20 June 2024

Lilium Residence, raiul imobiliar al momentului

Cu mult timp in urma omul a fost izgonit din rai si din acel moment a incercat sa isi construiasca singur raiul sau pe pamant. De ce este raiul atat de dorit?

Pentru ca acolo domnea pacea deplina. Nimeni nu se certa cu nimeni, nu se auzeau zgomote si primii oameni au fost foarte fericiti in acel loc.

Vegetatie era din belsug si aerul era la fel de curat, cum este pe varful muntilor. Oamenii traiau fara noxe, fara praf, fara toxine, fara stres.

Mai exista rai pe pamant? Rebreanu spunea ca raiul se afla in sufletul fiecarui om, in functie de capacitatea aceluia de a-l zugravi. Pentru unii, raiul inseamna un spatiu sigur petru copii, case noi, fara microbi, confortabile, locuri de joaca in care micutii nu pot fi loviti si nu se pot accidenta.

Drumul este drept, fara gropi si fara noroi. Vilele fac ca noul cartier rezidential sa semene cu un sat cu oameni bogati si gospodari fiindca se invartesc dupa soare. Asezarea aminteste de raiul copilariei: de casa bunicilor sau de casa parinteasca, mai ales ca vilele au un pod, iar in pod este loc de joaca pe timpul ploios si tot acolo se ascund comorile.

Lilium-Residence, despre care puteti gasi mai multe aici, https://www.lilium-residence.ro/, este un cartier rezidential alcatuit din vile elegante situat strategic in apropierea celor mai importante puncte ale Bucurestiului. In 20 de minute se ajunge la aeroport. Cine locuieste in centru si are avion la ora 5, trebuie sa se scoale de la ora 3,30, daca sta in Romana, in Berceni sau la Universitatii.

Locatarii acestui cartier rezidential mai dorm putin. Pana la Piata Presei Libere sunt 13 kilometri si iar se poate demonstra ca acest complex este raiul pe pamant. Cum sa nu fie, cand strazile sunt in perfecta stare, iluminatul stradal functioneaza si mai ales Herastraul, Muzeul Satului si Gradina Zoologica sunt asa de aproape? Este greu sa se sature cineva de Muzeul Satului, fiindca este frumos in orice anotimp, mai ales datorita targurilor, spectacolelor, traditiilor si obiceiurilor prezentate acolo.

Au nevoie cei din cartier de alimente, de haine, de carburanti? Toate sunt la 10 minute de mers cu masina.

Palatul Mogosoaia si parcul Mogosoaia sunt cele mai aproape, imaginile vilelor fiind feerice. Vilele sunt situate in apropierea lacului si a padurii care functioneaza ca adevarate filtre impotriva poluarii. Locuitorii acestui complex au sansa de a se plimba si prin padure si pe malul lacului. Aceste elemente ale naturii linistesc si sunt adevarate oaze de sanatate.

Vilele de aici se vand insotite de un certificat care demonstreaza lipsa poluarii fonice si confortul termic sporit, baile au finisaje de lux, iar dormitoarele sunt odihnitoare.

In luna aceasta 9 vile din complex vor fi gata, iar cumparatorii se pot muta in ele. Vila sigle care are o suprafata de 165 m.p. costa 250 000 de euro, in timp ce vila duplex 220 000 de euro.

Exista vile care au terasa laterala si vile care au terasa in spate.

Toate finisajele sunt realizate cu mult rafinament, din cele mai bune si rezistente produse.

Vilele terminate pot fi vizitate oricand, programul de vizite fiind non-stop, insa trebuie sa se faca o programare inainte.

Cumparatorii unei vile vor fi multumiti cu cele doua locuri de parcare incluse in pret si cu spatiul verde de langa casa.

Toate vilele au fost realizate din cele mai bune si sigure materiale de constructie. Structura din cadre de beton, stalpi, grinzi si planse de beton le face rezistente in caz de cutremure sau de tornada. La fel de important este faptul ca in complex  exista doua intrari  din strazi diferite, pentru facilitarea accesului. La finalul proiectului, cartierul va fi alcatuit din 34 de vile cochete.

Imaginile din fata ale vilelor sunt de poveste si pot fi admirate de toti cei care isi doresc locuinte in acest rai terestru. Locuintele cochete parca ar fi aliniate atent, iar liniile lor sunt perfecte.

Gazonul verde ofera o nota de optimism, iar gospodarii pot amenaja spatiul verde din fata vilei cu tufe de levantica, trandafiri, iasomie sau chiar cu o gradina de legume.

Pozele din interiorul vilelor parca ar fi de pe site-ul unui hotel de lux. Peretii sunt zugraviti in culori moderne, baile amenajate modern.

Elementele de arhitectura moderna sunt vizibile peste tot, ele imbina simplitatea cu utilul si frumosul. Podul da o forma originala vilelor, dar in acelasi timp ofera un spatiu de depozitare a anumitor lucruri sau poate fi transformat intr-un loc de refugiu, in birou.

Toate camerele sunt luminoase si spatioase, in baie si in bucatarie oamenii se simt in largul lor datorita caracterului primitor al vilei. Simularea video echivaleaza cu o plimbare prin complex, vilele putand fi admirate din toate unghiurile.

Materialele care au fost alese pentru pereti izoleaza fonic si termic. Vilele se vor dovedi economice din punct de vedere al facturilor datorita dezvoltatorilor care au utilizat si materialele potrivite, dar si tehnici speciale.

Materialele folosite la acoperis si in alte parti esentiale ale vilei sunt tratate ignifug, iar tabla este garantata 50 de ani fara nicio alta intretinere sau tratament.

Incalzirea este eficienta pentru ca sistemul de calorifere este ajutat sa incalzeasca repede si eficient vila de incalzirea prin pardoseala.

Atat curtea si locul de parcare vor fi pavate si gata de utilizare, cat si gradina va fi data in primire plina de plante si de gazon.

Pe site se afla si planul  vilei, pentru cei care stiu sa se orienteze, dar si explicatii despre camerele de la parter si cele de la etaj.