22 June 2024

Ofera tricouri aniversare personalizate colegilor de muncă

Cui nu îi place să primească daruri? Apreciem în mod deosebit aceste semne de apreciere din partea celorlalți, cu atât mai mult venite din partea celor care nu fac parte din rândul familiei, cum este și cazul colegilor de serviciu. De fapt, nimic deosebit dacă stai și te gândești, pentru că de multe ori petreci mai mult timp cu ei decât cu familia, nu-i așa? Acum, după ce ai primit cadoul lor, este timpul tău să te ocupi de așa ceva: s-au strâns banii necesari și au apelat la tine să găsești cadoul perfect pentru colegul vostru. Dificilă misiune, trebuie să recunoști… Prin urmare, pentru a simplifica mult lucrurile, avem pentru tine câteva recomandări, care îți pot servi drept punct de reper.

Tricouri personalizate

Nicio zi de naștere nu trebuie să treacă fără ca sărbătoritul să nu primească în dar tricouri aniversare personalizate. Sunt daruri care aduc imediat zâmbetul pe buze, așa că ai toate motivele să îți îndrepți preferințele către un astfel de cadou. Poți alege unul ”de-a gata”, sau și mai bine, un tricou personalizat, la comandă. Folosește o imagine haioasă, un mesaj aparte, dar ai grijă ca nu cumva să exagerezi, și de fapt să jignești persoana căreia urmează să-i oferi darul. Și încă un mic detaliu: alege tricouri de o bună calitate, din bumbac, și pe care imprimeul să fie unul foarte rezistent.

Cutie de bijuterii

Pentru colegele care adoră să fie în centrul atenției, o cutie de bijuterii în care să își țină micile comori, este un cadou cu care pur și simplu nu ai cum să dai greș. În cazul în care ai putea să consideri acest dar drept unul banal, atunci mergi pe varianta unei cutii de bijuterii realizată manual.

Tablou cu mesaj haios

Colegul vostru de muncă este genul de persoană glumeață, care adoră să râdă și să se simtă bine, dar parcă nu mai este la vârsta la care să poarte așa des tricouri haioase prin parc… De ce să renunți la acele daruri haioase cu care reușești să ajungi la inima lui? Doar le adaptezi puțin, și așa ajungem la o sugestie pe care ai putea să o găsești interesantă: un tablou cu mesaj haios, fie doar o imagine – care face de multe ori mai mult decât o mie de cuvinte, fie cu un citat care să te facă să zâmbești de fiecare data?

Portofel din piele

Orice bărbat care se respectă are un portofel în care își ține banii, cardurile și măcar o fotografie cu cei dragi. Prin urmare, reușești un cadou cuminte, dar foarte apreciat, oferindu-i acestuia un portofel din piele naturală, și care se va dovedi un dar foarte practic.

Accesorii de birou

Petreceți destul de mult timp la birou, nu-i așa? Deci nu ai cum să nu faci un dar care se referă la un set de accesorii de birou, de bună calitate, și pe care, de fiecare data când le va folosi se va gândi cu drag la voi?

Bijuterii

Pare o alegere prea pretențioasă? Nu, deloc, pentru că nu trebuie să oferi în dar bijuterii din metale prețioase, rezervate de regulă de membrii familiei sau partener. Cu toate acestea, un ac de cravată, un pandantiv, o brățară, un medalion cu semnul său zodiacal, sunt câteva sugestii de bijuterii care să se potrivească să fie oferite în dar colegului sau colegei de serviciu.

Geantă sau rucsac

Pentru colegii care adoră să călătorească, sau să meargă des la plimbare, un rucsac sau o geantă, de bună calitate, reprezintă un cadou practic și mai ales, potrivit. După cum spuneam, nu cumpăra ceva ieftin, kitchos, care să se deterioreze de la primele utilizări. Dimpotrivă, cu o piesă de bună calitate vei reuși să găsești acel cadou perfect, pentru că rezistența și eleganța lui nu pot fi înlocuite cu nimic.

Cană cu mesaj

Cine dintre cei care lucrează la birou nu au o cană din care să servească un ceai bun sau o cafea aromată? Este imposibil să nu găsești un astfel de accesoriu, dar cine spune că trebuie să fie și banal? Dimpotrivă, la fel cum ai procedat în cazul tricourilor sau a tablourilor, poți opta pentru o cană cu un mesaj semnificativ. Poate fi vorba despre unul haios, un citat motivational, sau o replică pentru care colegul tău de muncă este recunoscut în toată firma. Nu uita să adaugi și o felicitare, pentru că mesajul trecut pe aceasta este cel care ajunge mereu la inima destinatarului. Și nu, chiar nu sunt deloc ”demodatate”, și poți găsi destul prin librării, sau poate creați chiar voi una…

Sorțuri de bucătărie haioase

Colegul sau colega ta tocmai ce s-a căsătorit? Atunci profită de acest prilej pentru a oferi un dar haios: un sort de bucătărie personalizat, evident cu mesaje sau alte printuri haioase. Unul pentru EA, altul pentru EL, pentru că, până la urmă, căsătoria este o călătorie, fie ea și culinară, în doi! Mesele astfel pregătite în familie vor fi mult mai delicioase, pentru că sunt asezonate și cu o porție bună de râs și bună dispoziție.

Alege din inimă

Evident, sunt o mulțime de alte cadouri care se pretează să fie oferite în dar colegilor de muncă. Noi doar am încercat să îți facem alegerea mai ușoară, prin niște recomandări, mai mult sau mai puțin inspirate. Cel mai bine este însă ca darul vostru să fie unul oferit din inimă, pentru că doar așa ai siguranța că ai ales unul care va fi apreciat așa cum merită!