17 June 2024

Cum să alegi o formație de nuntă

I-ai spus deja „da” viitorului tău soț și inelului de logodnă — acum este timpul să alegi al doilea cel mai important inel din viața ta: verigheta ta . În timp ce inelul de logodnă poate avea toată fanfara în ceea ce privește bijuteriile de mireasă, verigheta este piesa pe care probabil o vei petrece cel mai mult timp purtând după nuntă. Este important să găsești un inel care să completeze nu numai inelul tău de logodnă, ci și stilul tău de viață și gusturile în schimbare. Sunt multe de luat în considerare atunci când faceți achiziția, așa că iată câteva sfaturi de experți despre cum să alegeți o trupa cover.

1. Începeți căutarea devreme

Prea des, cuplurile așteaptă până în ultimul moment pentru a-și cumpăra verighetele. Dacă vrei să ajungi cu un inel pe care îl vei iubi toată viața, ar trebui să începi să-l cumperi cu trei până la patru luni înainte de nuntă, mai ales dacă ești interesat de un design personalizat.

2. Cumpărați cu inelul de logodnă

Deși nu există reguli stricte cu privire la împerecherea inelului de logodnă cu verigheta, ar trebui să îți placă felul în care arată împreună, deoarece deseori așa le vei purta. Depinde de tine dacă vrei ca setul să fie o potrivire perfectă sau pur și simplu complementar. Când faci cumpărături pentru formația ta de nuntă, ar trebui să încerci opțiuni atât cu inelul, cât și fără, pentru a te asigura că îți place aspectul purtat în ambele sensuri.

3. Tine cont de stilul tau de viata

Mulți oameni aleg să-și poarte verigheta în fiecare zi. Dacă sună ca ceva ce vei face, este important să ții cont de stilul tău de viață atunci când alegi inelul potrivit. Dacă ești super activ, mergi în mod regulat la sală sau folosești mâinile la serviciu, poate vrei să alegi o opțiune de verighetă mai durabilă pentru a preveni deteriorarea și uzura prematură. Aceasta înseamnă și luarea în considerare a întreținerii. Cu cât formația ta de nuntă este mai complicată, cu atât mai mult timp și grijă va trebui să investești pentru a o menține în formă. Dacă nu vă interesează întreținerea suplimentară, un inel de aur sau platină simplu, fără probleme, nu se demodează niciodată.

4. Marimea potrivita

Dimensiunea corectă este deosebit de importantă atunci când vine vorba de formația ta de nuntă. Dacă intenționați să vă scoateți rar verigheta de nuntă, trebuie făcută pentru a se potrivi chiar și atunci când degetele se umflă și se contractă – prin lunile calde și reci, prin exerciții fizice și chiar prin sarcină. Este recomandat să programați montarea inelului într-un moment în care sunteți relaxat, nu rețineți apă și temperatura corpului este cea mai normală. Nu vă programați niciodată montarea inelului la prima oră dimineața sau imediat după ce v-ați antrenat.

5. Nu vă faceți griji cu privire la potrivire

O întrebare frecventă care apare în timpul cumpărăturilor de verighete este „trebuie să se potrivească benzile noastre de nuntă?” Contrar a ceea ce ar putea spune unii, formația ta de nuntă nu trebuie să se potrivească cu cea a soțului tău. Deși alegerea benzilor de coordonare este tradițională și totuși dorită de anumite cupluri, nu vă simțiți presați să vă potriviți dacă voi doi aveți gusturi diferite. Exprimă-ți individualitatea și alege inelul pe care îl iubești cel mai mult și lasă-ți partenerul să aleagă inelul care i se potrivește cel mai bine.

Sursa foto – Fotograf botez Timisoara