de lucrari, este necesar sa apelati la specialiti. Este foarte important sa luati in calcul distanta fata de traseele de curent electric si apa, precum si de amplasarea tevilor de evacuare a apei si alte instalatii necesare.

De asemenea, se recomanda consultarea unui peisagist care v-ar ajuta sa creati un spatiu armonios si placut. Indiferent de modelul ales, o piscina in curtea casei este o ocazie minunata pentru relaxare indiferent de ziua saptamanii. In zilele calde, va veti putea bucura de o piscina proprie, curata si neaglomerata. Pe langa faptul ca va adauga confort si frumusete casei, veti scapa si de grijile ce tin de planificarea weekend-urilor, de stresul cautarilor si de drumurile obositoare.

Indiferent de optiune, la magazinul Piscine-concept.ro veti gasi ceea ce va trebuie. Pe site veti vizualiza o gama vasta cu cele mai bune bune accesorii piscine supraterane si nu numai, la preturi fara egal!