17 June 2024

Ferestrele, ochii cu care casele privesc lumea

Sunt asa de frumoase casele locuite in care pulseaza viata si oamenii se retrag sa se odihneasca, sa aiba grija de ei sau sa petreca clipe de vis alaturi de cei dragi! Se spune ca peretii au urechi si casele ochi. Uneori, cand un trecator merge grabit prin zapada rece catre casa lui si ridica ochii de pe trotuar, poate vedea cum un copil il priveste insistent de la o fereastra si ii face prietenos cu manuta.

Nu s-ar fi asteptat la asta! Isi imagina ca locuinta aceea pe cosul careia iese fum hiberneaza si ea, dar iata ca este vazut cum inainteaza, desi Crivatul il loveste fara mila peste fata.

Casele au ochi cu care privesc lumea si ochi pe care ii inchid, cand vor sa se odihneasca si sa nu se mai vada nimic din ceea ce se petrece in ele.

Noaptea, ferestrele trebuie sa fie astupate, ca ochii indiscreti din afara, sa nu vada cum se pregatesc ai casei de culcare.

Omul simte nevoia de intimitate in casa lui sau doreste sa se izoleze complet de ceea ce se petrece afara. Poate ca il sperie furtunile violente si nu doreste sa vada cum cad copacii falnici la pamant, cum vantul ia obiecte grele pe care le duce departe si atunci vrea sa traga zaluzelele si sa fie cu ai lui si cu protectia pe care i-o ofera casa.

Il poate ajuta cineva sa isi amenajeze ferestrele perfect, sa fie in ton cu peretii si mobilierul? El doreste ca si din casa si din afara ei ferestrele, adica ochii casei sa arate perfect!

Exista specialisti care ajuta oamenii sa aleaga materialele pentru jaluzele verticale, sa asorteze culorile daca proprietarii nu se pricep si pot fi gasiti la adresa https://www.maradydesign.ro/.

O fereastra trebuie sa aiba personalitate, fiindca reprezinta locuinta in fata lumii. Prin intermediul ei, cei din locuinta comunica in afara, iar cei din afara pot vedea daca ai casei s-au trezit, daca sunt acasa si pot primi oaspeti.

In mod normal, nu ar trebui sa fie casa fara jaluzele, indiferent de pozitia acesteia. Si in salbaticie daca se afla, persoanele din dormitor trebuie sa fie sigure ca isi pot schimba hainele fara sa fie vazute din afara, ca isi pot permite sa vina din baie pana in dormitor dezbracate, daca au uitat halatul de baie pe pat.

In plus, trasul jaluzelelor noaptea reprezinta o masura de precautie. Atacatorul din afara este posibil sa spioneze miscarile la adapostul  intunericului.

In orice caz, ferestrele trebuie sa fie elegante cu orice pret, fiindca sunt vazute dinauntru, dar si din afara.

Jaluzelele din cele mai bune materiale pot fi colorate estival in galben, portocaliu sau rosu ca locuinta sa aiba un aer vesel si cald. Persoanele iubitoare de tonuri neutre de gri, bej si maro au si ele produse din ales, iar in magazinul Maradydesign primesc consultanta gratuita si cei nehotarati.

Amenajarea ferestrelor casei se poate face mult mai usor cu ajutorul magazinului online de mai sus care ofera si servicii de calitate premium nu numai produse.

Persoanele care au nevoie de jaluzele, perdele, draperii si tapet care sa se asorteze intra in magazin de pe intermediul unui dispozitiv conectat la internet si cauta produsul dorit. Vara, se poarta perdelele cu floarea-soarelui si maci. La ferestrele din bucatarie merg perfect perdelutele cu fructe sau cu cesti pline de cafea. Perdelele cu broderie rafinata sunt potrivite ferestrelor din sufragerie sau din dormitor.

Perdelele florale sunt albe, transparente sau colorate, gama variata de modele ofera posibilitatea sa aleaga modelul dorit celor mai exigenti cumparatori.

Perdelele destinate copiilor sunt de vis, parca ar fi scene din desenele animate sau din basme! Exista si perdele de in care racoresc locuinta si ii ofera un aer natural si elegant.

Aceeasi diversitate si acelasi rafinament al designului si culorilor se intalnesc la toate categoriile de produse. Draperiile sunt de poveste, iar la categoria jaluzele sunt zeci de modele frumoase care atrag privirea.

Clientul trebuie sa isi rezerve timp sa vada toate produsele si sa nu se grabeasca, fiindca s-ar putea sa regrete. De indata ce vede un model care ii place nu trebuie sa il puna in cos, fiindca peste 5 minute va gasi altul care ii va placea si mai mult.

Dupa ce se decide, vizitatorul pune in cos produsele dorite si solicita serviciile.

Asa se finalizeaza prima etapa a colaborarii clientului cu magazinul. Pasul urmator il reprezinta vizita specialistilor pentru masuratori. Ei pot veni cu monstre de materiale si de culori pentru a se proba daca alegerea se potriveste designului interior al casei/apartamentului.

In cel mai scurt timp se realizeaza comanda indeplinindu-se dorintele clientului.

Ultima etapa consta in sosirea echipei pentru realizarea montajului jaluzelelor sau draperiei ca sfarsitul sa incununeze opera.

Maradydesign este magazinul ferestrelor cu personalitate care ofera un plus de eleganta si de stil casei.

Magazinul poate fi vizitat de la domiciliu, prin urmare se castiga timp si se economisesc banii pe care i-ar da cel care ar alege sa mearga cu masina personala la magazinele de profil din oras. In plus, magazinele de perdele, draperii si tapeturi din oras nu au si specialistii pe care sa ii puna la dispozitia cumparatorilor si nici marfa diversa si de cea mai buna calitate cum se gaseste in acest loc.

Cu un click se rezolva problema ferestrelor, a securitatii si a confortului si toata lumea va fi multumita pe deplin. Impactul vizual al trecatorilor de pe strada si al celor care stau in casa va fi mai presus de cuvinte.