17 June 2024

Bucura-te de viata fara dureri articulare!

Durerile articulare au devenit tot mai des intalnite, mai ales in cazul persoanelor in varsta, a caror problema recurenta este nimeni alta decat osteoartrita. Osteoartrita se caracterizeaza prin deteriorarea progresiva si ireversibila a cartilajului si osului articulatiilor afectate. Este o uzura normala a articulatiilor care afecteaza pe toata lumea, dar care devine patologica atunci cand genereaza simptome grave.

Cauza sa exacta este necunoscuta, dar cele mai recente cercetari din domeniul medical au aratat ca se datoreaza incapacitatii organismului de a repara tesutul articular deteriorat. Atfel, pentru a preveni astfel de situatii, medicii si specialistii din sanatate recomanda administrarea unor suplimente pentru articulatii eficiente. Osteoartrita poate afecta orice parte a corpului, insa adesea probleme vizeaza genunchii, soldurile, maini sau coloana vertebrala. O alta problema, asemenea osteoartritei, este si artrita reumatoida.

Articulatiile care au fost supuse efortului sau care au suferit o vatamare in trecut sunt adesea mai predispuse la osteoartrita. In acelasi sens, obezitatea accelereaza si agraveaza osteoartrita. Prin insasi descrierea osteoartritei, varsta inaintata si solicitarea continua a corpului reprezinta factori de risc.

Simptomele osteoartritei variaza de la o persoana la alta. Acestea pot include durere, rigiditate si umflaturi, precum si dificultati de miscare. Spre deosebire de artrita reumatoida, care cauzeaza de obicei o perioada lunga de rigiditate dimineata, pacientii cu osteoartrita prezinta adesea dureri care cresc pe parcursul zilei.

Osteoartrita se dezvolta de obicei treptat, cu simptome usoare sau intermitente initial, insa care tind sa se inrautateasca in timp. Nu exista nici un remediu pentru osteoartrita, dar este posibil sa controlati simptomele si sa reduceti impactul asupra corpului, ajutandu-l cu suplimente pentru articulatii, compuse dintr-un complex de vitamine si minerale pentru oase.

De asemenea, pentru a va ajuta corpul sa nu intre in starea aceea dureroasa, alaturi de vitamine pentru articulatii sau suplimente pentru articulatii genunchi, adaugati si putina miscare, dar si un stil de viata mai sanatos. Activitatea fizica este baza gestionarii osteoartritei si o completeaza pe cea a artritei reumatoide. Simplul act al miscarii articulatiei afectate aduce beneficii in ceea ce priveste reducerea durerii si mobilitate crescuta. Atunci cand exercitiul fizic este insotit de pierderea in greutate, beneficiile sunt si mai mari, deoarece o reducere a efortului asupra articulatiei afectate, cum ar fi genunchiul, reduce, totodata, si simptomele osteoartritei.

Comanda online suplimente pentru articulatii de la Go Vita si alege sa te simti in forma in orice moment al vietii tale, pentru ca meriti sa te bucuri de miscare, energie pozitiva, plimbari si zambete!

In cele din urma, este important sa lupti impotriva oboselii, unul dintre simptomele durerii cronice. Daca aveti probleme cu somnul, discutati cu medicul de familie pentru a gasi o solutie in acest sens si sa elimini orice problema de sanatate eficient.