13 June 2024

Avocat Samy Ilie – Israel te apara intr-o lume nesigura

Ce bine era cand lumea era sigura si eram liberi sa o strabatem de la un capat la celalalt al ei! Parca imi amintesc cum ne faceam bagajele cu mult entuziasm, ne imbarcam in avion si o saptamana o petreceam in Austria, alta in Turcia sau in Israel.

Ce rasfat, ce plimbari sub clar de luna sau ziua in amiaza mare! Vorbeam cu indieni, arani, negri in engleza, fie cand comandam la restaurant, fie cand negociam cu ei sa cumparam diferite produse.

Si deodata vestea a cazut ca un trasnet asupra noastra. Lumea nu mai era scena aceea sigura pe care puteam evolua cat de multi si curand s-au interzis si dovezile de prietenie in public.

Cu toate acestea, lumea nu poate fi tinuta in case. Am vecini care au plecat deja sa lucreze cu contract de munca in Germania sau in Israel, lasandu-i pe cei dragi acasa.

Si in izolare, confortul se intretine cu bani. Am experimentat asta.

Vezi? Pleci in Israel, fiindca stii ca se castiga bine, ca este o tara de o frumusete divina, cu potential economic, dar te-ai intrebat vreodata ce vei face, daca drepturile iti vor fi incalcate?

Sa fii strain, sa te arda dorul de tara si de cei dragi si cineva sa te nedreptateasca! Si  cel mai rau ar fi sa te trezesti arestat fara sa fi facut nimic sau in fata justitiei.  Din pacate, exista astfel de cazuri, zece la un milion, mai multe sau mai putine, in care oameni care nu au facut absolut nimic rau sunt acuzati pe nedrept si arestati.

Daca pe langa acuzatia nedreapta apare si abandonul familiei, viata devine un calvar si pentru cel mai demn si curajos om!

Iata de ce, in tara in care mergi, sa lucrezi sau sa te plimbi este bine sa stii ca ai un aparator roman pe care te poti baza, asa cum este avocat Samy Ilie – Israel.

Departe de tara ta este posibil sa incalci legile din nestiinta, fiindca obiceiurile sunt diferite. In contextul pandemiei, lumea este mult mai nervoasa si mai circumspecta. Te poti trezi cu acuzatii din senin carora trebuie sa le faci fata.

Din motive de securitate nationala, in Israel nu poti schimba angajatorul ca in Romania si nici nu te poti plimba dintr-un loc in altul. Poate ca ar fi bine sa stii toate acestea, de aceea ii poti solicita o consultanta preventiva lui Samy Ilie, un roman pentru care legile din Israel nu mai au secrete. Samy Ilie esteo legenda vie printre romanii care traiesc si lucreaza in Israel, el este eroul lor, fiindca:

-se implica alaturi de ei sa obtina cetatenia statului si sa li se respecte toate drepturile care deriva din acest statut.

Cu Samy Ilie alaturi expulzarea este exclusa, fiindca este un aparator de nota 10.

-ii ajuta sa isi cumpere proprietati si sa isi infiinteze firme si datorita lui afacerile merg bine. Strainii iubesc mancarea romaneasca si costumul nostru popular.

-romanii care s-au trezit in arest au fost eliberati pe cautiune, sa nu ramana cu traumele inchisorii in strainatate. Un om care a fost salvat de interventia acestui profesionist nu are cum sa nu vada in Samy Ilie un erou.

Omul care a condus echipe puternice de procurori a obtinut gratierea pentru multi conationali scriindu-i presedintelui tarii si solicitandu-i gratierea.

-avocatul romanilor reuseste sa inapoieze permisele de conducere retinute pentru incalcarile legilor rutiere ale Israelului.

Sa lucrezi ca sofer departe de tara si sa ramai fara permis este ca si cum cineva iti ia painea de la gura tie,  copiilor tai si sotiei tale.

-te apara in fata justitiei de acuzatii nedrepte si iti obtine dovezile necesare sa demonstrezi ca esti nevinovat.

Vei fi uimit de modul in care pregateste apararea impecabila si vorbeste fluent engleza si ebraica, in timp ce tie iti traduce totul soptit in romana.

In acest moment, Samy Ilie este gata sa te apere in orice tip de proces ai avea si sa te ajute in orice problema cu legea ai fi implicat.

Cu toate ca interventiile sale sunt salvatoare in aproape toate cazurile pe care le preia, trebuie sa stii ca nu percepe un pret mare pentru munca lui.

In Israel este unul dintre cei mai respectati avocati, iar acest statut l-a dobandit in urma functiilor pe care le-a detinut In Tara Sfanta. Sa nu uitam ca a investigat dosare grele carora nimeni nu le dadea de cap si a raspuns de securitatea a milioane de cetateni.

Samy Ilie este disponibil, dar ca sa fii sigur ca vei avea cel mai bun aparator, intra pe site-ul firmei Si-law.ro, informeaza-te despre activitatea lui, dar mai ales noteaza numarul sau de telefon: (+40) 316300004, fiindca nu stii cand vei avea nevoie de el!

Intr-o lume nesigura in care fiecare se uita la fiecare ca fiind o primejdie este bine sa ai datele de contact ale unui aparator bun si sa incerci sa respecti legile statului in care ai venit sa te plimbi sau sa muncesti.

Ne adaptam, ne supunem celor care ne vor binele si apelam la cei foarte bine pregatiti sa ne apere de orice acuzatie nedreapta. Faceam ceea ce trebuie facut, fiindca viata nu s-a oprit in loc.

M-am intors recent din Israel si am fost uimita de modul in care romanii rostesc numele lui Samy Ilie. In tonul vocii lor este admiratie, recunostinta si incredere nelimitata.

Samy Ilie este omul legii care respecta o lege sacra: isi apara fratii cu toata puterea fiintei sale si de aceea fratii sai il venereaza.