20 June 2024

Ce trebuie stiut despre mobila la comanda!

Cand mobilam o locuinta trebuie sa tinem cont de spatiul de care dispunem. Nu este doar o chestiune de metri patrati, trebuie sa luati in considerare si aspectul casei si forma acesteia.

Din acest motiv, mobilierul la comanda este intotdeauna o optiune de luat in considerare atunci cand va mobilati casa. Primul dintre avantajele mobilierului la comanda si cel mai clar este ca acest mobilier se incadreaza perfect in spatiul pe care urmeaza sa il ocupe.

Rigla, creionul si contorul sunt cei mai buni aliati ai dulgherilor de mobila la comanda. De aceea este una dintre cele mai bune alternative de a mobila sau reforma o casa mica sau spatii foarte specifice (goluri sub scari, colturi pe hol…)

Cealalta varianta ar fi sa vizitati zeci de magazine de mobila pentru a gasi una dintre caracteristicile si dimensiunile pe care le cauti.

Desigur, daca sunteti in cautarea unor mobilier la comanda, este pentru ca nu gasiti nimic in magazine. Acest mobilier are avantajul ca nu se gaseste nicaieri, deci este unic si irepetabil.

Daca ceea ce va doriti este sa aveti mobilier care nu se vede altundeva, aceasta trebuie sa fie optiunea de a alege. Designul mobilierului la comanda trece prin mai multe procese in care alegem stilul, lemnul, functionalitatea etc. Un dressing la comanda este mult mai incapator si aspectos.

Din acest motiv, li se poate da atingerea pe care o cautati pentru a completa restul casei voastre. Suna intotdeauna bine sa lasati o parte din esenta voastra creativa intr-o parte a casei.

Indiferent de designul pe care il alegeti, aveti intotdeauna asigurarea de material de calitate.

Spre deosebire de ceea ce se intampla cu mobilierul produs in serie, mobila la comanda este de obicei realizata cu materii prime de calitate. Asta inseamna ca acest mobilier este mai rezistent in timp si nu prezinta aschii sau lovituri, asa cum pot face alte piese mai ieftine sau realizate din PAL.

Rafturile sau dulapurile personalizate au avantajul de a fi perfect adaptate spatiului in care urmeaza sa fie amplasate.

Din acest motiv, sunt o optiune ideala daca ceea ce ne dorim este sa depozitam un numar mare de haine, carti sau suveniruri pe un perete care este obtuz sau greu de folosit. In ambele cazuri, este o investitie de luat in calcul daca vrem sa ne mobilam casa. Unul dintre cele mai atractive avantaje ale mobilierului la comanda si in special ale dulapurilor personalizate, fie incorporate sau nu, este durabilitatea.

La realizarea unui dressing la comanda Bucuresti, materialele folosite sunt mai bune, iar forta de munca mai experta si profesionista, ceea ce inseamna ca garderoba dureaza mult mai mult decat restul mobilierului. Un alt dintre avantajele prin excelenta ale acestui tip de dulap este ca poti profita practic de toate spatiile, asa ca daca ai o zona oarecum complicata de care nu poti profita, o coloana care nu te lasa sa amplasezi mobilierul dorit, cu un dulap pe masura, aceste probleme dispar.

De asemenea, intrucat aceste tipuri de dulapuri sunt realizate pe masura, te poti juca cu constructia de dulapuri pana in tavan pentru a profita la maximum de spatiul posibil sau a le face de dimensiunea dorita pentru a crea un decor diferit si unic.