20 June 2024
solutie plosnite

Bucura-te de un somn linistit, cu cea mai eficienta solutie contra plosnitelor de pat!

Infestatia cu plosnite de pat nu este lucru de glumit. Aceste insecte paraziteaza oamenii de mii de ani, iar muscaturile lor, chiar daca nu se simt in timpul somnului, lasa urme profunde, urmate de iritatii, mancarimi sau chiar simptome alergice. In plus, daca apelam la magazine sau farmacii pentru o solutie plosnite, produsele recomandate sunt in mare parte pentru tratamentul simptomelor, fara a elimina problema.

Pana si firmele de dezinsectie intalnesc dificultati in lupta cu plosnitele de pat. Acestea pot trai pana la un an fara a se hrani, iar o dezinsectie totala trebuie efectuata de 3-4 ori pentru a elimina majoritatea acestor paraziti din casele noastre. Ce alta solutie pentru plosnite avem la indemana?

Raspunsul este simplu! Magazinul online www.polti.ro, producator italian de electrocasnice si echipamente de curatare/dezinfectare pe baza de aburi, vine cu cea mai inovatoare solutie pentru plosnite: Aparatele Polti Cimex Eradicator si Steam Disinfector!

Cum scapam de plosnite?

Cu ajutorul aparatelor Cimex Eradicator si Steam Disinfector, totul este mai facil! Plosnitele de pat sunt insecte sensibile la caldura, motiv pentru care sunt raspandite cu precadere in regiunile temperate ale globului. Acest mic detaliu este important de retinut, mai ales in cazul pregatirii operatiunii de dezinsectie. Astfel, se recomanda spalarea tuturor hainelor, atat inainte, cat si dupa operatiune, la o setare de minimum 50°C. De asemenea, este necesara si aspirarea in profunzime a podelelor si covoarelor.

Cum functioneaza Cimex Eradicator?

Functiile acestui aparat sunt dedicate eliminarii plosnitelor de pat. Cimex Eradicator functioneaza pe baza unui sistem cu abur, generat in boiler si supraincalzit in duza speciala pana la temperatura de 180°C. Aburul astfel emis este amestecat in duza cu detergentul special HPMed, o solutie bazata pe apa si alcool, care contine substante ce pot fi utilizate in prezenta oamenilor. Din acest motiv, camerele sunt gata de utilizare imediat dupa operatiunea de eliminare a plosnitelor!

Aceasta solutie este confirmata la unul dintre cele mai specializate laboratoare din lume, Pest2000. Pentru test, au fost folosite mai multe materiale care reproduc in mod artificial spatiile in care se formeaza cuiburi de plosnite, precum lemn, materiale textile, metal etc. In simulari, au fost folosite atat insecte adulte, cat si oua si larve. Prin actiunea socului termic, aparatul de la Polti a reusit sa elimine, la o singura trecere, peste 90% dintre larve/insecte adulte si chiar 100% dintre oua!

Poate ca unul dintre cele mai importante aspecte in tot acest proces este ca aburul este un dezinfectant natural. Astfel, fata de produsele chimice, care necesita evacuarea completa a spatiului infestat sau chiar a locuintei, timp de mai multe ore, aceasta solutie pentru plosnite este cea mai eficienta si rapida alternativa!

Asadar, daca intampini probleme cu plosnitele de pat, alege Cimex Eradicator! Mai mult, daca deja detii un Polti Vaporella sau Lecoaspira, poti atasa duza dedicata Steam Disinfector si folosi aceste aparate contra plosnitelor de pat!

Nu uita nici de detergentul HPMed, ecologic si eficient, care elimina si mirosul caracteristic al acestor insecte! Alege aceasta solutie pentru plosnite atat pentru dezinsectia propriului domiciliu, cat si a pensiunilor, hotelurilor, mijloacelor de transport si multe altele!