20 June 2024

Cutii termoizolante de calitate superioara de la Schoeller Allibert

Este foarte important pentru producatorii de alimente sa pastreze o temperatura optima atunci cand trimit produsele catre clienti sau catre lanturile de supermarketuri. Cele mai bune solutii in materie de cutii termoizolante le aduce Schoeller Allibert, un producator renumit in acest domeniu. Produsele Schoeller Allibert se clasifica printre cele mai bune din lume, deoarece cutiile lor de transport din plastic sunt 100% reciclabile, rezistente, au un aspect palcut si sunt foarte igienice.

Care este avantajul unei cutii termoizolante?

Cutia termica actioneaza ca un frigider portabil si este esentiala pentru cei care apreciaza mancarea sanatoasa, practica si ieftina. Pentru ca cutia sa functioneze perfect, materialul trebuie sa fie de calitate. Va vom arata cum sa recunpasteti  anumiti factori, astfel incat sa puteti cumpara cutia de termoizolanta potrivita.

Ideea ca cutia termoizolanta este utilizata doar la ocazii speciale este depasita. Vom arata ca acesta este un element util chiar si in viata de zi cu zi.

Nu confundati cutia frigorifica cu cutia termoizolanta

Produsele care necesita refrigerare sunt in principal produse alimentare proaspete: carne, peste, lactate, oua, crustacee … Toate acestea prezinta un risc ridicat de deteriorare daca nu sunt transportate in stare frigorifica. Si, de asemenea, pentru a nu dezvolta bacterii patogene care pot provoca boli. Din acest motiv, este important sa fiti foarte strict atunci cand vine vorba de respectarea temperaturii de racire la transportul acestui tip de produs. Pe langa aceste produse, exista si alte produse alimentare care nu au nevoie de refrigerare in conditii normale, dar vara este recomandat sa calatoreasca refrigerate pentru a-si pastra toate calitatile.

Produsele Schoeller Allibert sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, rezultand produse rezistente si durabile in timp, in special datorita faptului ca plasticul este un material flexibil, ceea ce inseamna ca nu se va sparge la socuri si nici nu se va deteriora la umezeala, in comparatie cu acele cutii din carton de exemplu.

Marfurile depozitate in astfel de cutii se vor afla in deplina siguranta datorita constructiei solide, fiind usor de verificat.  Acest aspect este extrem de important si util, in special daca este vorba despre produse valoroase.

Cutiile din plastic pot sa inlocuiasca fara niciun fel de problema cutiile din carton, avand posibilitatea de a le folosi de mai multe ori. Intertinerea necesara este una minima si pot rezista fara niciun fel de problema o perioada extrem de mare de timp, cu conditia sa fie respectate indicatiile date de catre producator. Datorita formelor pe care le au, dar si a faptului ca aceste cutii din plastic pot sa fie si pliabile, veti putea salva si o multime de spatiu in cazul in care nu sunt folosite.

Probabil foarte putine persoane s-au gandit la acest lucru, insa, prin cutiile din plastic, se poate face si o mica reclama si promovare. Pe suprafara acestora se pot printa informatii si diverse imagini sau logo-uri.

Cutiile din plastic, pot ajuta la reducerea poluarii. Cartonul este un produs biodegradabil, insa, pentru producerea sa este nevoie de taierea copacilor, iar durata de viata a unei cutii din carton, este mult mai mica in comparatie de aceste cutii din plastic. De asemenea, cartonul se degradeaza mult mai repede in functie de mediul inconjurator. Desi cutiile din plastic, asa cum le sugereaza si denumirea, sunt fabricate din plastic, care este un material periculos pentru natura si adesea asociat cu poluarea, plasticul, prin rezistenta sa indelungata, este un material de care nu ne putem lipsi. Daca ne folosim de materialele din plastic in mod inteligent si il reciclam corespunzator, atunci nivelul de poluare cauzat de plastic va scadea cu siguranta.

In cazul in care este necesara transportarea unor cantitati mari de marfuri, plasticul este, de asemenea, excelent si pentru faptul ca este un material rezistent dupa cum am mentionat, dar si flexibil. Cutiile se pot aseza cu usurinta una peste alta, fara a se strica. Bineinteles si aceste cutii din plastic au o anumita limita si la un moment dat, sub o presiune extrem de ridicata, mult peste specificatiile producatorului, vor ceda.

Rentabilitatea unei afaceri depinde de multe ori de micile detalii, motiv pentru care acestea trebuie tratate cu maxima seriozitate si atentie, cutiile din plastic fiind un exemplu foarte bun de detaliu care face diferenta dintre o firma eficienta din toate punctele de vedere si o firma care nu reuseste sa se ridice la nivelul dorit.

Livrarea marfurilor in cele mai bune conditii este un aspect esential pe care trebuie sa il indeplineasca antreprenorii care activeaza in domeniul transportului de marfuri. Pentru a putea onora cu brio toate comenzile, este necesara utilizarea unor cutii din plastic care sa asigure transportul sau depozitarea marfurilor in cele mai bune conditii. Astfel de cutii pot fi achizitionate prin intermediul celor de la Schoeller Allibert, liderul la nivel mondial in ceea ce priveste oferirea de solutii pentru transportul, manipularea sau depozitarea diferitelor marfuri. Avand o experienta de peste 50 ani in acest domeniu de activitate, Schoeller Allibert a inovat si continua sa inoveze si in momentul de fata pentru a putea satisface cerintele antreprenorilor care au nevoie de astfel de solutii. Atentia la detalii, dar si dorinta de a oferi continuu cele mai bune solutii pentru transportarea sau depozitarea marfurilor a facut ca Schoeller Allibert sa se impuna rapid pe piata solutiilor logistice, aceasta companie fiind lider mondial si in momentul de fata. Asadar, daca esti in cautarea de solutii logistice trebuie sa apelezi la produsele oferite de catre aceasta companie.

Cele mai bune cutii termoizolante le gasim pe site-ul Schoeller Allibert !