17 June 2024

Contactează-ne chiar acum la numărul de telefon: 0729 343 218 suna ca o promisiune ce va fi onorata

Sunt clipe in care un anunt asemenea celui de mai sus salveaza familia de la lipsuri si evita traumele sufletesti ale membrilor acesteia. De pilda, intr-o casa cine sufera cel mai mult cand factura la gaze si la electricitate nu este platita? Gandul ca aceste surse de confort vor fi taiate ii macina pe parintii care vor tot ce este mai bun pentru copiii lor. La facturi kilometrice ar fi trebuit salarii kilometrice ca oamenii sa faca fata tuturor cheltuielilor. Valoarea facturii este din Bucuresti pana la Paris, iar din salariu abia ajunge cineva pana in Maramures.

Toate s-au scumpit! Incepand cu alimentele de baza si pana la impozitele si asigurarile pentru masini. Poate ca in multe familii sunt doua-trei masini, fiindca fiecare din casa are masina lui care ii asigura mobilitatea, dar ele inseamna tot atatea asigurari si impozite.

Detinatorii unor masini care au nevoie de cash ca de aer, sa dea curs indemnului care suna ca o promisiune onorata: contacteaza-ne chiar acum la numarul de telefon: 0729 343 218 si nu vor regreta.

Cine se va afla la capatul firului? Reprezentantii unei firme serioase care primesc masini la amanet, oferind pretul corect sau care ii ajuta pe cei interesati sa vanda masina pentru a depasi criza financiara.

La aceasta firma se percepe cea mai mica dobanda de pe piata si in plus, clientii beneficiaza de doua saptamani de gratuitate completa, fara dobanda. Aceaste oportunitati sunt oferite din empatie pentru ca reprezentantii firmei inteleg situatia unor oameni care au nevoie de bani si amaneteaza masina, sa faca rost de ei.

Sigur ca amanetarea masinii este o solutie mult mai eficienta decat un imprumut in banca. Economistii recomanda pe toate posturile Tv sa se evite imprumuturile bancare in aceasta perioada, fiindca persoanele care le fac se pot trezi cu dobanzi uriase, iar banca actioneaza direct impotriva celor care nu isi achita datoriile. Banca nu ofera nici macar o zi de gratie si recupereaza suma datorata prin metode care sunt mai traumatizante decat motivele care au determinat solicitarea imprumutului.

Un imprumut garantat cu propria masina nu va avea repercusiuni grave asupra celui care il face, fiindca in cel mai greu caz, suma se acopera prin valoarea masinii, iar reprezentantii firmei il ajuta pe cel care nu poate plati suma datorata sa isi vanda masina.

Toate masinile amanetate sau cele scoase la vanzare prin intermediul firmei sunt tinute in maxima siguranta in parcul auto al firmei. Este un loc monitorizat video, dar si cu paza umana in care nu poate intra oricine.

Clientii care si-au adus masinile in acest loc au definit serviciile acestei firme prin cuvantul seriozitate, evaluandu-l cu nota maxima.

Imprumutul nu este amanat, ci oferit pe loc, nu se cer adeverinte de salariat sau dovezi ca solicitantul nu are alte imprumuturi in desfasurare, ci totul se desfasoara elegant si prompt.

Este suficient ca persoana care are nevoie urgenta de bani sa sune la numarul de telefon 0729 343 218 si sa ofere detalii despre masina pe care doreste sa o amaneteze.

Se discuta deschis, se pun la punct detaliile si se pregateste in acest mod etapa urmatoare a amanetarii: aducerea masinii la sediul firmei.

Urmeaza prezentarea conditiilor de amanetare care se gasesc si in contractul de doua pagini pe care clientul il semneaza numai dupa ce il citeste. Va observa singur ca nu exista comisioane suplimentare, ci totul este transparent, precizat cu maxima onestitate.

La 30 de zile  se prelungeste contractul, iar clientul poate plati comisionul cand doreste.

Dobanda variaza in functie de suma solicitata, conform informatiilor de mai jos:

-intre 10000 si 20000 de lei, comisionul este de 8%

-6 % pentru imprumuturi cuprinse intre 20000-40000 de lei

-5 % pentru orice suma care depaseste 40000 de lei.

Tabloul complex al sumelor care pot fi imprumutate si al comisioanelor percepute demonstreaza faptul ca firma prezentata mai sus este omnipotenta din punct de vedere financiar si lucreaza cu clientii sai cu maxima transparenta.

Exista si programe de refinantare. Firma ii ajuta pe cei care au masina in alte parte sa o recupereze, iar dupa ceva timp sa isi achite datoriile si sa plece cu ea acasa, fiindca la Amanetulauto sunt cele mai mici comisioane de pe piata, plus doua saptamani de gratie.

Serviciile firmei sunt si ele complexe pentru a oferi un ajutor total si celor care doresc un imprumut in schimbul masinii si reusesc sa il achite la timp, dar si celor care doresc sa isi vanda masina, sa achite datoria si sa ramana cu niste bani.

Lista serviciilor oferite de Amanetulauto cuprinde:

  1. Amanet masini la valoarea reala a masinilor aduse aici de catre clienti.
  2. Recuperarea masinilor duse la alte case de amanet, in schimbul unui comision mult mai mic.
  3. Pregatirea temeinica a masinii pentru vanzare, in cazul in care clientul solicita acest lucru. Asigurare RCA, dar si diagnoza masinii in cazul in care autoturismul prezinta defectiuni mici. Medierea vanzarii si realizarea actelor de vanzare-cumparare.

Romanii aflati in criza financiara au acum un aliat puternic si onest: firma Amanetulauto.

Este de ajuns o vizita de documentare pe site-ul firmei Amanetulauto si o discutie deschisa cu reprezentatii ei si problemele financiare se rezolva urgent.

0729 343 218 este un numar magic de telefon, numarul care aduce bani si alunga toate ingrijorarile.

Masina reprezinta o sursa sigura de bani daca posesorul ei stie despre existenta firmei care ii ofera un imprumut generos, garantat cu valoarea ei.

Se pot adresa firmei si cei care doresc sa isi vanda masinile si vor fi pe deplin multumiti de rezultate.