18 June 2024

De ce este parchetul herringbone atat de special?

Exista nenumarate modele de pardoseala pe piata, care mai de care mai frumoase, mai deosebite sau mai spectaculoase, insa niciunul nu reuseste sa egaleze calitatile parchetului de tip herringbone. Intra pe site-ul Adfin si descopera treptat fiecare model de parchet herringbone disponibil: https://parchetcupersonalitate.ro/categorie-produs/parchet-herringbone/. Iti vei da seama instant de puterea estetica pe care o detine, de efectul unic pe care il poate crea, insa si de istoria din spatele aparitiei lui. Este o varianta clasica, unica si speciala. Are capacitatea sa innobileze fiecare camera in care este amplasat si sa ofere o nota distinsa de eleganta si rafinament.

Care este povestea din spatele acestui model?

Aceasta varianta de montare a podelelor a aparut pentru prima data in perioada de glorie a Egiptului Antic. Mai apoi, datorita impactului vizual puternic pe care il avea, romanii au decis sa adopte si ei aceeasi tehnica in pavarea strazilor principale. De aici pana la popularizarea lui in intreaga lume a mai fost doar un pas. Cu toate acestea, si in prezent este o varianta adoptata de catre persoanele cu potential financiar ridicat, fiind prezenta mai ales pe pietele medii si de lux.

Ce particularitati detine herringbone parchet in raport cu alte modele?

Cu siguranta ca felul in care sunt imbinate lamelele, la unghi de 90 de grade, este elementul care face din acest model unul unic si atat de apreciat. Sunt dispuse longitudinal respectand schita unui schelet de hering, de unde ii vine si numele. Aceasta dispunere este cea care asigura  rezistenta si durabilitatea, din punct de vedere functional si practic, clasandu-se in fruntea topului.

De ce sa cumperi de la Adfin?

Desigur ca, odata cu trecerea timpului popularitatea acestui model a crescut si la fel si cererea. Asadar, tot mai multi distribuitori au inceput sa il puna la dispozitie. Exista totusi cateva argumente puternice care te vor determina sa alegi Adfin in detrimentul oricarui alt magazin de profil.

In primul rand, de peste 21 de ani sunt furnizori acreditati in tot ceea ce inseamna pardoseala si produse din lemn masiv. Tot de atunci colaboreaza cu cei mai renumiti producatori de pe plan international din tari consacrate pentru profesionalism si atentie la detalii precum Olanda, Germania, Canada sau Italia.

De asemenea, pe rafturile virtuale ale magazinului online vei fi intampinat de o diversitate de modele, nuante si variatiuni ale clasicului herringbone. Toate aceste din dorinta de a acoperi o gama cat mai larga de gusturi si preferinte in plan estetic si practic. Nu in ultimul rand, elementele financiare sunt setate in avantajul clientului. Astfel, preturile se stabilesc in baza unei oferte personalizate in asa fel incat sa plateasca strict pentru ce primeste si nimic in plus.