18 June 2024

Cum sa calatoresti in Germania pe timpul pandemiei Covid-19

transport persoane germania covid - ajungi mereu la destinatie - romfour.com

Desi 2020 pare ca nu este cel mai bun an, acest lucru nu inseamna restrictionare totala. Iubitorii de calatorii se pot bucura in continuare de locurile inedite din Germania, singura conditie este sa respecte cu strictete masurile de siguranta impuse. Inainte de a face rezervarea pentru hotel, este important sa se tina cont de masurile luate si de compania de transport. Atat cursa tur, cat si cursa de intoarcere, trebuie sa se efectueze in conditii de maxima siguranta pentru toti pasagerii, iar acest lucru este foarte simplu atunci cand se opteaza pentru un transport din Romania catre Germania si un transport Germania Romania cu Romfour.

Romfour asigura pasagerilor curse confortabile si sigure. Autocarele sunt dezinfectate inainte de fiecare cursa. Astfel, poti atinge portiera, maneta de reglare a scaunului si celelalte obiecte din autocar fara niciun impediment. De asemenea, daca alegi un transport de colete catre Germania pentru a trimite rudelor sau prietenilor un pachet, fii sigur ca acesta va fi livrat in conditii de maxima siguranta.

Cateva sfaturi utile pentru a calatori in siguranta in Germania

  • Inainte de a face rezervarile necesare, informeaza-te cu privire la situatia actuala din Germania: care sunt restrictiile impuse, ce conditii trebuie indeplinite si respectate, daca hotelul a luat masurile necesare pentru a te face sa te simti in siguranta si nu numai.
  • Evita locurile aglomerate si redu la minimum contactul cu ceilalti. De asemenea, chiar daca nu este obligatorie purtarea mastii in spatiile publice exterioare, ar fi bine sa o faci pentru siguranta ta.
  • Tine intotdeauna un dezinfectant la tine: il poti folosi pe timpul cursei atunci cand nu ai acces la o toaleta pentru a-ti igieniza mainile, il poti folosi atunci cand calatoresti in Germania cu mijlocul de transport in comun, cand mergi la restaurante sau cand vizitezi atractii turistice.
  • Verifica din timp lista atractiilor turistice care sunt deschise pentru public, pentru a evita anumite situatii neplacute. Daca este aglomeratie la atractiile turistice, incearca totusi sa pastrezi o distanta intre tine si ceilalti vizitatori de cel putin un metru si jumatate.
  • Igienizeaza-ti intotdeauna mainile si obiectele personale, precum telefonul, portmoneul, geanta, cheile, etc.

transport colete germania - microbuz colete - trimite pachete catre Germania cu Romfour.com

Plecarea in vacanta pe timpul pandemiei nu este imposibila, trebuie doar sa fii preventiv si bine informat. Doar asa te poti proteja de situatiile neplacute. Pentru inceput, vizualizeaza orarul de plecari cu autocarul Romfour in Germania, alege data de plecare, data de intoarcere si rezerva biletele. Mai apoi cauta un hotel care sa respecte normele impuse pentru a te simti in siguranta la destinatie.

Dupa ce ai rezervat transportul si cazarea, fa-ti o lista cu atractiile turistice pe care doresti sa le vizitezi. E important sa stii din timp care primesc turisti si care nu, si ce alte alternative mai ai pentru a te bucura de concediu. Nu uita sa pui pe lista si cateva localuri de top de la destinatie pentru a savura din preparatele specifice locului.

Pregateste-ti cu doua-trei zile inainte bagajul, asigura-te ca iei cu tine tot ce ai nevoie si bucura-te de o vacanta binemeritata. Nu uita ca la intoarcere sa aduci cate un suvenir celor dragi!