24 June 2024

Infiintare firma online garanteaza sanatatea intreprinzatorilor

Multi oameni doresc sa aiba propria lor afacere, mai ales daca au bani de investit si spirit antreprenorial. Of, dar si in vremurile bune, birocratia ii determina sa renunte pe multi!

Uneori si la stiri erau prezentate cozile de la Registrul Comertului si de la ghiseele unde se achitau impozitele.  Imediat dupa Revolutia din 1989 oamenii erau infricosati de drumurile nenumarate pe care le aveau de facut dupa aprobari si avize si se gandeau ce bine ar fi sa alerge cineva in locul lor si sa se trezeasca dupa ce firma a fost deja infiintata.

In prezent, atat caldura excesiva, cat si pandemia ii fac pe multi sa se gandeasca de sute de ori inainte de a infiinta o firma. Cui ii convine sa astepte pe un hol cu alte 20 de persoane despre care sa nu stie nimic din punct de vedere medical? Este suficient un purtator de virus si toti vor fi testati, fiindca nu este de glumit cu Covid 19. Unele studii spun ca masca nu te protejeaza suficient si cel mai bine este sa stai acasa si sa iesi numai cand nevoia impune acest lucru.

Dar este posibil sa fi rama sfara serviciu si cum trebuie sa supravietuiesti si sa ii asiguri familiei cele necesare, te decizi sa infiintezi o firma. Stiu oameni talentati care picteaza pahare, genti, care fac bijuterii de vara si le livreaza online.

Castiga bani frumosi, fara sa se puna in pericol si fac ceea ce le place.

Cate nu se pot face acasa? Mancaruri bune care sa fie livrate acolo unde sunt solicitate in oale mari, prevazute cu capac sau in tavi, bomboane, dulceturi si bauturi alcoolice cu fructe, covorase tesute manual.

Oamenii vand si cumpara tot timpul, fiindca nu pot face altfel.

Poti si tu sa ai o afacere de familie, daca soliciti servicii de infiintare firma specialistilor de la Adisaf.ro.

De 5 ani, firma prezentata mai sus a infiintat sute de firme de succes la cererea clientilor, iar cand acestia nu stiau sa se decida in privinta afacerii lor, reprezentantii Adisaf.ro le furniza ideea de aur.

Ce inseamna ideea de aur? O idee stralucita de afaceri, care sa aduca venituri suficiente, incat ziua de maine sa nu mai vina cu nicio ingrijorare. Profesionistii de la Adisaf.ro nu gresesc niciodata fiindca:

-sunt cunoscatori excelenti ai mediului de afaceri din zona voastra si din tara. Da, stiu cate firme de pompe funebre se afla in sectorul X, cate covrigarii sunt pe strada Y. Ai nevoie ca specialistii care te ajuta sa infiintezi firma si sa faci toate modificarile mai tarziu impuse de conjunctura sa stie toate aceste amanunte si sa te fereasca de faliment. Adisaf.ro este renumita pentru onestitatea cu care consiliaza clientii. Sunt oameni care insista sa se ocupe de o anumita afacere, chiar daca li se spune ca sunt condamnati din start la faliment. In ciuda incapatanarii lor, ei sunt consiliati cinstit, de aceea firma prezentata de mine mai sus se afla in topul celor mai bune de profil din tara.

Nu este cinstit sa lasi omul sa isi investeasca toti bani stransi cu mare greutate intr-o terasa, din moment ce stau alte 10 terase goale in cartier sau intr-o patiserie, cand lumea nu mai pleaca la serviciu de dimineata ca in timpurile bune si multi si-au mutat birourile la domiciliu!

-stiu ce afaceri merg foarte bine, in functie de anotimp si de contextul social. De exemplu, acum merg foarte bine livrarile de masti de protectie, de manusi de unica folosinta si de dezinfectanti. Cei care produc aceste marfuri au sanse sa prospere intr-un timp foarte scurt.

De asemenea am observat ca multi au ales sa livreze alimente la domiciliul clientilor si multe persoane se tem sa mai iasa la piata, prin urmare prefera sa achite comisioane ca altcineva sa cumpere in locul lor si sa le aduca produsele la usa.

-Adisaf iti gaseste sediul social potrivit pentru gazduirea firmei tale.

Nu trebuie sa renunti la un vis, fiindca nu ai spatiu. Stiu un psiholog excelent care anul trecut a incasat venituri de 50 000 de lei datorita acestei firme care i-a inchiriat un sediu social foarte bun.

-atat cei aflati la inceput de drum, cat si cei care au nevoie de suport managerial, juridic, de servicii contabile trebuie sa stie ca se pot baza pe specialistii de la Adisaf, care au in portofoliu firme renumite din tara.

Daca va este teama ca  nu puteti desfiinta firma sau lichida societatea, sa stiti ca tot acesti specialisti va vor ajuta, prin urmare incercati sa infiintati firma la care visati, sa nu ramaneti cu regretul ca nu ati intreprins nimic, sa obtineti prosperitatea.

Acum este timpul sa contactati specialistii Adisaf, sa le cereti o parere referitoare la domeniul in care puteti investi fara sa riscati si sa va afirmati. Nu este nevoie sa bateti pe la zeci de usi, sa stati la coada, sa riscati interactionand cu persoane necunoscute. Totul se face de la distanta, in conditii de maxima securitate, onest si foarte repede.

Aveti curaj, fiindca veti fi ajutati de la inceput pana la sfarsit, iar echipa care se ocupa de succesul firmei, are in spate multa experienta si pricepere!

Trebuie sa mai stiti ca tarifele percepute nu sunt deloc mari si ca in final toata lumea va fi foarte multumita.

Este grozav de bine sa gasesti pe cineva care sa iti preia sarcina grea a infiintari si sa te ajute ca firma ta sa devina lider in topul celor mai bune firme de profil!