17 June 2024

De ce ai nevoie de un smartwatch?

Smartwatch-ul este un dispozitiv extrem de popular astăzi, care daca la inceput era purtat cu precadere de sportivi și cei atenti la sănătatea lor, acum este un gadget indragit de toata lumea. Ca cele mai multe ceasuri clasice, aceasta iti arata ora și data, dar in afară de această caracteristică comună, un ceas inteligent vine cu aplicații care oferă o mulțime de functii suplimentare.

Creșterea comercializării acestor ceasurilor inteligente, pe piața din întreaga lume, este un efect vizibil al beneficiilor pe care un astfel de produs inovativ le aduce odată cu folosirea lui. Daca nu te-ai convins inca de eficienta lor, rasfoieste catalogul de smartwatchuri iUni si desopera modelul potrivit pentru tine.

Ce il face sa fie numit ”inteligent”?

Unele dintre aceste caracteristici de care dispun smartwatch-urile, presupun primirea și citirea mesajelor, preluarea apelurilor, posibilitatea de a asculta muzica, de a descarca diverse jocuri și de a primi prognoze meteo precise. Ceea ce il face mai usor de folosit în detrimentul telefonului mobil, este accesibilitatea acestuia in timpul antrenamentelor sau al activitatilor care nu iti dau posibilitatea de a folosi telefonul: atunci cand ai nevoie de anumite functii precum cronometru, localizare GPS sau preluarea apelurilor.

Partenerul ideal pentru miscare

Impatimitii sportului vor descoperi in acestea parteneri excelenti care sa le faciliteze miscarea. Grijile ca nu ai unde sa iti pui telefonul atunci cand iesi la alergat sau la sala nu vor mai fi o problema. Ceasurile inteligente te pot ajuta sa iti imbunatatesti programele de fitness prin inregistrarea performantelor, de la viteza, numar de calorii si timp de odihna, pana la stabilirea ritmului cardiac si a pulsului.

Le poti lua cu tine si in drumetii, mai ales daca alegi unul echipat cu functie GPS, astfel incat te vei putea bucura de zona pe care alegi sa o explorezi, fara a sta cu harta de pe telefon mereu in fata ochilor. Acestea iti pot oferi vibratii atunci cand trebuie sa schimbi directia si iti poate arata cu exactitate punctul in care te afli.

Sparwatchuri iUni pentru toate varstele

Aceste dispozitive pot fi un de folos atat adultilor, cat si copiilor. Cu un smartwatch, cei mici pot fi localizati prin GPS de catre parinti. Procentul de copii pierduti poate fi redus considerabil cu ajutorul acestora gadgeturi, astfel acestia sunt mai usor de monitorizat si beneficiaza de o siguranta mai mare.

Stim cu totii cat de important este un minim de miscare in cazul persoanelor varstnice, pentru a se bucura de o buna functionare a sistemului locomotor, iar ceasurile inteligente le pot notifica de fiecare data cand este momentul sa faca cativa pasi.

Descopera gama de ceasuri iUni care iti va ajuta intreaga familie sa duca o viata mai sanatoasa si mai activa.